Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: je katera tukaj veterinarka? pomoč..... 16.11.2010 19:57:00
|
|
|
|
Dadi
|
Hrčkov fajt....Sicer nisem veterinarka ampak probaj mu mal medu na gobček dat, med celi rane.
|
|
|
|
RE: je katera tukaj veterinarka? pomoč..... 16.11.2010 20:29:37
|
|
|
|
birdy
|
Nisem veterinarka bi pa rekla da če vidiš da ga res boli pol pejt k veterinarju z njim, se ti ne bi smeli smejat... Oni pa že morajo dat kako žavbo. Pa nasvet... Smo mel enkrat dva hrčka v isti kletki... Nikoli več, sta se tko zgrizla da je blo joj, smo pol dal raj vsakega v svojo kletko. Menda hrčki ko so večji (odrasli) ne grejo dobro skupaj.
|
|
RE: je katera tukaj veterinarka? pomoč..... 16.11.2010 20:32:47
|
|
|
|
mini11
|
Sicer ne vem, če je to prava primerjava, pa vendar... Naš mucek je prišel večkrat pogrižen domov od drugih muckov in sem seveda zagnala paniko in ga vozila k veterinarki (seveda ponavadi k dežurni, ker se mu je to zgodilo v nedeljo). Nakar sem ga enkrat peljala k svoji veterinarki, ki mi je takoj povedala, da to ni nič strašansko hudega. Hudo bi bilo, če bi bile notranje krvavitve, kar bi se poznalo po obnašanju in na mestu ugzira bi bila kakšna oteklina. Drugače pa mi je svetovala naj ga lepo mažem z ognjičevo kremo. Lahko domačo, drugače pa kupljeno v lekarni. V lekarni je dobra, ker je v tubi in se dosti lažje maže. Je pa našega mucka zelo bolelo in je javkal kak dan. Pa upam, da se hrček čim prej pozdravi!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?