|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jaz pa ne
21.8.2005 13:12:05   
tecka
Ojla,
kako ste kaj na to deževno nedeljo? Kot vidim še poležavete, saj danes ni odprta še nobena tema. Danes nisem čakala:hudicek: in je tudi nisem dočakala. Kar pomeni, da bo malo zamudila.
Naredila sem namreč test, ki pa ga bom morala reklamirati, saj je pokazal samo eno črtico. :((:((:((
Saj bo šlo, čez en par dni...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jaz pa ne
21.8.2005 15:25:29   
Anonimen
Bo, bo, brez skrbi. Zgleda, da so razprodali tiste teste z dvema črticama:)-:)-:)-:)-. Mal heca.
Jaz osebno uživam pred računalnikov, :love: je priden in peče jabolčni zavitek:bravo::bravo::bravo::bravo:, prej sva bila na obiskih in nedeljskem kosilu,... Zvečer me pa likanje čaka. Tako čisto vsakdanje nedeljsko popoldne.

(odgovor članu tecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   jaz pa ne
21.8.2005 15:46:31   
Anitka
Tecka, kaj pa če je ne bo?:zmeden::zmeden:

Baje bo razprodaja testov z :roza::modri: spet naslednji mesec:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jaz pa ne
21.8.2005 18:09:40   
GoYa
v katero vrsto se moram postavt?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jaz pa ne
21.8.2005 18:17:08   
pika74
ja jest bi tud - v katerem UL je že to objavljen?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jaz pa ne
21.8.2005 18:19:18   
GoYa
zgleda, pika, da nam ne bo nobena izdala
vse bojo zase zadržale :pujs:

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jaz pa ne
21.8.2005 18:24:29   
pika74
:pujs:

bova že zvotkale nek :miska: (pa ne okol govort) :miska:

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   jaz pa ne
21.8.2005 18:26:48   
GoYa
jst sem na dopustu. bom imela cajt zvotkat.
kaj pa pomeni zvotkat :zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   jaz pa ne
21.8.2005 18:28:01   
pika74
zbrskat :)-

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.