Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: je katera iz bližine Kranjske gore?? 9.9.2010 13:15:40
|
|
|
|
čmrgelj
|
Mi smo z gorenjskega pa je že cel teden kislo in nič ne kaže na bolje, pravijo da jutri in v soboto še kar bo, v nedeljo pa zopet ta trapasti dež.
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
RE: je katera iz bližine Kranjske gore?? 9.9.2010 13:17:40
|
|
|
|
čmrgelj
|
http://www.bayercropscience.si/Vreme/ mi ponavadi tu preverjamo pa se je izkazalo da kar drži kar ti tu natvezjo
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
RE: je katera iz bližine Kranjske gore?? 9.9.2010 14:05:04
|
|
|
|
katra55
|
Trenutno je oblačno, dež pa ne pada. Jutri in v soboto bo baje lepo vreme, v nedeljo pa se bo spet skisalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?