|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarja je ni bilo
1.2.2008 9:58:47   
ajat
Ojla, sem sicer redna na seznamih M ne pričakujemo.... , ampak, se bolj  malo oglašam, tako, da me večino vas niti ne pozna.

Imam en mičkin problemček. Moj prvi dan zdanje M je bil 24.12.2007 in je trajala vse do 30.12.2007. Res je, da so moje M zelo neredne. Ampak, da pa je celih 32 dni ne bi bilo, pa je že malo  user posted image
Da boste lažje razumele, sem vam v album prilepila iz excela tabelo kako mi nihajo M. Če se katera kej spozna, nej mi prosim pomaga izračunat, kdaj bi jo mogla dobit.
Na user posted image  delamo 10 mesecev in januarja sva bila res zelo pridna, ampak sem 23.1. naredila test, ki je bil žal negativen, tako, da dvomim, da bi zanosila kasneje in se na testu tega še ne bi videlo. Ali pač?

V januraju sem označili dve komaj opazni krvavitvni, ampak to ni bilo niti krvavitev, to je bil le roza izcedek po lulanju. Ne prej, ne pol, ne vmes, tega izcedka ni bilo.
Zdaj me pa res že ene 5 dni kar  konkretno bolijo joški. Še ko se tuširam, me voda ki teče po meni boli. Ni pa bolečina konstantna. Možno je tudi, da se mi bliža user posted image , ampak nimam nobenih drugih znakov, niti bolečin v trebuhu, niti drugačnega izcedka.
JE vse normalno, kot sredi cikla. Govorim o izcedku. Tak zelo prozoren.

A mi katera zna kej svetovat?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: januarja je ni bilo
1.2.2008 10:08:51   
ajat
Ne morem dodati, ker je dokument, ni slikica. PA ne znam prilagoditi. ČE se bo katera res zanimala, ji lahko pošljem po mailu.

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2008 10:09:36   
Tanik
naredi še en test pa boš videla. ker lahko da test še ni pokazal.
hitro po test pa sporoči.
v albumu pa nisem našla nobene tabele.user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2008 10:51:59   
soncece24
ajat, slikico narediš iz dokumenta tako, da stisneš print screen na tipkovnici, odpreš accesories - paint (slikar je menda slo) in tam daš past. potem pa shraniš kot jpg.

Za M pa ne vem, naredi test, če bo - jo pač čakaj.... nimaš kaj drugega. Upam, da bo + in držim pesti

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2008 10:53:20   
stunfek
po  mojem si test delala prehitro. zdaj je cas da naredis se enega posebno ce te bolijo joskice kot pravis.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2008 12:43:01   
ajat
Eko spet jaz.
Mi je uspelo  dat sliico v album.

Test pa mislim vnedeljo naredit user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2008 13:09:14   
valentina2006
user posted image ...da v nedeljo zagledaš user posted image user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2008 15:02:56   
cina
Ajat, držim pesti. user posted image user posted image user posted image

Je možno, da sva si tipkali pred leti tukaj na rr? Znana si miuser posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2008 15:18:41   
Anonimen
Držim pesti...imam pa občutek, da boš vesela!user posted image

(odgovor članu cina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2008 22:03:34   
Anonimen
Ajat, držim pesti za user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2008 23:47:57   
ajat
Joj  punce iz vaših postov v božja ušesa.
Sej bi test naredila že jutri, ampak, ker se preveč bojim, da bo spet samo ena črtica, odlašam in odlašam in čakam, da se prikaže user posted image .
Seveda pa upam, da je vsaj 9 mesecev ne bi bilo.

Je mogoče katera pogledala moj albumček? Če sem prav izračunala, sem samo enkrat do zdaj imela toliko razmaka med eno in drugo M.
Zdaj je pa kar nekaj časa, natančno 32 dni. user posted image   he he, UPamo, da je razlog user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2008 23:53:23   
spelka12
Če te bolijo joške, je trebuh napet delaj test. Ja kaj še čakaš? Šibaj jutri takoj v lekarno. Pa ne pozabi nas obvestit da si user posted image .

