|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je možno??
16.7.2007 17:06:26   
kirsten
  Verjamete v to, da se človek (prijatelj, partner) res lahko spremeni. Začne se zavedati svojih napak in se odloči za spremembe.... user posted image

Ima kdo kakšno izkušnjo s tem... se je človek spremenil za kratek čas??
Ali se je ob spremembi sebe res počutil bolje in to mu je dalo motivacijo za naprej...??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je možno??
16.7.2007 17:08:53   
Anonimen
Ja, seveda. Se mi zdi, da se to dostikrat naredi.
Pri meni se je to zgodilo podzavestno.....ja, se zavedaš neke svoje hibe in probaš to spremenit. Hvala bogu, če ti uspe.
Je pa res, da se dostikrat zgodi, da to traja samo kratek čas. Na žalost.

Vsaka sprememba, sploh pozitivna je sigurno velika motivacija za naprej.

(odgovor članu kirsten)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2007 17:14:37   
Anonimen
Ja.. sej to se vsem dogaja celo zivljenje.. ce ne prevec trmasto vstrajajo pri svojem..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2007 17:22:19   
Anonimen
Lahko spremeniš sebe, ne moreš pa drugih, oziroma nimaš pravice spreminjati drugih.user posted image
Verjamem, da se človek lahko v kratkem času spremeni, in vsaka čast ljudem, ki so tega sposobni in se zavedajo svojih napak, ter jih poskušajo odpraviti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2007 17:54:07   
Anonimen
pomojm da ne, razn če kje zgubi eno življenje pa jih ma sam še ene par, vrjetn se kej zamisli,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2007 18:06:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

pomojm da ne, razn če kje zgubi eno življenje pa jih ma sam še ene par, vrjetn se kej zamisli,...user posted image

ni treba glih laif zgubit.. da se zamislis..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2007 18:08:52   
Anonimen
pomoj pa da, moje mnenje je blo, ni se ti treba obest na vse napisano, povej svoje mnenje druge pa pusti na miru.

sicer pa nisi dojel kaj sem mislu s tem lajf zgubit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2007 18:17:33   
Anonimen

Jah.. pac nism glih pr dojemljivih.. ne mormo vsi bit bistri..

Pa razlozi kaj si mislu.. zakaj pizdis? user posted image

Jst sem cist izi.. k hocm tenisko mizo.. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.7.2007 18:35:49   
purple
Ja,je možno. Spreminjaš se po svoji volji- ko imaš motivacijo, da popraviš kako svojo napako.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.7.2007 18:43:04   
Anonimen
Ljudje se celo življenje spreminjamo, rastemo, se učimo na svojih napakah. Eni iz tega potegnejo naboljše in spremenijo življenje na boljše, nekateri tega ne naredijo nikoli ali pa samo za kratek čas.

Jaz sigurno nisem danes ista kot sem bila pri 16 letih, pa niti ne ko sem jih imela 22, pa sigurno sem sedaj pri 28 drugačna kot sem bila prej in pri 35 bom tudi jaz sigurno v nekaterih pogledih spremnila svoje mišlenje, se česa novega naučila in iz česa potegnilakaj koristnega in pri sebi kaj spremenila na boljše. Trma pa bo verjetno ostala za vednouser posted image .

(odgovor članu kirsten)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.7.2007 18:57:27   
urška
IZVIRNO SPOROČILO: kirsten

Verjamete v to, da se človek (prijatelj, partner) res lahko spremeni. Začne se zavedati svojih napak in se odloči za spremembe.... user posted image

moj svak se je drastično spremenil. s pomočjo enih tečajev spoznal da se do žene grdo obnaša in se ji opravičil. čez par mesecev se je od nje odselil. k noseči ljubici.

nočem te strašit. spremembe definitivno ne pomenijo vedno nekaj slabega. to je pač moja izkušnja. upam da bo tvoja prijetnejša.

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.7.2007 19:06:25   
daddy
      seveda se spreminjamo ( bolj bi bilo zaskrbljujoče, če se ne bi), na podlagi informacij, doživetij, predvsem pa življenjskih izkušenj.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.7.2007 19:30:48   
najina pikica*
itak da se lahko!glede na vsako poz. al neg. izkušnjo v življenju se človek ojača tako ali drugače in s tem spreminja svojo osebnosti.....
....predvsem pa je od vsakega posameznika odvisno če in kako se naj bi spremenil.....
......drgač pa bi bilo kr mal groza da se ljudje nebi spreminjali in prilagajali glede na trende življenja....

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.7.2007 22:15:47   
cmokec
Problem bi nastal, če se skozi leta nebi spreminjali. Tudi slabe navade je možno spremeniti, vendar le, če se sami odločimo za spremembo. Jaz naprimer zelo zagovarjam svoja stališča in mi je bilo v preteklosti težko priznati, da se seveda tudi zmotim. Ko pridem do tega, da nimam prav, pogoltnem en velik cmok v grlu, na glas povem, da sem se zmotila in se opravičim, če je potrebno. To ni v meni, tega sem se naučila, ker je edino tako pravilno.

