|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jaz sem že čist...
18.7.2005 19:54:26   
metuljček
Ne vem kaj naj si mislim KT ne jem že 1 mesec in pol prejšni torek bi morala uradno dobi menstro no in ker je nimam že en teden se včeri naredila test in bil je negativen torej noseča nisem.Me pa že cel teden bolijo jajčniki in imam nekakšen prozoren izcedek a je to mogoče šele ovulacija in da se mi je tolk premaknila :hudicek:.
NASVETE prosim
a je še pri kateri tako.
pa tolk sem se veselila da sem :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jaz sem že čist...
18.7.2005 19:56:29   
anajmad
Po tabletah so vse jamrale,da se jim je menstra sfrkala,kar je tudi normalen pojav po toliki obilici hormonov.Pušenjak piše,če ne dobiš menstre v treh mesecih,pojdi h g.
en lp:morje:D.

(odgovor članu metuljček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jaz sem že čist...
18.7.2005 21:07:51   
Nyah*
Jaz sem imela po prenehanju jemanja KT :hudicek: na 39 dni, tako da se ciklus ocitno res premakne in to precej, sem bila v enem letu le 10 krat bolna, nekatere so le po nekajkrat na leto, ene pa imajo redno M se naprej.
Odvisno od tebe in od tega, kako si imela M pred jemanjem KT!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   jaz sem že čist...
19.7.2005 7:26:22   
A_A
Po prenehanju KT sem imela :hudicek: takole:
na 34 dni
31 dni
77 dni
32 dni
24 dni
38 dni

pred jemanjem KT na 31-34 dni, izgleda da se stanje še ni stabiliziralo

traja od 6 do 12 mesecev, da se uredi, če se tebi v tem času ne bo uredila, ali če tri mesece ne boš dobila :hudicek: pojdi h G

Neposredna povezava do sporočila: 4
   jaz sem že čist...
19.7.2005 16:30:45   
lenika
Jaz ne jemljam KT že 6 mesecev. Ciklusi pa so dolgi od 28-42 dni. Pred jemanjem KT so bili redni.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   jaz sem že čist...
19.7.2005 18:48:56   
vitae
Jaz sem ob prenehanju KT lani julija dobila menstruacijo naslednji mesec še redno, nato pa septembra in oktobra nič. Po obisku ginekologa mi je le-ta priporočal jemanje tablet za uravnavanje menstruacije. Imenujejo se Cyclo Proganova in jih jemlješ na podoben način kot KT. Ne delujejo kontracepcijsko. Od takrat naprej jih jem in imam menstruacijo redno na 28 dni. Le zanositi mi še ni uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.