|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je ali ni...pomagajte
11.9.2007 20:59:39   
lotyka
zdravo
mene pa zanima a so to znaki ali ne?
ze nekaj časa me špika v jajcnikih, slabo mi je (ne bruham), pa vrti se mi (samo ne vsak dan), pa ful sm dobila apetita jst bi lahko celi dan samo jedla, med drugim me pa tudi prsi srbita (malo bolita) in pocutim se zelo napihnjeno. Ko berem po netu nekaj je, nekaj ni in sm se odlocila tukaj vprasat. Testa za enkrat se nisem sla delat, me je kr mal strah. Drugace si pa zelim meti user posted image ...al je mozno da je to od psihe (zelja po user posted image ) al kko?
pa koliko casa po koncanem rednem jemanju kontracepcije lahko zanosis. Tabletk nejemlem ze ene 2-3 mesece, ravno zato.
Pa ce slucajno kdo od vas ve koliko stane test za plodnost (za moske). 
Hvala za odgovor
lep dan se naprej :D

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je ali ni...pomagajte
11.9.2007 21:08:36   
koala
Vse to kar naštevaš, so lahko zanki nosečnosti, lahko pa se tudi psiha poigra z nami, jaz sem imela že večkrat podobne znake, pa zdaj pričakujem prvega sončka.

Zanosiš lahko že prvi mesec ko ne uporabljaš tabletk, bi pa rekla samo to, da po 2-3 mesecih še res ni razloga za paniko. Napotnico za test plodosti pri moškem, ki se mu mimogrede reče spermiogram, pa lahko tvojemu dragemu napiše tudi njegov osebni zdravnik.
PA srečno in da bi čimprej ugledala tako zaželjeni user posted image user posted image .
Aja pa še to če ti menstruacija zamuja, bo najbolje da opraviš test.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lotyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2007 21:12:21   
lotyka
hvala za odgovor :D upajmo da je :D user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2007 21:55:27   
Naja30
Naredi test, pa bo. Lahko so znaki za user posted image  ali za user posted image

Držim pesti zate, da zagledaš plusek!

(odgovor članu lotyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2007 22:00:13   
lotyka
ja lahko je oboje samo nevrjamem da bi bli za user posted image  ker jo se 14 nepricakujem (upajmo da je sploh nebo) :D hvala za zelje :D tudi jaz si to zelim :D

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2007 7:33:04   
koala
V tem času lahko pričakuješ ovulacijo, tako da kar pridno telovadita, da bo čez 14 dni zaželjen rezultat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lotyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2007 20:25:42   
lotyka
eh...naj povem da so znaki ki so bili prej čutni in vidni, pojenjujejo user posted image nevem kaj bi se lahko naredila to probavava ze skoraj 2 meseca...ceprov apetit pa ostaja user posted image ...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.9.2007 20:30:40   
Anonimen
Ne baši se preveč, da se ne boš po nepotrebnem zredila, če pa znakov ni več in če je bilo 14 do M potem je bila to samo O.

(odgovor članu lotyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?