|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jasli - prinašanje plenic za domov
13.5.2007 16:06:00   
hanakz
Me zanima kako je s tem v drugih vrtcih... Namreč v vrtcu (jaslih), kjer imam hčerko (Ciciban, Bežigrad) zahtevajo, da vsak dan prinesem plenico za enkratno uporabo, kao za domov. Lahko seveda prinesem cel paket za dalj časa. Meni se zdi to čista neumnost. Ker - prejšnji mesec je bila v vrtcu vsega devet dni; kadar je ni, se odšteje samo hrana, se pravi, da nam plenice zaračunajo. Razen tega je v teh devetih dnevih prišla štirikrat tik pred kosilom (ker delam izmensko, jo, kadar imam službo popldne, pripeljem ob pol dvanajstih). Torej so prišparali vsaj eno dopoldansko plenico. Saj ne, da je to neki blazni denar, samo butasto se mi zdi, da plačam dobrih dvesto evrov mesečno (za slabih devet dni varstva), potem pa težijo še s temi plenicami. Po tej logiki bi mi morali dati vsak dan eno plenico s sabo domov, da ji jo "oblečem" drugi dan za v vrtec. Kako je pa pri vas?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jasli - prinašanje plenic za domov
13.5.2007 17:44:33   
*goldfish*
Mali ima tam pleničke in ko mi rečejo, da naj prinesem, ker jih zmankuje, pač prinesemuser posted image

No, res pa je da je moj mali več kot devet dni na mesec v vrtcu.user posted image

Saj pa valda vprašaš, če je devet dni v vrtcu in si prinesla cel paket pleničk in ti vzgojiteljica reče da jih zmankuje....valda vprašaš kak to, če pa je bila samo toliko in toliko dni...in če je v paketu 50 plenic potem ni logike da bi v 9 dneh porabila 50 pleničk.

< Sporočilo je popravil mana_t -- 13.5.2007 17:46:46 >

(odgovor članu hanakz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
13.5.2007 18:26:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *goldfish*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
13.5.2007 18:28:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2007 18:30:02   
hanakz
Sicer pa ne vem kaj pomeni plenička za domov A da jo previjejo takrat ko jo prideš iskat???

Ja, tako sem jaz to razumela.

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2007 18:47:15   
Anonimen
Naš je v jaslih in nobeden ne nosi plenic v vrtec, tudi za domov ne.
Plenice, kremica, robčki, vse to imajo tam.

(odgovor članu hanakz)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2007 20:48:23   
triša
Pri nas so se tudi včasih nosile plenice ampak je imel vsak otrok svoj predalček in je uporabljal samo svoje plenice. jaz bi na tvojem mestu v računovodstvu zahtevala ntančnop specifikacijo porabljenih in zaračunanih plenic. Glede na to da jih plačaš otroka pa sploh ni v vrtcu se mi zdi to ne fer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2007 21:26:07   
lelaval
Pri starejših dveh, je bil sin še v jaslih (pleničko je imel le še za spanje), sem jih nesla par (cca 5 kom ) in dala v njegovo omarico. Tako sem sama prinesla pleničke, preden so zmanjkale. Če pa so že, pa so v vrtcu imeli pleničke in so mu pač tisto dali, računali pa ne. Robčkov in kremic pa nismo rabili nosit.
Pri najmlajši pa prinesemo cel paket in cel paket robčkov. In, ko gre paket h kraju, vzgojiteljica to pove in prinesemo nove.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2007 23:00:56   
SILVA
Vrtes Nove Jarše, ko je bil v jaslih, nam ni bilo treba nosit ničesar.
To mi ja kar malo čudno, da moraš nosit plenice v vrtec, zakaj pa potem palčujemo jasli.

(odgovor članu hanakz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2007 23:03:06   
artista7
delala sem v vrtcu na Trnovem, na koleziji in tam ni bilo treba nositi mamam ničesar. pomenite se še z ostalimi, morda še koga moti.

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.5.2007 8:17:05   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Naš je v jaslih in nobeden ne nosi plenic v vrtec, tudi za domov ne.
Plenice, kremica, robčki, vse to imajo tam.

