Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: je katera že poskusila... 6.11.2007 17:29:37
|
|
|
|
blanč
|
Jaz imam F test pa ni nič posebnega. Meni je v 6 mesecih samo enkrat pokazal ovulacijo. Ko sem dr.Reša vprašala kaj misli o tem testu, se je samo nasmehnu. Tako, da kaj pa vem, mogoče pokaže, mogoče pa ne... Najbolje je vsak drugi dan, čeprav je lažje reči kot izvesti .
|
|
|
|
RE: je katera že poskusila... 6.11.2007 18:40:57
|
|
|
|
lana38
|
Jaz sem gledala pod navadnim mikroskopom, pa se mi je vsak mesec lepo preprot risala v plodnih dnevih. LP
|
|
RE: je katera že poskusila... 6.11.2007 18:44:49
|
|
|
|
maja24
|
Jest sm tut gledala pod navadnim mikro.pa nism vidla nič
|
|
|
|
RE: je katera že poskusila... 6.11.2007 18:47:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva pod mikroskopom sam njegove plavalčke gledala So živahni
|
|
|
|
RE: je katera že poskusila... 6.11.2007 18:51:23
|
|
|
|
Anonimen
|
lana38- kakšnega pa imaš- mislim mikroskop? povečava, cena, pa te zadeve? ma me full matra, da bi si enega kupila, ampak ne vem, če so tisti kao za otroke malo boljši dobri
|
|
|
|
RE: je katera že poskusila... 6.11.2007 20:16:37
|
|
|
|
Fargesia
|
Blanč in Lana, a bi mi katera prodala svojo napravico?
|
|
RE: je katera že poskusila... 6.11.2007 21:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, jaz sem si ravnokar po ebayu kupila Persona ovulacijski aparat (mal ceneje kot stane v avstriji v lekarni). upam, da bo kaj pomagal. ta mesec ga verjetno ne bom mogla uporabljati, ker so ravno O dnevi, drugi mesec pa vam bom poročala, če deluje in kako (no vseeno pa upam, da ga sploh ne bo treba uporabit). uživajte!
|
|
|
|
RE: je katera že poskusila... 7.11.2007 8:39:50
|
|
|
|
blanč
|
Maša, žal jaz ne. Ga trenutno uporablja moja prijateljica. Jaz bom pa decembra, ko bom v postopku preverila pred punkcijo kaj mi bo narisal. Meni se je prava praprot pojavila samo enkrat, drugače se mi pa kaže kot (zamrznjeno steklo) polno vejic samo ni v obliki praproti.
|
|
|
|
RE: je katera že poskusila... 7.11.2007 9:23:59
|
|
|
|
šemalo
|
jaz sem si ga kupila tu, v lekarni.....larifari, dva meseca, tretji mesec se je tu in tam oblikovala praprot..pa ne vem, al je odsotnost ovulacije ali kaj drugega? mislim...ne vem, spet sem mnenja, da je napaka na naši strani, da mikroskop dela po navodilih. Sem pa gledala plavalčke pod pravim mikroskopom.....kaj se to vse dogaja...
|
|
RE: je katera že poskusila... 7.11.2007 10:16:39
|
|
|
|
lana38
|
Mikroskop, ki ga imamo pri hiši omogoča povečavo do 600 x. Se pa že na 100 x povečavi lepo vidi. Sin ga je dobil eno leto za Božič, tako da ni na prodaj. Jaz sem ga samo uporabljala tudi za to. Bistveno pa je, da stekelce osliniš, preden kaj poješ. Potem se mora slina posušiti. V plodnih dneh se riše praprot. Če ni plodnih dni, pa drobne pikice ali kroglice. Če ne pride do O, potem se tudi praprot ne pokaže in je slika cel ciklus ista. LP
|
|
RE: je katera že poskusila... 10.12.2007 15:02:42
|
|
|
|
pikica36
|
kaj pa ko je konec ovulacije??? kakšna slikca se pokaže? zopet krogci in pikice ali je praprot potem do konca ciklusa??
|
|
|
|
RE: je katera že poskusila... 10.12.2007 18:26:26
|
|
|
|
lana38
|
Ko je konec plodnih dni, so spet krogci in pikice. Praprot je samo v plodnih dnevih. LP
|
|
RE: je katera že poskusila... 10.12.2007 20:05:29
|
|
|
|
pikica36
|
hvala lana! kako dolgo pa običajno kaže praprot. jaz sem delala test v sredo 5.12 pa je bila praprot, danes še pravtako praprot če sem prav zasledila 4 dni pred O in 1 dan po O!?
|
|
|
|
RE: je katera že poskusila... 10.12.2007 20:14:33
|
|
|
|
Fargesia
|
Živijo! sem si kupila mikroskop in včeraj prvič zagledala prapot!!! no, polno vejic z majhnimi vejicami ven...a je to to?
|
|
RE: je katera že poskusila... 10.12.2007 20:45:23
|
|
|
|
pikica36
|
ja maša to je to zdaj pa hitro bejš jaz bi tud mogla , pa mojga ni doma ,, malo še pa pride" pa otroke spat, pol pa v akcijo, po mojem mi šibajo zadnje ure " praproti" , več kot en teden pa verjetno ne kaže ,..... no bomo videli, bom spremljala za foro cel mesec
|
|
|
|
RE: je katera že poskusila... 10.12.2007 20:59:34
|
|
|
|
Fargesia
|
jst sem včeraj vsem v hiši mogla pokazat ker sem bla tok presenečena!!! sem dol nesla mikroskop in rekla mamic naj pogleda, pa nisem nič več rekla...pa je gledala in rekla: Ja sej to je pa to k si rekla da more bit!!!
|
|
RE: je katera že poskusila... 14.12.2007 22:35:24
|
|
|
|
Chey
|
Odvisno od ženske. Nekaterim se kaže 5 dni, drugim 4, tretjim le 2... Če imaš 5 dni praprot...lucky you
|
|
|
|
RE: je katera že poskusila... 15.12.2007 9:53:11
|
|
|
|
Fargesia
|
v sredo jo je bilo največ, pa če ful velika je bila...potem pa čedalje manj...danes pa še čakam da se slina posuši in pol pogledam...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......