|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je kaj narobe?
1.8.2010 0:16:44   
Anonimen
z možem sva načrtovala otročka in na ma je ratao u prvo, sinček je sedaj star 3 leta. potem sva se odločila za naslednjega, ratalo nama je v prvo, vendar so bile prisotne druge komplikacije krvavitev in na koncu ss. mogla sem jit na čisčenje in tam sem želela da ne sodelujejo praktikanti, ampak so, ker so me itak uspavali in nisem vedla, pa tudi papirjev pred narkozo nisem dobila za podpisat.

sedaj se pa z možem trudva 5 mescev in nič, loviva plodne dneve, ...
so mogoče praktikanti kaj za.....?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je kaj narobe?
1.8.2010 8:16:42   
*miska.mcc*
user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2010 8:23:17   
janapan
saj verjamem, da ti je hudo ker ne zanosiš ampak se mi zdi, da že mal fantaziraš----, da bi ti praktikanti kaj zašuštrali????zavedat se moraš, da brez strogega nadzora zdravnika ne naredijo prav nič, na drugi strani pa se moraš zavedat tudi to, da brez tega da so nekoč poskusili tudi največji zdravniki niso znali nič....mogoče so kdaj poraktikanti in stažisti še bolj temeljiti kot zdravniki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2010 9:10:00   
katra55
Po ss in abraziji sva midva čakala 2 meseca preden sva spet začela delati na user posted image , potem pa je trajalo še 6 mesecev da sva končno zagledala user posted image . Nič ni narobe, le telo rabi čas da si opomore. Pa še psiha dela svoje. To, da so te praktikanti zašuštrali pa ne verjamem.
Želim ti da čimprej zagledaš user posted image .

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.8.2010 12:26:33   
m_o_i
jaz sem za cas bivanja v porodnisnici (predporodni pregledi, porodu sam in nega po porodu) podpisala, da se strinjam s prisotnostjo praktikantov (ja, podpises prisotnost; vsaj jaz sem jo). in pri vseh zgoraj omenjenih zadevah sem bila pri zavesti (tudi pri urgentnem CRju), zato lahko recem: praktikantu zdravnik/kirurg dovoli kaj narest, ampak ga ima na oku NONSTOP!
sem imela moznost videt zmedenega praktikanta; se skoraj ni upal dotaknit mojega trebuhauser posted image  (zatipat je mogu lego ploda), zato je zdravnik vodil njegove roke po mojem trebuhu in komentiral...pri porodu so v operacijski sobi STALI okoli mene in poslusali komentarje, kaj se dogaja-delal na meni ni nihce nic. po porodu so me umivali, gledali celjenje rane-zopet pod nadzorom (jaz, priznam, bi bla zivcna, ce bi mi kdo tak pod prste gledaluser posted image )

res je, da enkrat morajo pa tudi prakikanti dejansko kaj narest, ampak takrat pa-brez dvoma-pod se bolj budnim ocesom!

tudi jaz mislim, da tvoja psiha dela svoje in da ni bilo narejenega nic v tvojo skodo...

srecnouser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.8.2010 12:56:51   
*miska.mcc*
ko sem rojevala prvic, je prisel v prvi porodni dobi po mojem cel letnik studentovuser posted image ....kako pa se bojo drugace naucili prakse?

pri prvem in drugem porodu pa je bila obakrat ob meni studentka. pri prvem je celo podaljsala šiht za par ur, da je bila z mano do konca.

in moram pohvalit obe studentki....pri prvem in drugem porodu. saj sta mi reeees pomagali. masirali, dajali za pit, me drzali za roko, itd....

skoda, ker ne vem njunih imen in priimkov. bi se jima javno zahvalila.
in verjamem, da sta zdaj obe super babici...user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2010 11:32:05   
koala
Draga Anonimana žal mi je da si doživela SS, ampak sem 100% prepričana da če se nisi strinjala študentjei NISO bili zraven, jaz vem da nikoli nismo smeli biti če je bila takšna želja bolnikov/ bolnic. Papirje za anestezijo pa podpišeš ob sprejemu in sem prepričana da si jih tudi ti.

Mi pa je žal da zdaj ni uspeha, samo kriviti študente pa mi je malo mimo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2010 23:08:26   
Anonimen
ob sprejemu so mi rekli za papirje da jih bom podpisala potlej, ker so mi dali prvo neko enekcijo, ampak pol pa tut nisem nc podpisala, ampak ste nesramne, js se bojim da ni zmano kej narobe, ve pa vse u bran zdravnikou, koda se nikol niso nc zaje.....

hvala za podporo res, ...