Pri nas je enako (Celje, Živ žav). user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.5.2007 9:45:09   
darja75
pri nas pa moramp pronest tri plenice na dan, kar polula ali pokaka na dan več, da pa vrtec.

kar osem nas je

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
14.5.2007 12:34:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu hanakz)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.5.2007 14:00:48   
SaaS
Meni je to kar malo smešno "plenica za domov". Naj dajo vse plenice, ali pa nobene!

V vrtcu kamor sem lani vozila otroka, nisem nosila nobenih plenic, so vse imeli tam. Vrtec, kamor zdaj hodi, pa plenice nosimo starši (za cel dan). Prinesem pok plenic in ko jih zmanjkuje, me vzgojiteljica spomni na nove.

OK,pač plenice niso v ceni, jih starši sami nosimo. Ampak to: plenica za domov, se mi zdi pa "kr neki".

Neposredna povezava do sporočila: 14
18.5.2007 20:52:26   
oktoberka
delam v jaslih v vrtcu ciciban-bezigrad (omenjeni vrtec). nikakor ni potrebno nosit nobenh plenic v vrtec, ker imamo svoje.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tako da ne vem kaj se gresta tisti dve v vasi skupini! poklici vodjo enote pa ji povej! nosijo se samo v primeru, da se pojavi alergija na "nase" plenice in imas potrdilo od dermatologa da teh ne sme uporabljati. samo potem ti tud odbijejo to od cene. pa prines lahko svojo kremico, ce pac zelis da se otroka neguje s posebno kremo.
to bi bilo to! za nejasnosti pa se le takoj obrni na vodjo enote!

lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.5.2007 10:43:49   
LUNA06
V vrtec Najdihojca, enota Biba se ne nosi nobenih plenic.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.5.2007 17:40:27   
anckabancka
Tudi pri nas v Rožni dolini (Ljubljana) zahtevajo eno pleničko na dan - za domovuser posted image

< Sporočilo je popravil anckabancka -- 25.5.2007 17:41:19 >

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.5.2007 14:49:01   
Anonimen
V kateri enoti Cicibana pa je? V upravi oz. enoti Čebelica ne nosijo plenice za domov, se previjejo ti ga v njihovo (Lumpi) plenico, preden gre.

LP, Ribica

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
26.5.2007 15:05:31   
nejcko
V Našem vrtcu (Lj-Šiška) tudi nikoli ni bilo potrebno nositi nobenih plenic. Enkrat se je celo zgodilo, da smo se po odhodu iz vrtca še malo zadržali na vrtčevskem dvorišču in se je mala posračkala in sem jo šla brez problema nazaj v vrtec previti. Nihče ni nič rekel, pa smo uradno šli že domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.5.2007 20:07:42   
karin412
Ne vem, če je katera že napisala - ko sem delala v vrtcu v Kopru, smo na plenice s flomastrom napisale ime otroka - na vsako plenico. Tako je starš vedel, da smo ga oblekli v njegovo plenico, tudi če ga ni bilo več dni. Lahko pa bi sama napisala ime gor. (če so starši slučajno pozabili plenice, so bile vrtčevske nepopisane). 

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.5.2007 14:37:14   
jakaracman
V vrtcu na viču jim pripadajo 2 plenici vrtčevski, ostalo krijemo starši..Damo paket plenic in ko zmanjka vzgojiteljice povedo kdaj.Jaz sem na svetu staršev vprašala in so rekli, da oni nudijo plenice tudi po tretjem letu, v bistvu tako šparajo.Jaz sem se s tem sprijaznila, mala je vedno lepo previta in rita je lepa.Do sedaj pa sem od sept. pa do zdaj dala 2 paketa plenic in se s tem sploh ne ubadam.Drugačesem z vrtcem zadovoljna , še druo leto bom nesla tje plenice, potem pa bomo  najbrž že brez.Skratka nepomembnouser posted image

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.6.2007 12:47:46   
muška
Mi moramo prinest (MB) paket plenic in paket robčkov, ko jih zmanjka, ti povejo in prineseš nove, Na paket napišejo ime otroka.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?