Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
jaz bi še neki vprašala 11.10.2004 16:44:31
|
|
|
|
naja78
|
živjo tuki naja78. morm še neki razčistit z vami. ve več veste,ker že dlje časa probavate. ali je možno da nimaš ovulacije pa te ravno tako bolijo joške,trebuh,itd... meni je eden zdravnik rekel da j možno,da je ni al pa je zelo hitra par ur-2-3.in če ne ujameš časa.-si v piii...ker fora je v tem da imaš kljub tm če nima ovulacije, M.TAKO MI JE REKEL IN TUD BRALA SM.jaz se sam tega bojim. kako je vaše mnenje,kako lahko poleg.BT,SLUZI, IN TIPANJU MAT. VRATU POGRUNTAŠ ČE IMAŠ RES OVULACIJO. JAZ SEM STO POSTA DA VSE TOSTE,PR KATERIH JE VSE OK,OVULACIJA ZELO HITRA.TISTA POT MISLIM KI JO JAJČECE PRIPOTUJE DO MATERNICE IN NA TEJ POTI I MOGL PRITI DO OPLODITVE. NEKI PA SM BRALA DA LAHKO PRIDE DO OPLODITVE PRI VSAKI,VENDAR NAŠE TELO NE ZADRŽI TISTO PIKICO,KER JE PREMAL ENEGA HORMONA,KAJ PRAVTE???????????:zmeden:
|
|
|
|
jaz bi še neki vprašala 11.10.2004 16:59:29
|
|
|
|
bambi
|
Ja je res, če imaš M ni nujno, da imaš O. Žal ti lahko to pove samo tvoj G, ki ti nekje 14 dan po M naredi UZ in vidi če je v jajčniku povečan folikel, torej če bo O ali ne..... Najbolje je da opazuješ svoje telo in vidiš kdaj imaš povečano sluz, če pa tega nimaš, si pa nabavi ovulacijske teste, jaz imam tiste iz Amerike in so super.... LP Bambi
|
|
|
|
jaz bi še neki vprašala 12.10.2004 8:12:59
|
|
|
|
anadejka
|
Naja katerga hormona to???
|
|
|
| Stran: [1] |
sam v sobiciTLFPri kateri starosti naj otrok spi sam v svoji sobici?že od samega začetka (
21%)
med 1 in 3 meseci (
3%)
med 3 in 6 meseci (
7%)
med 6 in 9 meseci (
10%)
med 9 in 12 meseci (
6%)
po dopolnjenem 1 letu (
52%)
Število vseh glasov: 341Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!