Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: je možno da plod prehiteva za 1 teden 10.12.2007 15:29:39
|
|
|
|
Naja30
|
Mah, ne moreš rečt da pa čisto vsi rastejo enako. Lahko prehiteva, lahko je prej prišlo do oploditve, lahko je veliko razlogov. Predvsem se ne sekiraj in uživaj v
|
|
|
|
RE: je možno da plod prehiteva za 1 teden 10.12.2007 15:48:17
|
|
|
|
Majabo
|
meni je v prvi nosečnosti pri vsakem pregledu rekla da smo en teden ali vec naprej res se je rodilo malo vecje dete sicer s carskim ampak ok.... zgleda da bo v drugo enako eni pač delamo velike
|
|
|
|
RE: je možno da plod prehiteva za 1 teden 10.12.2007 15:51:09
|
|
|
|
polona5
|
Ja naš je tud prehiteval za en teden, to mi je že na začetku nosečnosti povedala ginekologinja na nuhalni svetlini. Rekla je, da je očitno prišlo do ovulacije in oploditve malo prej. Sem pa tudi menstruacijske cikle imela krajše, in sicer na 25 dni, tako da je naš malček bil res nekoliko starejši, kot bi sicer bil pri daljšem menstruacijskem ciklusu. No in skozi celo nosečnost je bil večji in težji kot po tabelah. No in rodil se je tud prej in sicer 3 tedne prej (37 teden). In takoj po porodu so mi rekli, da je to čisto donošen otrok in tudi ocene po apgarju je imel odlične . Tako da to je možno, moje mnenje pa je, da se potem ne zanašaj na PDP, ker te lahko prehiti .
|
|
|
|
RE: je možno da plod prehiteva za 1 teden 10.12.2007 17:09:50
|
|
|
|
gaya24
|
Meni tudi prehiteva priblizno za en teden in mi je ginekologinja rekla da ni nič narobe, da so vsa odstopanja v pozitivno in da je pač po ateku, ker je on imel 4500g, ko se je rodil.
|
|
|
|
RE: je možno da plod prehiteva za 1 teden 10.12.2007 20:36:20
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Meni na začetku G ni nič omenila, da naj bi kaj prehiteval po rasti, mi je pa nekje okrog 20. tedna prvič rekla, da naj bi za 2 tedna prehiteval. Pa potem skoz do zadnjega pregleda, ko pa naj ne bi bilo več tako in naj bi bilo vse ok. Vmes sem bila zaradi tega tud na testu za sladkorno, pa je bilo vse vredu. No, zaradi tega sem mislila, da bom kaj prej rodila, pa sem rodila 2 dni pred pdp-jem s CR (zaradi medenične vstave) brez najmanjšega popadka. Rodila sem zdravega fantka, 3550g in 51cm. Lp
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?