Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
je ali ni??? (glej album) 3.3.2006 18:08:15
|
|
|
|
eva1
|
No kot sem že napisala, sem danes delala test, ampak je bila tako rahla črtica da ne vem, če bi fatamorgana ... Končno mi je uspelo dati slike v album, malo sem jih potemnila, ker je blo preveč fleša , pa se je slabo videlo-sicer pa so ble črtice bolje videne tako v živo, kot pa na sliki, vendar je res tista nosečniška črtica ful nežna! Zadnjo M sem imela 29.1, pride pa kakor ji zapaše! No kaj ve mislite, je ali ni? Drugače pa je to First sign test, katerega sem raztavila, ker se je lepše videlo
|
|
|
|
RE: je ali ni??? (glej album) 3.3.2006 18:14:21
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz jo vidim Mislim, da ti lahko kr čestitam
|
|
RE: je ali ni??? (glej album) 3.3.2006 18:53:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jo tudi vidim. Čestitke in želim ti lepo in zdravo nosečnost!!! No, tokrat pa navijamo za pupiko, OK?
|
|
|
|
RE: je ali ni??? (glej album) 3.3.2006 18:56:09
|
|
|
|
cmokec
|
Črtica je lepo vidna, zato čestitke, pa lepo nosečnost.
|
|
RE: je ali ni??? (glej album) 3.3.2006 19:07:52
|
|
|
|
eva1
|
Ja upam, da je res , sem pa še 1x test pogledala-da ne bo katero zavedlo na sliki se tako vidi, tam ko piše max, da je tam črtica, vendar ni...črtica "je" na sredini, med tistima dvema bunkicama...čist tako svetlo se vidi ... ...blacky-ja mogoče bo pa le pupika, bomo videli...sicer sem pa bila par dni nazaj pri ženski ki mi je vedeževala, pa me vpraša, če sem mogoče noseča-pa sem rekla da ne, potem pa je rekla da bom to leto, ali začetek naslednjega rodila punčko...zato sem šla tudi test delat bomo vidli, če bo kaj na tem!
|
|
|
|
RE: je ali ni??? (glej album) 3.3.2006 19:27:50
|
|
|
|
čoko
|
tud jst sm vidla črtico! sicer je bolj slabo vidna ma tud to se da!pravjo da dokler se kej vid je zihr to to !ker je možno da si prepozno naredila tes tal pa prezgodej pole pa pride tko da se slabše vidi! ČESTITAM!!!! upam da bomo tudi me druge kmalu zagledale
|
|
|
|
RE: je ali ni??? (glej album) 3.3.2006 20:22:11
|
|
|
|
inja2
|
Tudi jaz vidim črtico. čestitke in lapo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: je ali ni??? (glej album) 3.3.2006 20:37:01
|
|
|
|
atinav
|
Ja, čestitke Eva1...jaz sem tudi prepričana da je ...res super ...evo pa Luka imel družbo. Želim ti vse super !
|
|
RE: je ali ni??? (glej album) 3.3.2006 20:46:26
|
|
|
|
KODA
|
čestitke
|
|
RE: je ali ni??? (glej album) 3.3.2006 21:18:13
|
|
|
|
Azaleja
|
Ja, tudi jaz vidim črtico. Čestitke!
|
|
|
|
RE: je ali ni??? (glej album) 3.3.2006 21:20:26
|
|
|
|
bombonček
|
Bravo,lepo nosečnost!
|
|
|
|
RE: je ali ni??? (glej album) 3.3.2006 21:36:21
|
|
|
|
mamči
|
MISLIM, DA JE!! ČESTITKE!
|
|
|
|
RE: je ali ni??? (glej album) 3.3.2006 21:53:04
|
|
|
|
brina_3
|
čestitke mirno nosečnost
|
|
|
|
RE: je ali ni??? (glej album) 4.3.2006 10:32:59
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz jo vidim. Čestitke.
|
|
RE: je ali ni??? (glej album) 4.3.2006 21:04:38
|
|
|
|
spacey
|
Eva1 ja čestitke ne... Ampak jaz je ne vidim, sem pač čorava, kaj čmo. Packa nič nisi napisala v naši temi, ti ti lumpa!
|
|
RE: je ali ni??? (glej album) 4.3.2006 21:08:57
|
|
|
|
Jančika_
|
Uh, si nisem upala prej napisati , ampak jaz tud nič ne vidim. Še ena čorava .
|
|
|
| Stran: [1] |
organizator zabavAli bi najele organizatorja za kakršno koli zabavo, poroko,...?da (
29%)
ne (
71%)
Število vseh glasov: 245Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!