|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarke
14.7.2005 9:37:49   
bevetko
danes sem bila na nuhalni pri dr. Japlju na Fontani. Moram priznati, da sem bila razočarana. Sploh si ni vzel časa zame in za moža, nič ni razložil, izmeril je le nuhalno in pokazal srčeka. Še poslušat ga nisem mogla. Vse skupaj pa je trajalo mogoče pet minut. Pa eno slikco je naredil, pa še to ne celega dojenčka. :(
Je pa naš korenjaček že veliko zrasel, že večji kot 5 cm. Lepo rase, pa malo je pomahal. Spola sploh ni imel namena določit, pa tudi ležal je malo nerodno. Bomo pa naslednjič videli kaj bo. Drugače pa, ko bom naslednjič noseča, ali pa če bom šla na pregled še v 20 tednu bom šla raje v Mursko ali Slovenj Gradec.
Glede na to, da plačaš bi se lahko vsaj malo potrudil.
:nosecka: 12t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   januarke
14.7.2005 9:51:33   
štručka
Jest grem na NS v Ljubljano in bom vprašala vse, kar me zanima. Bolj bo dr. tiho, bolj bom jaz spraševala. 12000sit za petminutno delo je absolutno preveč, zato se bom potrudila, da bom imela od pregleda kar največ.

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   januarke
14.7.2005 10:06:36   
Anonimen
In drugače kako ste? Občasno mi je še slabo, pa tudi utrujena sem še ter zaspana.
Jaz sem nuhalno imela prejšnji teden v Litiji in sem bila z dr. zelo zadovoljna, saj sem lahko svojo pikico gledala skoraj pol ure. Se je res potrudila.Pa še 12000 mi ni bilo treba plačati, ampak samo 7000. Sicer pa sem danes bila v laboratoriju, kjer so mi vzeli kri za sladkorno. Upajmo, da bo vse v redu.

(odgovor članu bevetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   januarke
14.7.2005 10:07:39   
renan
Dr. Čopi, ki dela v Ms, je super. Jaz sem bila vsaj 2x po pol ure notri, ker je mali spal. Bila je ful prijazna, tako smešno se je pogovarjala z malim, da sem se morala še jaz režati. Vse mi je tudi razložila pa še lulčka pokazala. Naredila mi je 3 slikce in je hotela še, a na koncu jaz nisem imela več živcev tam ležati.

Priporočam!

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   januarke
14.7.2005 10:42:07   
pikica*
Počutje je pri meni izmenljivo. Kakšen dan se počutim odlično, potem me pa spet zagrabi kakšna slabost. Včeraj ni bil ravno moj dan. Cel dan sem se počutila slabo, zato sem popoldne prespala, zvečer pa še bruhala:(. Zjutraj se je zgodba ponovila, zdaj pa pijem in pijem vodo, da bo počutje kaj boljše.

Pa še tale pritisk me heca. Prve tedne je bil nizek, zdaj je pa šel v višave.:( In potem si še s tem delam skrbi, kar najbrž vpliva na splošno počutje. A ima še katera težave s pritiskom? Jaz sem že pred nosečnostjo imela rahlo povišanega, vendar sem upala, da ne bo težav, saj je z začetkom nosečnosti tudi pritisk zelo padel. Zdaj pa to. Upam, da se bo stanje izboljšalo, ker si res ne želim nosečnosti preživet na bolniški.

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   januarke
14.7.2005 12:08:47   
natja_
HOJJJJLLLLAAA :bravo: :bravo: :bravo:

Vidim, da ima nemsis isti PDP kot jaz :)- hehe
Moram povedati, da imam jutri zjutraj NS v Lj porodnišnici in koooommmmaaaj čakam, potem pa še skok na odvzetje krvi.
Drugače se moram pohvalit, da se zelo vredu počutim, nimam slabosti, normalen apetit, utrujenosti čez dan ravno ni, le ko hodim po stopnicah diham, kot da bi imela astmo :zmeden2:

no, toliko zaenkrat.... lep preostanek dneva vsem
natja:nosecka:

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   januarke
14.7.2005 13:11:06   
puri
Bevetko, tudi jaz sem bila v ponedeljek na nuhalni zelo razočarana, Vse skupaj tudi pri meni ni trajalo več kot 5 minut! Pa tako sem se veselila, da bom lahko gledala mojga pikca, je bilo pa tako hitro konec! Ampak najvažnejše je, da je vse vredu, ane:bravo:

Počutje je pa tudi pri meni danes kar dobro:sloncek:

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   januarke
15.7.2005 22:27:49   
Marjancasklanca
Jaz sem si pa prav želela pregled NS pri dr. Japlju, saj je zelo renomiran zdravnik na področju ultrazvoka. Pred nekaj tedni sem klicala na Fontano, da bi se naročila na NS z istočasnim odvzemom krvi. Moja sogovornica tega testa sploh ni poznala ter mi je ob mojih obrazložitvah zabrusila, da naj se kar odpeljem v LJ, saj LJ ni tako daleč kot London. Tako sem se naročila pri dr. Strahovi v Domžalah. Zelo prijazna zdravnica, ki ti vse razloži in je vesela tvojih dodatnih vprašanj.

Sedaj sta me bevetko in puri navdale z dvomi kje narediti morfologijo??? Planirala sem jo pri dr. Japlju. :zmeden2:

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   januarke
16.7.2005 7:55:39   
puri
Marjancasklanca, saj jaz sem imela nuhalno tudi pri dr. Strahovi, pa je bil UZ tako kratek, zato sem bila še toliko bolj razočarana, ker sem o njej slišala same dobre stvari:zmeden2:,........no, verjetno je imela slab dan in se ji ni kaj preveč dalo:zmeden2::)-

LP

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?