Mijavček
|
Oj, tud midva nisva nobena izjema. včasih pač ne paše in to je to. Zraven vsega kar so že punce napisale, bi dodala še to, da je naju ta "problem" nekako v zadnjem času še bolj zbližal. Šele zdaj sem se zavedla, kako fajn fanta mam in začutila, ampak res začutila deep down , noter nekje globoko, kako zelo zelo me ima rad. Take stvari, ki se nam dogajajo so verjetno ena velika velika preiskušnja za par. Nobenemu ni lahko, tud naši :love: so avno tako zbegani, strah jih je, strah jih je za nas. In v taki situaciji pogosto oboji odreagiramo narobe in prepir je že tu. Pomojem je fino, če smo čimbolj odkriti in si čimveč povemo. fantom je to sicer grozno težko, ker oni rešujejo probleme na drugačen način, ampak, ko enkrat dojameš, da, ne vem na primer: da gre on na pivo zvečer, namesto da je s tabo, zato, ker je tud njemu grozno in gre zadevo odplaknit, ne pa zato, ker je bezčutna baraba, ki mu sploh ni mar, no, ko take stvari dojameš, je potem lažje. Upam, da sem kaj pomagala, Mijavček:muca:
|