Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 16:26:02
|
|
|
|
AKŠ
|
Danes je valentinovo in napočil je čas, ko bi se morala pokazati :hudicek:, vendar je do sedajle še ni bilo.... Toliko me je matrl firbec, da sem se napotila v lekarno in kupila baby check. In glej ga zlomka, medtem ko sem skočila pod tuš (tolk na hitro še nisem bila nikoli stuširana :)) sem zagledala :roza:!!!!!! Tista druga črtica je bil dobro vidna, čeprav ne toliko kot tista ki se pokaže če nisi..... Glede na situacijo, a mislite, da bi bilo pametno da ob večerji povem dragemu veselo novico, ali raje še malo počakam, če bi slučajno test kazal narobe (saj veste.....nikoli se ne ve), pa mu povem kdaj kaseneje. Ampak Valentinovo se mi zdi da je ravno pravi trenutek..... kaj naj naredim? JAZ SEM TAKO SREČNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 16:27:41
|
|
|
|
pika74
|
:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo: Jaz bi mu tkoj povedala. :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 16:33:34
|
|
|
|
luna39
|
AKŠ, SREŠNICA, povej možeku, to je najlepše, veš. Čestitam, čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa:angel::angel:
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 16:36:01
|
|
|
|
AKŠ
|
sej sem res full vesela in res mu bom povedala....ampak me je kar malo stran, če je tole kaj narobe pokazalo.....:(
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 16:36:30
|
|
|
|
naja78
|
čestitke,ampak če imaš čas,hitro teci v lekarno in vsaj še 2x ponovi vajo. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 16:36:59
|
|
|
|
lucika
|
jaz ne bi cakala. no, do vecerje se ze potrudi, dlje pa ni treba. saj sta v tem skupaj. čestitke!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 16:52:34
|
|
|
|
total
|
ČESTITKE:bravo:
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 16:54:30
|
|
|
|
AKŠ
|
glede na to, da sta v baby chacku 2 testa, sem šla sedajle narediti še ta drzga (firbec....) pa se je tudi tu prikazala rahla druga črtica....mogoče malo manj vidna od tistega na prvem testu, ampak e vedno vidna.....
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 16:58:53
|
|
|
|
luna39
|
:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 17:00:25
|
|
|
|
AKŠ
|
hvala punce...za vse čestitke....
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 17:04:23
|
|
|
|
mujcek
|
ČESTITKE:bravo::bravo::bravo: IN POVEJ MU...:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 17:18:53
|
|
|
|
KIRA
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::)-:)-9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa:sloncek::sloncek:
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 17:24:30
|
|
|
|
VITA74
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: iskrene čestitke Lp :rozica:
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 17:30:31
|
|
|
|
Urša76
|
čestitke tudi z moje strani, urša
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 17:33:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobre novice se kar vrstijo...ali bo konec leta še kakšna sploh ostala na tem forumu?:zmeden: Da je ta plus:roza:resničen tudi zvečer,ko boš dragemu podarila veselo novico-ni lepšega darila,kot podarit novo življenje9nebesa:bravo: :duda::nosecka::nosecka::nosecka::duda::modri::roza: :metulj::miska::kuza::sloncek::zajcek::muca::kuza: :kuza::sloncek::zajcek: :muca::kuza::muca::zajcek::sloncek::metulj::miska:
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 17:41:06
|
|
|
|
emaa
|
Čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 18:05:52
|
|
|
|
tinkamiška
|
AKŠ ČESTITAM!!!!:bravo::bravo::bravo: Tinka
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 18:08:09
|
|
|
|
cmokec
|
:rozica: AKŠ :rozica:, punca moja, a ti boš tudi novemberka. :)-:)- Vem, kako si :bravo::bravo: in nobena moja beseda ti ne more bolj ogreti tvojega srčka. Iz srca želim lepo zdravo in crtljavo nosečnost. :bravo::bravo: Uživaj, tvojemu pa kar povej, lepšega :darilo: na tem svetu mu nebi mogla dati. Povej, kar vama je uspelo je tudi njegovo, del njega, njegove ljubezni do tebe. Poročaj o veselem očku (čestitke seveda tudi njemu), cmokec
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 18:12:51
|
|
|
|
Teya
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: ku lepo!!!! čestitke in prijetno praznovanje.....:love::love::love:
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 18:33:28
|
|
|
|
Anitka
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kako lepo darilce! Čestitke obema in lepo nosečnost ti želim, Anitka:metulj:
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 18:41:42
|
|
|
|
borovnička
|
AKŠ ČESTITKEEEEEEEEEEE :bravo::bravo::bravo: Srečka nosečka! 9nebesa9nebesa9nebesa Tvoj dragi si bo to valentinovo zapomnil za celo življenje.:sloncek: Lepšega darila si ne znam predstavljat!!! :bravo::bravo::bravo: Zelooo sem vesela zate! :duda: :darilo: :rozica::rozica: :darilo: :duda:
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 18:50:42
|
|
|
|
baguSka
|
:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek: ČESTITKE!!!!!!!!!:nosecka: In ni lepšega darila za valentinovo kot je ta! Jaz bi mu celo test zavila za darilo (sicer ne ob večerji)!:darilo:;):)-:love::rozica:
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 18:58:57
|
|
|
|
anajmad
|
to ni prav:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-,preveč:duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:bo proti koncu leta.In same:racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka:bodo racale poleti. čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: en lp:morje:D.
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 19:00:35
|
|
|
|
Skye
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: le tako naprej punce....naj se naliv nosečk nikoli ne ustavi:)
|
|
|
|
jaz sem tolk vesela.... 14.2.2005 19:35:36
|
|
|
|
Sandra*
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?