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.8.2010 23:20:12   
Tanja_Jes
Ne bi rekla, da bi študentje kaj z@****li, saj je bil verjetno kakšen zdravnik zraven, verjetno jih niso kar same pustili!!!
Je pa 5 mesecev čisto premalo, da bi lahko sklepala zakaj ne moreš zanositi. Poskušaj še naprej!
Psiha pa tudi naredi svoje...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.8.2010 23:23:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ob sprejemu so mi rekli za papirje da jih bom podpisala potlej, ker so mi dali prvo neko enekcijo, ampak pol pa tut nisem nc podpisala, ampak ste nesramne, js se bojim da ni zmano kej narobe, ve pa vse u bran zdravnikou, koda se nikol niso nc zaje.....

a če bi pa udrihale po zdravnikih in s tabo kovale teorije zarote, pa ne bi bile nesramne user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.8.2010 23:46:38   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

a če bi pa udrihale po zdravnikih in s tabo kovale teorije zarote, pa ne bi bile nesramne user posted image  

user posted image

Sicer pa - nama je prvi otrok ratal v prvo, drugi tudi skoraj (tretji met v tarčo), za tretjega sva pa po določenem času začela kar na slepo metat in je uspelo po dveh letih in pol.

Tako to je, kaj češ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.8.2010 0:16:11   
sami0804

ob sprejemu so mi rekli za papirje da jih bom podpisala potlej, ker so mi dali prvo neko enekcijo, ampak pol pa tut nisem nc podpisala
, ampak ste nesramne, js se bojim da ni zmano kej narobe, ve pa vse u bran zdravnikou, koda se nikol niso nc zaje.....

No,to pa skoraj ne bi verjelauser posted image
Glede na to,da sem imela v svojem boju za dojenčka kar nekaj posegov in doživela marsikaj,ampak dokler ne podpišeš papirjev,ne greš pod nož(če si seveda pri zavesti).
Aja,kar se pa tiče zanositve,stara resnica je,da je veliko odvisno od psihe.Kako srcu,ki si srčno želi dojenčka,dopovedat,da mora odklopit,je pa seveda spet druga zadeva,zelo težko izvedljiva...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.8.2010 13:38:44   
_sanja_*

z možem sva načrtovala otročka in na ma je ratao u prvo, sinček je sedaj star 3 leta. potem sva se odločila za naslednjega, ratalo nama je v prvo, vendar so bile prisotne druge komplikacije krvavitev in na koncu ss. mogla sem jit na čisčenje in tam sem želela da ne sodelujejo praktikanti, ampak so, ker so me itak uspavali in nisem vedla, pa tudi papirjev pred narkozo nisem dobila za podpisat.

user posted image user posted image user posted image

Žal... Če enkrat rata v prvo, to še ne pomeni, da bo vsakič.

Najlažje je pač krivit druge, kot pa se sprijaznit s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.8.2010 15:50:02   
urshak
jaz po SS in čiščenju nisem zanosila 6 let, pa mi ni nikoli na panet padlo, da bi kakšnega zdravnika za to krivila, oprosti, ampak to mi je malo mimo. Malo si preberi, koliko let se tule ženske matrajo za otročička pa ne jokaj, če ti po petih mesecih ni uspelo
Ko boš čakala pet let, pa lahko jokaš. Pa brez zamere.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.8.2010 20:49:26   
tanjusi
ampak ste nesramne, js se bojim da ni zmano kej narobe, ve pa vse u bran zdravnikou, koda se nikol niso nc zaje.....

daj no.... eh nima vezeuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu urshak)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.8.2010 21:12:13   
Roži_

Jaz bi se na tvojem mestu obrnila na tvojega osebnega zdravnika in to njemu razložila, ker tukaj res ti ne moremo glede tega pomagat.
Želim pa ti vso srečo in da čim prej user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.8.2010 21:13:10   
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

ampak ste nesramne, js se bojim da ni zmano kej narobe, ve pa vse u bran zdravnikou, koda se nikol niso nc zaje.....

daj no.... eh nima vezeuser posted image

res...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.8.2010 18:12:01   
smeška83
Zdravniki se trudijo po najboljših močeh... res ni problem v njih user posted image Praktikanti ne operirajo in nimaš tega za kaj krivit, tako da kar pogumno in v nove zmageuser posted image Držimo pestiuser posted image

(odgovor članu urshak)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.8.2010 13:52:31   
divans1
Sej bo... ne obupat... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.8.2010 11:31:20   
anity_1
Praktikanti samo upoštevajo zdravnikove nasvete. Tako da mislim, da zaradi njih ni moglo bit kaj narobe. 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?