Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: jaz čakam da vidim kaj bo 31.8.2006 8:30:38
|
|
|
|
miška38
|
Živjo Janapan! Tudi mene obdajajo podobni občutki... čakam kaj bo... še dober teden do ... bo al ne bo... nobenih znakov posebnih ne čutim, razen bolečine v spodnjem delu trebuha, malo manj kot pri M. Tudi jaz bom vesela, če se javi katera, če je zanosila, pa ni imela nobenih posebnih znakov... saj vem, psiha pa tudi nekaj naredi... Držimo skupaj in se spodbujajmo... čas bo na ta način krajši... Lep dan!
|
|
|
|
RE: jaz čakam da vidim kaj bo 31.8.2006 8:41:17
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, tud jaz je ne pričakujem čez en teden.. oz. jo še pričakujem, ker sem šele prvi mesec brez KT.. sicer sva vedno s s kondomom, razen enkrat, k se je mal ponesrečilo. tko da vseeno mal razmišljam, da je čist možno, da bo .. znaki?? včeraj zvečer sem bla ful lačna., oz. ne lačna, ampak pol sem pojedla eno malenkost in se mi je tok luštal, da sem si mogla it še neki naredit. pa zadnjič me je glava bolela in mi je blo zjutraj do 11ih ful slabo.. ampak samo takrat.. tko da ne vem.. se bomo slišale čez kak teden, da poročamo o situaciji.
|
|
|
|
RE: jaz čakam da vidim kaj bo 31.8.2006 8:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo še jst. Jo tud ne pričakujem čez en teden. In sva tudi prvi mesec "na delu". Jaz tudi nimam kakšnih znakov, malo me že par dni tišči v spodnjem delu trebuha pa če se prehitro premaknem me špikne, pa v nedeljo mi je blo ful slabo in glava me je bolela. To je pa vse. Upam na , sam se pa zavedam daje zlo mal možnosti da zanosim v prvo. Želim pa vsem da zagledamo in se preselimo na tako željene teme v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: jaz čakam da vidim kaj bo 31.8.2006 9:06:12
|
|
|
|
kepica
|
Mi delamo drugi mesec. Do M je še največ 3 dni. En test sem že včeraj naredila, pa ni pokazal nič. Naslednjega bom v nedeljo, če bom zdržala. Znakov nimam nobenih, mogoče me kdaj pa kdaj kaj špikne spodaj, to pa je tudi vse. Delamo na drugi kepici in naj vas potolažim, da v prvi nosečnosti nisem imela niti enega znaka. Še za test so me sodelavke spomnile, ker sem jim nekam čudno delovala... V glavnem, znaki niso nujno potrebni. S tem se tudi jaz sedaj tolažim in čakam al bo al pa Držim pesti za vse, da se nam čimprej prikaže lp kepica
|
|
|
|
RE: jaz čakam da vidim kaj bo 31.8.2006 9:12:28
|
|
|
|
kitty
|
Fino nas je kar nekaj, ki jo ne čakamo čez en teden. Moja naj bi prišla v sredo 6.9. Na delava že 8 mescov pa nič. Je pa res, da včasih med O ne ker ga ni doma zaradi službenih obveznosti. Ampak zdej sva bila zelo pridna tko, da mal si upam upat preveč pa ne ker bom potem spet par dni vsa poklapana. Kakih posebnih znakov nimam. Prsi so me danes rahlo začele bolet ampak tako je tudi pri M. Slabo mi ni. Lačna posebno nisem. Sem pa opazila, da grem mogoče malo večkrat na WC, včeraj tudi ob polnoči sam sm jedla grozdje zvečer Pa pa
|
|
|
|
RE: jaz čakam da vidim kaj bo 31.8.2006 10:18:43
|
|
|
|
LUNA06
|
Jaz je pa že 5 mesecev nimam in sm presrečna...hehe. Torej, ratalo je v prvo, znakov ni bilo nobenih, samo izostanek , še test je pokazal komaj v četrtem poizkusu. Torej punce vi kar veselo , izračunate si lahko pa že zdaj, saj je čisto lahko.
