|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jaz čakam da vidim kaj bo
31.8.2006 8:19:54   
janapan
....čeprav najbrž ne bo nič.....pa drugič ; ). ta mesec sva prvič začela delo na user posted image ....zdaj čakam da vidim kaj bo....no še en teden manjka do user posted image  če pride;...ma se mi zdi da ne bo nič....nič nimam kakšnih zgodnjih znakov, nič bolečih prsi...nasprotno že zaradi m bi morale bit pa niso....v glavnem nobene spremembe...ma zanimivo mi je ko prvič čakam kaj bo....Drugače sva si rekla da se pustiva še  ene pol leta presenetiti...pol pa bomo računali in te zadeve. no vam bom poročala kaj bo.

Saj bi vas vprašala po zgodnjih znakih pa itak vem da je to tako relativno da nima smisla....

;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jaz čakam da vidim kaj bo
31.8.2006 8:30:38   
miška38
Živjo Janapan!
Tudi mene obdajajo podobni občutki... čakam kaj bo... še dober teden do user posted image ... bo al ne bo... nobenih znakov posebnih ne čutim, razen bolečine  v spodnjem delu trebuha, malo manj kot pri M.

Tudi jaz bom vesela, če se javi katera, če je zanosila, pa ni imela nobenih posebnih znakov... saj vem, psiha pa tudi nekaj naredi...

Držimo skupaj in se spodbujajmo... čas bo na ta način krajši...

Lep dan!

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2006 8:41:17   
Anonimen
punce, tud jaz je ne pričakujem čez en teden.. oz. jo še pričakujem, ker sem šele prvi mesec brez KT.. sicer sva vedno s user posted image  s kondomom, razen enkrat, k se je mal ponesrečilo.user posted image  tko da vseeno mal razmišljam, da je čist možno, da bo user posted image ..

znaki?? včeraj zvečer sem bla ful lačna., oz. ne lačna, ampak pol sem pojedla eno malenkost in se mi je tok luštal, da sem si mogla it še neki naredit. pa zadnjič me je glava bolela in mi je blo zjutraj do 11ih ful slabo.. ampak samo takrat..

tko da ne vem.. se bomo slišale čez kak teden, da poročamo o situaciji.user posted image

(odgovor članu miška38)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2006 8:48:06   
Anonimen
Evo še jst. Jo tud ne pričakujem čez en teden.
In sva tudi prvi mesec "na delu".user posted image
Jaz tudi nimam kakšnih znakov, malo me že par dni tišči v spodnjem delu trebuha pa če se prehitro premaknem me špikne, pa v nedeljo mi je blo ful slabo in glava me je bolela. To je pa vse.user posted image
Upam na user posted image , sam se pa zavedam daje zlo mal možnosti da zanosim v prvo.

Želim pa vsem da zagledamo user posted image  in se preselimo na tako željene teme v nosečnosti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2006 9:06:12   
kepica
Mi delamo drugi mesec. Do M je še največ 3 dni. En test sem že včeraj naredila, pa ni pokazal nič. Naslednjega bom v nedeljo, če bom zdržala. Znakov nimam nobenih, mogoče me kdaj pa kdaj kaj špikne spodaj, to pa je tudi vse. Delamo na drugi kepici in naj vas potolažim, da v prvi nosečnosti nisem imela niti enega znaka. Še za test so me sodelavke spomnile, ker sem jim nekam čudno delovala... V glavnem, znaki niso nujno potrebni. S tem se tudi jaz sedaj tolažim in čakam al bo user posted image al pa user posted image
Držim pesti za vse, da se nam čimprej prikaže user posted image

lp
kepica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2006 9:12:28   
kitty
Fino nas je kar nekaj, ki jo ne čakamo čez en teden. Moja naj bi prišla v sredo 6.9. Na user posted image  delava že 8 mescov pa nič. Je pa res, da včasih med O ne ker ga ni doma zaradi službenih obveznosti.
Ampak zdej sva bila zelo pridna tko, da mal si upam upat preveč pa ne ker bom potem spet par dni vsa poklapana.
Kakih posebnih znakov nimam. Prsi so me danes rahlo začele bolet ampak tako je tudi pri M. Slabo mi ni. Lačna posebno nisem. Sem pa opazila, da grem mogoče malo večkrat na WC, včeraj tudi ob polnoči sam sm jedla grozdje zvečer user posted image

Pa pa  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2006 10:18:43   
LUNA06
Jaz je pa že 5 mesecev nimam in sm presrečna...hehe.
Torej, ratalo je v prvo, znakov ni bilo nobenih, samo izostanek user posted image , še test je pokazal komaj v četrtem poizkusu.
Torej punce vi kar veselo user posted image , izračunate si lahko pa že zdaj, saj je čisto lahko.