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2008 23:59:05   
ajat
ne rabim šibat v lekarno, teste imam doma :)
Vseeno bom v nedeljo

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.2.2008 0:02:02   
spelka12
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.2.2008 8:04:22   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Če te bolijo joške, je trebuh napet delaj test. Ja kaj še čakaš? Šibaj jutri takoj v lekarno.

Saj to so tudi znaki, ki nakazujejo user posted image
Pri teh znakih je enostavno zelo težko, kaj naj si človek misli - vsekakor te lahko zmedejo, v eno ali drugo stran, tako da morda res najbolje da še do jutri počakaš.

Seveda pa ti želim, da zagledaš čisto jasno dvojno črticouser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.2.2008 10:31:35   
ajat
Spelka12, ne bit žalostna user posted image  Če bo test jutri zjutraj pokazal user posted image  bom najsrečnejši človek na tem svetu.

Za ostale znake pa:............ Kot se meni zdi, nimam nobenega znaka nosečnosti :)
JOški me res bolijo, ampak, me bolijo tudi vedno pred user posted image . Samo, da me zdaj bolijo sigurno že več kot en teden. M pa ni od nikjer. Ponavadi me bolijo malo jajčniki, ampak res malo, ker na srečo nimam nikoli bolečih M. Zdaj te bolečine ne čutim toliko, je vsakotoliko prisotna, ampak....tudi ta že en teden.
Edino kar mi je malo čudno  je izcedek. Ker ponavadi pred M se mi nekako zgosti, al kako bi rekla, spremeni vonj in barvo. Zdaj ga pa praktično nič ni. Oz. je, ampak zelo prozoren.

Jutri bom še enkrat delala test. Enega kot že veste sem naredila 23. Takrat sem videla žal samo eno črtico. Upam, da je bilo takrat še prehitro, da bi zaznal nosečnost, ker je to edini razlog, ki me     žene jutri delat test, sicer sem pa bolj pesimist. To je najih 10 mesec delanja male pikice.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.2.2008 10:39:50   
spps
ajat,srečno jutr s testom-upam,da boš jutr zagledala dve črticiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.2.2008 10:41:58   
ajat
hvala spps
Cina obstaja možnost, ja, da sva si že kdaj kej pisali.

joj se mi prav smilite, zdaj sem šla pogledat svoj album in se nič ne vidi :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.2.2008 10:46:18   
ajat
Sej vem, da sem že tečna, ker sem že sama sebi tečna. Ampak sem se spomnila še nekaj, kar me zanima.
To mi bodo znale odgovoriti tiste, ki ste že kdaj zagledale + ali dve črtici al karkoli.

Torej kontrolna črtica je za črtico, ki nakazuje nosečnost. Ko delam test opazujem kako se napaja tekočina urina v palčko in se prav spremeni barva. In ko pride do kontrolne črtice se takoj obarva. Pa ni minilo niti še 15 sekund. Na testu piše, da se rezultat naprimer razbere po 1 minuti.
Moje vprašanje je torej?
Se črtica nosečnosti naredi takoj, ko gre ta urin po palčki ali se ta črtica naredi naknadno?
Torej, če gledaš test, ko se začne pojit z urinom. SE takoj vidi nosečnost ali je potebno počakati, ker se ta črtica pojavi nakdnadno?

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.2.2008 10:49:08   
spps
mislim,da če je dovolj hormona,da se črtici pojavita ena za drugo tk da dejansko ne traja tolk časa da se druga obarva

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.2.2008 11:31:16   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: ajat
Torej, če gledaš test, ko se začne pojit z urinom. SE takoj vidi nosečnost ali je potebno počakati, ker se ta črtica pojavi nakdnadno?

Meni se je pojavila naknadno, ker sem pred izostankom M delala test. In je bla čist rahla črtica. Naslednji dan je bila pa že močnejša...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.2.2008 11:44:12   
Serendipity
Držim pesti za jutri! user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.2.2008 12:10:11   
ajat
hvala hvala hvala :)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.2.2008 14:45:02   
Oaza
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Držim pesti za jutri! user posted image

Tudi jaz!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.2.2008 15:15:16   
Taula
Se črtica nosečnosti naredi takoj, ko gre ta urin po palčki ali se ta črtica naredi naknadno?

Meni se je naredila takoj, ker je bilo veliko hormona že. Če ga je manj se pokaže kasneje.

Srečno.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?