Ne verjamem pa naslednjim spremembam. Npr., da te mož prevara prvič, drugič, in vztrajno trdi, da ne bo več. Takim ne verjmem, pijancem ne zaupam, lažnivcem ne verjamem, pa še kdo bi se našel. Pomagati jim je sicer treba in jim stati ob strani, samo zaupanja v drastične spremembe pa ni.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.7.2007 22:20:14   
mika
seveda se spreminjamo ( bolj bi bilo zaskrbljujoče, če se ne bi), na podlagi informacij, doživetij, predvsem pa življenjskih izkušenj.

se strinjam

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.7.2007 22:50:20   
cmrucek
Skoz se spreminjamo, vendar pa vzorci ostajajo bolj ali manj enaki... Te pa je zelo težko spremeniti. To je tako kot z odvisniki, ko ni dovolj enkratna odločitev za odpoved drogi, ampak je to odločitev, katero sprejemaš in se zanjo boriš vsak dan sproti...pa včasih rata, včasih pa ne...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.7.2007 23:06:36   
kirsten
Če se je nekdo odločil spremeniti, očitno to ugotoviš s časom!!

Moj mi je s potoki solz obljubil da se bo spremenil, a žal mu ne verjamem. Sva le prijatlja zaenkrat, ker ne morem se spustiti zopet v nekaj kjer bom trpela. žal... je tko in to sem mu tudi povedala... rada ga imam še vedno, no priznam da sem še vedno celo zaljubeljena vanj...
Narazen sva bila  skoraj 2 meseca, kar mu je  verjetno zelo pomagalo razčistit glavo in tako kot sem jaz ugotovila da mi zelo manjka je ugotovil tudi sam in se odločil za spremembe..., verjetno je pomagalo ker sem udarla po mizi, pošteno zaropotala, pobrala stvari in odšla in sebe dala na 1.mesto!!!!

Iskal me je s teženjem, a je videl da to ne pelje nikamor, še bolj sem se oddaljila, spoznala drugega, kar sem mu tudi povedala. A najbolj žalostno da se ta ki sem ga sedaj spoznala se ne more niti 1% primerjat z mojim bivšim... Res ne, zato me je tudi začelo boleti, da res ni tako slabo bitjece kot sem pisala, le to rabiva, da greva posebej živet, ker odnos mojih staršev in njegovih ubija najino zvezo... !!

Povedala sem mu, da trenutno ne čutim da bi lahko bila par... in razume brez teženja, rekel je počasi!!user posted image

(odgovor članu cmrucek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.7.2007 23:45:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Jah.. pac nism glih pr dojemljivih.. ne mormo vsi bit bistri..

Pa razlozi kaj si mislu.. zakaj pizdis? user posted image

Jst sem cist izi.. k hocm tenisko mizo.. user posted image  

sam res duc, mal bl na izi si ga vzem...al pa boljs, da se sploh ne udelezujes forumov...k itak, da ti bo kdaj kdo tvoje mnenje mal pokomentiral...

pa kaksno tenisko...pink ponk mizo...loh ti pa naso popokano in razpokano mizo podarimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
16.7.2007 23:48:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

sam res duc, mal bl na izi si ga vzem

pa kaksno tenisko...pink ponk mizo...loh ti pa naso popokano in razpokano mizo podarimuser posted image

Ja.. tko fejst fanta tuki neki napizdujeuser posted image   user posted image

A res? No sej bo dobra.. he he

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
16.7.2007 23:50:10   
Anonimen
ma on vse napizduje...but who cares user posted image

sam pr taki mizi loh tud cisti antitalent profica premaga user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
16.7.2007 23:53:57   
Anonimen
Sej tak sem jst vcasih bil.. Sam res.. user posted image  Pol pa sem se spremenu.. Evo.. dokaz, da je mozno.. he he
Rabs pa kaksno zdevo.. da se zbrihtas..

A si ti profic.. al antitalent al talent?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
16.7.2007 23:56:07   
Anonimen
bom rajs kr tih...k me bo kdo se kam sunuuser posted image

jah recmo, da talent...z bl mal prakse...a ti si profic, al kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
16.7.2007 23:58:35   
Anonimen
ne bit tih.. :)) Kr povej.. A si opazla to? user posted image

ce si ti talent z manj prakse.. sem jst talent z malenkost vec prakse.. user posted image

A se pomirva enkrat? Kaksna je nagrada? Cokolada bo ciist ok.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
17.7.2007 0:03:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

ne bit tih.. :)) Kr povej.. A si opazla to? user posted image

ce si ti talent z manj prakse.. sem jst talent z malenkost vec prakse.. user posted image

A se pomirva enkrat? Kaksna je nagrada? Cokolada bo ciist ok.. user posted image

ne ne bom rajs tih k miska user posted image  
sam si pa res nehu ljudem "utrujat" hehehhehe

loh...seveda oa lahko gremo tud deble enkrat...ti pa tvoja, pa jst pa moj...sam te opoyarjam, ce bo moj z dilo (kuhinjsko) spilu, bosta tko popusila :))) smo enkrat laufarco igral in zarad pomanjkanja loparjev je moj y dilo spilu in vse nabouuser posted image

ma kaj cokolada...x5-ka bo cist qluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.7.2007 0:07:35   
Anonimen
Sam ne se cist vsem ljudem.. Kaksnemu se fuul zatezim.. he he user posted image user posted image

Noo ce bo pa on s kuhinjsko dilo spilu.. bom pa jst s kuhanco.. in nimata sans.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?