|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je možna zanositev?
6.8.2007 9:12:43   
Anonimen
Ne vem točno,če je tole prava tema za tukaj,ampak vseeno me zanima vaše mnenje. Jemala sem KT od 16 leta...vmes mogoče dve pavzi za par (2 meseca) mesecev, nazadnje pred dvema letoma. Ker študiram v lj, nisem imela časa it k moji ginekologinji po tabletke. pač,nujne obveznosti, ni zneslo. Sva rekla,da bova pač pazila. Včeraj sva se oba totalno sprostila in mu je prišlo vame. Sicer sem takoj sprala z veliko vode,ampak vem,da to ni rešitev. Koliko je recimo možnost,da zanosim,če sem 14 dni nazaj nehala jemat tabletke?
Jaz mislim,da se ne da kar takoj v par dnevih zanosit. Se zelo motim?
Stara sem 24 let...se pravi, skoraj 7 let jemanja tabletk.
Vem,da priporočajo recimo pred načrtovanjem otroka da nehaš jemat tabletke nekje 3 mesece.
Osebno ne delam nobene panike,če bo,pač bo, sej si želiva in ni izključena možnost,da bi obdržala.
Hvala za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je možna zanositev?
6.8.2007 10:29:35   
Anonimen
Možnosti vedno so. Kateri dan ciklusa si pa bila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2007 12:19:22   
Anonimen
nimam pojma..recimo,da sem mela menstro kake tri tedne nazaj......
in pol nisem začela jemat KT,k jih nism mela in sm bla sprijaznjena z dejstvom,da bom mogoče en mesec spustila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2007 13:19:42   
talika81
možnost zanositve je tudi, če jemlješ KT.

lahko zanosiš, takoj ko nehaš jemat KT - že takoj prvi mesec. ni nič narobe.

če ne bo user posted image , pač naredi test, pa boš vedela 100 %.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2007 13:32:36   
kitka1
Seveda je možnost za zanositev... Po dolgotrajnem jemanju KT se telo različno odzove na prekinitev. Pri nekaterih je potrebno več časa (beri mesecev), da telo začne proizvajati lastne hormone in stečejo normalni ciklusi, pri drugih pa se vzpostavijo takoj, kar pomeni, da imajo lahko že prvi mesec po prenehanju jemanja tabletk ovulacijo (približno 2 do 3 tedne po prvem dnevu zadnje menstrucacije). Če ne dobiš menstruacije 14 dni po user posted image , potem ti svetujem, da narediš test in bo konec vseh vprašanj. In hitro po tabletke, če še ne mislita zanosit. Ker s tem, ko jih enkrat jemlješ, drugič ne, samo begaš telo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2007 14:43:31   
Anonimen
kaj pa je s tistim rekom,da si mora tudi telo spočiti in da so priporočljive pavze?
po moje (res po domače gledano) mi stvar deluje tako: itak je v telesu ful naloženih hormonov od teh tabletk in po moje nima biti kej narobe.....
bomo počakal....če ne,pa ponovimo,hahaha....  ;)

(odgovor članu kitka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2007 15:40:15   
pravljica
česa se mora telo odpočiti in česa je polno telo ob jemanju KT user posted image

tabletke ti stanjšajo sluznico, da se ne more nikamor vsidrat v primeru, če pride do oploditve...čisto po domače user posted image

enim se sluznica hitro odebeli nazaj, pri drugih traja in od tega je odvisno tudi, koliko pavze potrebuje telo od KT do zanositve

torej; v telesu nimaš kot posledico KT "naloženega" ničesar user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2007 16:05:35   
Pat74
Jaz sicer s KT nimam nobenih izkušenj, vem pa, če sta ujela plodne dni, boš lahko tudi user posted image - pa tud nobena KT ni 100 %.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2007 16:17:11   
Anonimen
bomo počakal....če ne,pa ponovimo,hahaha.... ;)

Mislim ej, kaj je z vami punce? Sprašujete, če boste noseče, potem pa v drugi sapi napišete, da če ne boste, se boste pa še naslednji mesec mal igrali.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2007 16:21:59   
Anonimen
Sam resuser posted image

Ne izključuješ možnosti da ga obdržiš če si nosečauser posted image
Splav ni kontacepcija, halouser posted image
Obenem pa pišeš da če ni ratal bo pa drug mesec, oz. se boste mal igraluser posted image
Igranje z življenjem....kako smešnouser posted image
Mal odgovornosti tud nebi škodlo, glede na to da očitno hočeš otroka. Pa tvoj ga tudi hoče? Predvidevam da ne....no pa smo spet pri zgodbi....kaj nej pa zdej nardim k moj noče otroka....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.8.2007 16:22:52   
Pat74
Anonimen2 se strinjam s tabo, da se ne gre igrati z nosečnostjo - anonimna1 želiš biti mamica, da ali ne? Razmislita s partnerjem in ravnajta odgovorno. Drugače pa veselo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.