|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je ali ni
24.11.2006 15:02:36   
Anonimen
Pozdravljene

Imam eno vprašanje naredila sem test BC in pokazale sta se mi dva črtice (ena močnejša in ena blaga) je pa tako da bi mogla user posted image  dobiti šele čez 3-4 dni
Nisem mogla počakati ker imam tak zelo čuden občutek (kot da bi bila napihnjena samo ni tako kot pred mesnstruacijo, drugačen občutek je, pa tudi po ovulaciji sem malo krvavela lahko bi šlo za vgnzditev, kaj mislite ve?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je ali ni
24.11.2006 15:03:31   
Petraa
ja,če je pokazal potem jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2006 15:05:20   
Anonimen
Ja če sta dve črtici si user posted image !user posted image user posted image user posted image

Čestitke!

Pa jaz bi na tvojem mestu čez 3 dni test ponovila. Sam tko za zihruser posted image

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2006 15:08:17   
Anonimen
Ja imam namen ponoviti čez nekaj dni do takrat pa ne vem kaj bom počela da ne bom sam o tem razmišljala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2006 15:11:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja imam namen ponoviti čez nekaj dni do takrat pa ne vem kaj bom počela da ne bom sam o tem razmišljala

Jaz na tvojem mestu neb kej dost počela. Bi se stiskala k dečkotu pa uživala v user posted image .user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2006 15:12:11   
lunca2
Pomojem si tudi noseča če si imela dve črtici.Tudi jaz ti čestitam za user posted image . želim ti lepih user posted image .
Najbolje je, da počakaš na dan ki naj bi imela user posted image in nato še enkrat narediš test ali pa se naročiš h ginekologu. Verjamem pa da je težko odmisliti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2006 16:05:11   
tonja
Tudi jaz bi težko odmislila nekaj tako čudovitega. user posted image  user posted image  Ko ju končno zagledaš!

Ponovi čez nekaj dni, pa bo vse jasno; do takrat pa se imej skrajno lepo. user posted image

In veliko sreče user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2006 16:33:26   
ta nova
Ja jaz bi za tebe rekla, da si. Za sebe pa ne upam. user posted image  Sicer menstruacije ni in ni, sedaj pa spoh ne morem verjet, da bi res lahko bila. Test kaže rahlo črtico, danes že bolj vidno, ampak še vedno nisem prepričana. Bom nardila v nedeljo še enkrat test. Tudi tebi srečno. user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2006 11:33:56   
Anonimen
Jst sem pa danes porabila še drugi BC ampak ni pokazu niti ene črtice tko da bomo šli po nove

(odgovor članu ta nova)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2006 11:41:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jst sem pa danes porabila še drugi BC ampak ni pokazu niti ene črtice tko da bomo šli po nove

user posted image
A ti si ista anonimna k je odprla temo?
Pol je pokvarjen če ni nobene pokazal. Kar v lekarno po novga pa boš vidla da bo user posted image .user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2006 11:43:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ta nova

Ja jaz bi za tebe rekla, da si. Za sebe pa ne upam. user posted image  Sicer menstruacije ni in ni, sedaj pa spoh ne morem verjet, da bi res lahko bila. Test kaže rahlo črtico, danes že bolj vidno, ampak še vedno nisem prepričana. Bom nardila v nedeljo še enkrat test. Tudi tebi srečno. user posted image

A že dvakrat ti je pokazal user posted image ?

Pol itak da si user posted image !user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM!

(odgovor članu ta nova)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.11.2006 11:47:07   
taja1
Ne bi rada nobeni ubijala upanja, ampak meni je BC enkrat tudi pokazal rahlo drugo crtico, pa ni bilo nosecnosti.

Tako, da priporocam se en test.

Drzim pesti!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2006 15:36:21   
tonja
Anonimna: definitivno po nov test, če ti drugi sploh ni nič pokazal.

Ta nova: jaz tud mislim da si med user posted image !!!! Zakaj pa za sebe ne upaš (prevečkrat razočarana ali je nenačrtovano?)
Kakorkoli že: jaz ti že sedaj ČESTITAM!!!

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?