|
|
|
|
RE: jaz čakam da vidim kaj bo 31.8.2006 10:43:40
|
|
|
|
jasnicaa
|
Luna si me kr malce potolažila, sem že celi mesec prepričana, da nama je ratalo . Nardila test 4 dni pred nepričakovano . Sicer je bil test občutljiv za zgodnje odkrivanje nosečnosti, pa ni nič pokazal. In zdaj sem kr depresivna in te dnevi se vleččččeeeejooooo. Počutim se pa totalno k bi bila bolana, slabost zdi se mi da bom skupaj padla. Pa še tišči me spodaj. Vseeno še potihem upam da zagledam .
|
|
|
|
RE: jaz čakam da vidim kaj bo 31.8.2006 11:25:02
|
|
|
|
2 Sraki
|
Ojla, upam da vam je uspelo oz. da vam bo čimprej. Jaz sem bila en mesec preden sem zanosila 100%, vsi znaki so bili prisotni. Tisi mesec ko pa sem zares zanosila, pa sem bila 100%, da nisem!!!! Halooo, zmeda totalna, ampak, pisem vam zato, da ne boste prehitro obupavala v dneh, ko čakate na , saj sama vem kako se tistih nekaj dni vleče in se zdi kot da jih ne bo nikoli konec. Veselo pričakovanje in čim manj !
|
|
|
|
RE: jaz čakam da vidim kaj bo 31.8.2006 18:45:41
|
|
|
|
tosja
|
LUNA kdaj pa je bil tisti četrti poskus štiri dni po pričakovani M
|
|
RE: jaz čakam da vidim kaj bo 31.8.2006 20:16:59
|
|
|
|
punsha
|
Tudi jaz sem ta mesec končala s tabletkami. Sicer ni priporočljivo takoj zanosit, ampak ko gledam koliko časa traja pri ostalih... Po tihem pa vseeno močno upam da 11.9. ne pride . Moram povedat da so občutki zelo mešani. Zelo se veselim, po drugi strani me je pa tako strah. A je ostale tudi kaj?
|
|
|
|
RE: jaz čakam da vidim kaj bo 1.9.2006 20:20:46
|
|
|
|
tejči77
|
Punsha, česa te je strah? Spremembe v življenju ali česa drugega? Mene je blo strah, da je lahko z otrokom kaj narobe, ker mi je sestra pri gin. rekla da morava tri mesece čakat ko sem prenehala s kt. Nato pa enkrat nisva dovolj pazila. So me pa punce na foromu potolažile. A vidva sta začela takoj ko sta nehala s kt?
|
|
|
|
RE: jaz čakam da vidim kaj bo 1.9.2006 21:25:02
|
|
|
|
ALJA75
|
Tudi jaz čakam oz. upam, da ne pride.................znakov zaenkrat žal še nobenih.
|
|
|
|
RE: jaz čakam da vidim kaj bo 2.9.2006 17:22:43
|
|
|
|
punsha
|
ja, strah me je, da bi bilo kaj narobe z otrokom. Sva takoj, ko sem nehala z jemanjem KT. Vem pa da naj bi počakal tri mesece. Tejči77, a si ti takoj zanosila po jemanju KT? [img noborder]http://tt.lilypie.com/WtjRp2.png[/img]
|
|
|
|
RE: jaz čakam da vidim kaj bo 3.9.2006 10:11:37
|
|
|
|
tejči77
|
Punsha, samo sva enkrat nezaščiteno po prenehanju kt. Tako, da je bilo tudi mene zelo strah, kaj pa če se res prime in je z otrokom kaj narobe. Pa pravijo punce da nima kaj bit, da moraš počakat tri mesece samo zato, da se okrepi sluznica, oz. da je večja možnost splava. Tako da jaz še čakam 11.9 in se ne obremenjujem več. Zdaj zaščiteno še kakšen mesec ali dva potem bova pa začela resno delat na otroku. Tako da, tudi če bo, si lahko brez skrbi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?