|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je možno da plod prehiteva za 1 teden
10.12.2007 15:21:24   
Anonimen
Živjo

Mogoče katera ve, če je to možno da bi bil plod na prvem pregledu v 10 tednu za 1 teden večji kot bi pa moral biti v resnici? - da bi za 1 teden prehiteval v rasti- al je po vsej verjetnosti prišlo 1 teden prej do zanositve?
Pravijo pa da baje v 1 tromesečju plodi rastejo vsi enako.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je možno da plod prehiteva za 1 teden
10.12.2007 15:29:39   
Naja30
Mah, ne moreš rečt da pa čisto vsi rastejo enako. Lahko prehiteva, lahko je prej prišlo do oploditve, lahko je veliko razlogov. Predvsem se ne sekiraj in uživaj v user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2007 15:48:17   
Majabo
meni je v prvi nosečnosti pri vsakem pregledu rekla da smo en teden ali vec naprej
res se je rodilo malo vecje dete
sicer s carskim ampak ok....

zgleda da bo v drugo enako user posted image
eni pač delamo velike user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2007 15:51:09   
polona5
Ja naš user posted image je tud prehiteval za en teden, to mi je že na začetku nosečnosti povedala ginekologinja na nuhalni svetlini. Rekla je, da je očitno prišlo do ovulacije in oploditve malo prej. Sem pa tudi menstruacijske cikle imela krajše, in sicer na 25 dni, tako da je naš malček bil res nekoliko starejši, kot bi sicer bil pri daljšem menstruacijskem ciklusu. No in skozi celo nosečnost je bil večji in težji kot po tabelah. No in rodil se je tud prej in sicer 3 tedne prej (37 teden). In takoj po porodu so mi rekli, da je to čisto donošen otrok in tudi ocene po apgarju je imel odličneuser posted image . Tako da to je možno, moje mnenje pa je, da se potem ne zanašaj na PDP, ker te lahko prehitiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2007 17:09:50   
gaya24
Meni tudi prehiteva priblizno za en teden in mi je ginekologinja rekla da ni nič narobe, da so vsa odstopanja v pozitivno in da je pač po ateku, ker je on imel 4500g, ko se je rodil.user posted image

(odgovor članu polona5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2007 20:36:20   
Bonnie_RR
Meni na začetku G ni nič omenila, da naj bi user posted image kaj prehiteval po rasti, mi je pa nekje okrog 20. tedna prvič rekla, da naj bi za 2 tedna prehiteval. Pa potem skoz do zadnjega pregleda, ko pa naj ne bi bilo več tako in naj bi bilo vse ok. Vmes sem bila zaradi tega tud na testu za sladkorno, pa je bilo vse vredu.
No, zaradi tega sem mislila, da bom kaj prej rodila, pa sem rodila 2 dni pred pdp-jem s CR (zaradi medenične vstave) brez najmanjšega popadka.
Rodila sem zdravega fantka, 3550g in 51cm.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2007 17:40:25   
polona5
Če je plod resnično starejši in večji, se določa le v prvem trimesečju - ko naj bi res vsi plodi imeli približno enake mere. Kasnejše meritve ploda niso verodostojne, ker vsak otrok potem različno napreduje s težo in dolžino.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?