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2006 10:43:40   
jasnicaa
Luna si me kr malce potolažila, sem že celi mesec prepričana, da nama je ratalo user posted image .
Nardila test 4 dni pred nepričakovano user posted image . Sicer je bil test občutljiv za zgodnje odkrivanje nosečnosti, pa ni nič pokazal.

In zdaj sem kr depresivna in te dnevi se vleččččeeeejooooo. Počutim se pa totalno k bi bila bolana, slabost zdi se mi da bom skupaj padla. Pa še tišči me spodaj.

Vseeno še potihem upam da zagledam user posted image .

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2006 11:25:02   
2 Sraki
Ojla, upam da vam je uspelo oz. da vam bo čimprej. Jaz sem bila en mesec preden sem zanosila 100%, vsi znaki so bili prisotni. Tisi mesec ko pa sem zares zanosila, pa sem bila 100%, da nisem!!!! Halooo, zmeda totalna, ampak, pisem vam zato, da ne boste prehitro obupavala v dneh, ko čakate na user posted image , saj sama vem kako se tistih nekaj dni vleče in se zdi kot da jih ne bo nikoli konec. Veselo pričakovanje in čim manj user posted image !

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.8.2006 18:45:41   
tosja
LUNA kdaj pa je bil tisti četrti poskususer posted image  štiri dni po pričakovani Muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.8.2006 20:16:59   
punsha
Tudi jaz sem ta mesec končala s tabletkami. Sicer ni priporočljivo takoj zanosit, ampak ko gledam koliko časa traja pri ostalih... Po tihem pa vseeno močno upam da 11.9. ne prideuser posted image . Moram povedat da so občutki zelo mešani. Zelo se veselim, po drugi strani me je pa tako strah. A je ostale tudi kaj? 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.9.2006 20:20:46   
tejči77

Punsha, česa te je strah? Spremembe v življenju ali česa drugega?

Mene je blo strah, da je lahko z otrokom kaj narobe, ker mi je sestra pri gin. rekla da morava tri mesece čakat ko sem prenehala s kt. Nato pa enkrat nisva dovolj pazila. So me pa punce na foromu potolažile. A vidva sta začela takoj ko sta nehala s kt?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.9.2006 21:25:02   
ALJA75
Tudi jaz čakam oz. upam, da ne pride.................znakov zaenkrat žal še nobenih.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.9.2006 17:22:43   
punsha
ja, strah me je, da bi bilo kaj narobe z otrokom. Sva takoj, ko sem nehala z jemanjem KT. Vem pa da naj bi počakal tri mesece. Tejči77, a si ti takoj zanosila po jemanju KT?  [img noborder]http://tt.lilypie.com/WtjRp2.png[/img]

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.9.2006 10:11:37   
tejči77

Punsha, samo user posted image  sva enkrat nezaščiteno po prenehanju kt. Tako, da je bilo tudi mene zelo strah, kaj pa če se res prime in je z otrokom kaj narobe. Pa pravijo punce da nima kaj bit, da moraš počakat tri mesece samo zato, da se okrepi sluznica, oz. da je večja možnost splava. Tako da jaz še čakam user posted image  11.9 in se ne obremenjujem več. Zdaj user posted image zaščiteno še kakšen mesec ali dva potem bova pa začela resno delat na otroku. Tako da, tudi če bo, si lahko brez skrbi.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.9.2006 10:18:21   
ANA_P
No, jaz je ne pričakujem 6.9. in očitno se mi že čisto meša od vsega, saj se mi je v petek zvečer začelo vrtet, v soboto se je nadaljevalo in se še pridružila slabost. tako da, ko sem čistila stanovanje, sem se mogla parkrat vsest in odpočit.
In kaj naredim? Tega še nisem nikoli!!! Grem po test in ga delam skoraj 5 dni pred pričakovano M - valda je negativen - sama sebi rečem KOZA NORAuser posted image  KAJ DELAŠ.
Ne vem kaj mi je ta mesec. No, jutri imam pregled pri G, v sredo pa bom videla, če bo spet prišla. Počasi bom imela tega čakanja že dovolj.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?