Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: je kateri test večkrat zatajil kljub nose... 13.5.2008 17:38:57
|
|
|
|
becky
|
men je prejšnji mesec zatajil. no, v bistvu so mi zatajili trije testi. najprej je bil BC rahlo , naslednji dan tudi, še naslednji dan pa sem naredila CB, pa se je + takoj pokazal, potem pa izginil. no, M sem dobil atri dni po zadnjem testu-in to konkretno. zdaj upam, da je v soboto ne bo. amak vem, za punce, katerim je pokazal -, pa so bile vseeno . držim pesti, da bo +, če si ga želiš
|
|
|
|
RE: je kateri test večkrat zatajil kljub nose... 13.5.2008 19:03:58
|
|
|
|
frutka_
|
Ne. Pa sem jih delala običajno še preden mi je M izostala. So kar zaneslijivi.
|
|
|
|
RE: je kateri test večkrat zatajil kljub nose... 13.5.2008 20:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Ne. Pa sem jih delala običajno še preden mi je M izostala. So kar zaneslijivi. Enako.
|
|
|
|
RE: je kateri test večkrat zatajil kljub nose... 13.5.2008 20:30:57
|
|
|
|
Inigo
|
baby check je totalno zatajil. nardila sem dva! oba sta pokazala črtico, ko je bil čisto čisto suh (po cca. 3 urah, kar ni realno). potem sem naredila clear blue in plus se je pokazal v trenutku. takrat ni bilo več dvomov...
|
|
|
|
RE: je kateri test večkrat zatajil kljub nose... 13.5.2008 22:28:07
|
|
|
|
pufka
|
meni je .sm ga delala pa čakala 15 min pa ni blo nič,nasledn tedn sm pa drugega delala pa je pokalal da je.sm šla gledat v smeti pa je bil prvi tudi pozitiven
|
|
|
|
RE: je kateri test večkrat zatajil kljub nose... 14.5.2008 9:43:45
|
|
|
|
sharona
|
mislm, da je CB najbolj zanesljiv in da pri tem testu skoraj ni dvoma ...
|
|
|
|
RE: je kateri test večkrat zatajil kljub nose... 14.5.2008 10:29:20
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Ne. Pa sem jih delala običajno še preden mi je M izostala. So kar zaneslijivi. jp bo kr držalo
|
| Stran: [1] |
raje sin ali hcerka?TinKkaraRaje fantek ali puncka?puncka (
28%)
fantek (
12%)
vseeno (
53%)
kar se nimam (
7%)
Število vseh glasov: 552Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!