|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je kaj na tem???
7.11.2005 15:58:17   
ameli
Sem prebrala, da Mojca9000 sumi, da je zanosila, ko je nekaj spila in kadila!
No, tudi jaz sem skoraj prepričana, da nama je uspelo (po 4-ih letih) na dan, ko smo praznovali nečakov rojstni dan. Oba zuser posted image  sva se ga redno nacukala, povrhu vsega, pa smo kadili še neko smrdljivo cigarouser posted image . Domov sva prišla zgodaj zjutraj, dobre volje in hopsa........ čez 14 dni pa + na CB!
Po vseh izračunih naj bi zanosila ravno to noč! Sem potem malo cvikala, da ne bi bilo kaj narobe (alkohol, nikotin), ampak sedaj pa imam najlepšega sinka.
Punce splača se probat. Možgane na pašo, kakšen litrček rdečega (jaz sem pila tekilo!) pa bo mogoče uspelo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je kaj na tem???
7.11.2005 16:10:57   
Sulfinija
user posted image .

Ha ameli takrta sem si ga na trgatvi kar poštno privoščila na listre in škatle cigaret.Me je moj svak dsamo gledal in takrat tisti dan nama je možev prijatelj rekel če rodiš v ltu 2006 vama podarim 100litrov vina,ko bomo po prekmurski navadi torili in zadnjič so naju spet zezali no čakama z slamo ha ha kok bomo presenečeni ko bova pšovedala.
Punce res je splča se rihtat silvestrovanje in na koncu ugotoviš,da si postala srečka user posted image  in vse skupaj pade v vodo saj ti je najvažnejše je user posted image  in silvestrovanje gre po gobe.
Punce splača se malo probajta le pazite da drug mesec ne naredite poplavo nosečk na tem našem forumu.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2005 16:23:32   
KODA
Naš tadrugi je ratal"ne vemo kdaj".Glede na to ,da sem se za taprvega matrala 3 leta,mi je v tadrugo ratalo"ne vem kdaj".(preglobok pogled v kozarecuser posted image ).Ko sem čez 14 dni čakala men.,je ni bilo.Doma smo že imeli 18 mesečnega fanta in sva načrtovala,da bi imela rada minimalno 3 leta razlike.Nič hudega,je pa malo prej prišel.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2005 23:31:34   
kapica
Jaz pa ne prenesem alkohola user posted image . Sem ze tudi pomislila na to, da kaj takega naredila, ampak ne gre! Ce ze kaj spijem, potem je to minimalno, en kozarcek vina, vec zelodec ne prenese. Mi je slabo, na bruhanje mi gre, tako da sprostitve takrat ziher ne bi bilo.

A se imate kaksno idejo?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2005 7:26:09   
hati
No pri meni pa ta metoda žal ne uspe. Zgleda da rabim kak drugi recept.user posted image  Hmmm sam s tekilo pa res še nisem provala. user posted image  user posted image  user posted image  Ponavadi prakticiram vodko al pa vino.... hmmm no mogoče bo naslednjič tekila.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.