|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   javna dela in regres
30.3.2007 20:26:13   
mojcaziga
Pozdravljeni!

Sem že kar nekaj strani preiskala in nič našla user posted image user posted image . In sem se spomnila na vas babuške, ki veste vse user posted image user posted image user posted image
Torej, ali se izplačuje regres pri javnih delih. Kako, kdaj in koliko, če sploh? Ker na zavodovih straneh ni nič napisanega o tem.

Lep večer in luštno se mejte!

mOJCA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: javna dela in regres
30.3.2007 20:37:18   
Anonimen
kopiram;
7. Kako je z dopustom in regresom pri delu preko javnih del?
Na podlagi 53. člena Zakona o zaposlovanju in zavarovanju za primer brezposelnosti pripada brezposelni osebi vključeni v javno delo minimalni letni dopust v trajanju 4 tednov (število dni se določi glede na število delovnih dni udeleženca javnega dela v tednu tako, da je osebi zagotovljena pravica do minimalnega LD – npr: če dela udeleženec 4 dni v tednu ima 4 dni x 4 tedne = 16 dni LD; če dela 5 dni, ima 5 dni x 4 tedne = 20 dni LD; če dela 6 dni, ima 6 dni x 4 tedne = 24 dni LD). Koristi ga lahko v celoti po preteku 6 mesečne vključitve v javno delo. V primerih krajše vključitve pa koristi sorazmerni delež. V skladu z Zakonom o zaposlovanju in zavarovanju za primer brezposelnosti Zavod RS za zaposlovanje regresa za letni dopust ne refundira.

(odgovor članu mojcaziga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2007 20:38:31   
Anonimen
V skladu z Zakonom o zaposlovanju in zavarovanju za primer brezposelnosti Zavod RS za zaposlovanje regresa za letni dopust ne refundira.

Lani je še blo tako, zdej ga pa refundirajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2007 20:49:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

V skladu z Zakonom o zaposlovanju in zavarovanju za primer brezposelnosti Zavod RS za zaposlovanje regresa za letni dopust ne refundira.

Lani je še blo tako, zdej ga pa refundirajo.

ne vem jaz sem samo skopirala iz zavodove strani.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2007 21:41:23   
lukec
s 1.1.07 regres pripada tudi delavcem v javnih delih. Preverjeno!

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2007 21:42:54   
Anonimen
Vsem delavcem, ki so zaposleni po programu javnih del v letu 2007 pripada regres. Ali celi ali pa sorazmerni delež (glede na mesece, ki jih oddelaš v firmi). 100% vem, ker sem sama pisala prijave na JR.

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2007 21:56:14   
Anonimen
Odkar je ministrica, letos res pripada regres. In plačo prek javnih del so dvignili iz 80 tisoč na 100 tisoč.(bivših).
user posted image user posted image user posted image  Za Cotmanovo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2007 9:54:41   
mojcaziga
plača za 5. tarifni razred je 521,83 eura brutu, kar znese 89.900 tolarjev neto.

Lp, Mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2007 5:44:37   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

plača za 5. tarifni razred je 521,83 eura brutu, kar znese 89.900 tolarjev neto.

Lp, Mojca

In tedenski delovni cas  je 30 ur po novem. Ostalih 10 ur na teden naj bi porabil za iskanje rednega dela.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

sindarin

Od koga prejme otrok največ igrač?

od matere (26%)

od očeta (2%)

od obeh staršev skupaj (41%)

dedka ali babice (16%)

znancev ali prijateljev (10%)

drugo (5%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!