|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ječmen na očesu
7.5.2008 7:27:38   
maya1
Sinu se je naredil ječmen na očesu.
S čim naj mažem?
Ali mora k zdravniku?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ječmen na očesu
7.5.2008 9:13:39   
POLAND
Odrasli lahko to prestanemo brez obiska pri zdravniku,za otroka pa bi bilo mogoče bolje da ga obiščeta,da dobita kakšno kremo.Odvisno kolk je hudo,lahko nastane kar močno vnetje,pa prepiha se izogibejta.

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2008 9:40:05   
Nina00
Pelji ga k zdravniku.

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2008 9:42:26   
tinkarra:
Jaz sem imale že večkrat ječmen, enkrat toliko da sem morala k okulistu, da ga je odstranil. Če ni tako hudo poskusi s obkladki toplih kamilic ali smetlike. Smetliko dobiš v lekarni. Ječmen se bo sam odprl ali pa počasi izginil. Zna se pa kar ponavljat. Za odrasle sicer dobiš antibiotično mazilo, za otroke pa ne vem. Če ne bo šlo na bolje kar obiščita zdr. Jaz kot otrok zaradi tega nisem šla, pa ni bilo nič narobe.

(odgovor članu POLAND)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2008 9:47:36   
Maxica
Jaz sem ga kot otrok imela res velikokrat. Najbolj so mi pomagali obkladki z vročimi kamilicami. Če te skrbi, pa ga pelji k zdravniku, morda mu bodo dali kakšno mazilo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tinkarra:)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2008 22:06:29   
Pobalami
Pomagajo topli obkladki, ampak suhi ne mokri.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?