|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice kje ste?
22.6.2005 9:10:32   
renan
Nikjer nobene, ki bi vsaj našo temo odprla..:(
Kako ste kaj? Jaz sem po tekanju na urgenco pred dvema tednoma spet v redu. Ni bilo nič strašnega, mogoče se je samo kaj nameščalo, da sem dobila izcedek...
Pred enim tednom je bila moja pikica na prvem pregledu velika 32 mm. Tudi rok imam že določen: 10 januar. Danes sem začela 11. teden. In naslednji teden imam nuhalno svetlino, pa jo bom spet videla. Pa še slabosti naj bi minile do 12 tedna. Res?

Je bila katera že na nuhalni svetlini? Je to samo ultrazvočni pregled? Kako dolgo traja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   januarčice kje ste?
22.6.2005 9:20:18   
rija
Evo me! Pravkar sem se vrnila s kave. Končno mi je začela zopet pasat.
Renan, tudi jaz močno upam, da slabosti minejo okrog 12 tedna, saj sem iz dneva v dan bolj slabe volje. Se mi zdi, da mi je vsak dan bolj slabo.
Sva mele z mojo pikico ravno včeraj mali razgovor: sem ji rekla, da pa naj zdaj neha že delati probleme, ker se bova morale razumeti še celo življenje...:)...
Misli, da se nas je kar nekaj mučilo z izcedki.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   januarčice kje ste?
22.6.2005 9:29:09   
cukrček0
No, jaz pa veselo v službi - delam!
Meni je slabost minila, upam, da se ne pojavi spet!

Nuhalno imam začetek julija.

No, upam, da tudi ostalim minejo slabosti čim prej!!!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   januarčice kje ste?
22.6.2005 9:31:04   
Anonimen
Pozdravljene

Kako ste kaj? Jaz sem še kar v redu. Slabost se mi zdi, da se že počasi poslavlja. Sedaj mi je slabo samo še zvečer. Je pa čisto drugače z joškicami oz. bradavičkami. Zdi se mi, da so vedno bolj občutljive. Tako, da sem čipkaste modrčke že brisala iz garderobe, ker jih sploh ne morem nositi. Hvala bogu, pa v tej nosečnosti nimam nobenih težav z izcedki. No, mogoče gre zahvala Dabrostonu, ki ga moram jemati 3 krat na dan. Sicer pa sem na sredini 9 tedna.

Nuhalno pa imam čez dobra 2 tedna in komaj čakam, da vidim svojo pikico.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   januarčice kje ste?
22.6.2005 9:46:16   
renan
Če smo že pri prsih, meni so se z A75 povečale na B80. Stari modrčki so mi vsi pretesni. Sem si kupila dva nova bombažna, več pa ne upam, ker bodo verjetno še naprej rasle. Zdaj imam prvič v življenju res idealni dekolte;)

Zgleda, da so tile izcedki kar pogost pojav. Jaz sem jemala 1 teden spasmex....

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   januarčice kje ste?
22.6.2005 10:33:03   
bevetko
Meni so se prsi ze tud ful povecale. Danes mam ponovni pregled pri G, imela izcedek, v ponedeljek bila na urgenci, danes boljse, samo slabo mi je.
:nosecka:

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   januarčice kje ste?
22.6.2005 10:44:37   
simonas
Evo še ena, ki ima problem z izcedki. Jaz sem imela probleme pred dvema tednoma, dobila sem Dabroston in ga še kar jemljem. Jutri imam pregled pri svoji G in upam, da bo vse ok. Izcedek se je prenehal (že od nedelje ga ni), pa še kljub temu nisem ravno mirna. Sedaj sicer že hodim za štiri ure v službo, ker nima kdo naredit dela namesto mene, a delam tak bolj na easy. Imam take fajn sodelavce, da dirkajo gor in dol po stopnicah namesto mene.

Ima še katera druga tak temen urin? Moj je čisto temno rumen. A je to ok?

Tudi meni je slabo ko šus. Nič mi ne paše jest, ko kaj pojem mi je slabo, ko ne jem mi je slabo... Sem pa v 10. tednu.

Simona

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   januarčice kje ste?
22.6.2005 10:59:59   
renan
Omeni ginekologinji, mogoce imas kaksne bakterije v urinu..na kvizu, ki ga je nekdo priporočal tu na forumu pa je temen urin znak, da bos rodila dečka:)

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   januarčice kje ste?
22.6.2005 11:11:08   
sonček balonček
Jaz imam rok 1. januar. Imela sem težave z krvavitvami, rjavimi izcedki in hematomom. Na bolniški sem že od bolnice od šestega tedna, sedaj končujem 13. teden. Slabo mi je ob večerih - še vedno, morda je za odtenek bolje. Na NS grem jutri in komaj čakam. NS je ultrazvočni pregled z izračunom tveganja za DS in traja cca 20 min.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   januarčice kje ste?
22.6.2005 11:32:53   
Anonimen
Simonas, mogoče pa premalo tekočine popiješ. Vsaj jz imam kadar ne pijem dovolj temen urin, kadar pa popijem veliko imam pa čisto svetlega.

Jz imam le nekakšen povečan beli tok, drugih izcedkov pa (na srečo) ne.

Tudi meni je zdaj že ene par dni slabo le še zvečer, upam, da kmalu izginejo te slabosti!!! A gre kateri na živce nočno vstajanje za wc...jz grem 3x na noč.

Aja, a katero zategujejo mišice v trebuhu ponoči ko se obrnete? Pa kadar kihnem, me včasih tako v jajčnike zabode, da me kar na kolena vrže od bolečine?

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   januarčice kje ste?
22.6.2005 11:46:33   
Anonimen
Ja, tudi meni gre na živce nočno vstajanje za wc. Le da pri meni je tako, da grem včasih tudi 3x ali 4x. Drugič pa nič.

Kadar pa kihnem pa tudi mene špikne v jajčniku.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   januarčice kje ste?
22.6.2005 13:02:34   
tinkatonka
Živjo januarčice!

Sicer ne spadam sem...sem februarčica...pa malo berem vaše izkušnje, da vidim kaj me čaka.

Sem prebrala da tudi vas špikne v jajcniku ce kihnete. No vceraj sem tok ornk kihnila, da se je bajta zatresla, potem me je pa se cel dan majckeno spikalo, tko da me je zvecer :love: masiral in masiral po trebuscku, da so se moji jajcniki vsaj malo potolazili :). Prov mucno je bilo in sem se ornk prestrašila. :zmeden2:
No upam da to špikanje ni nič hudega in da nas samo opozarja, da nosimo naše :love: pod srčkom.

Čuvajte svoje :duda:!!
Ter zdravo in lepo nosečnost:rozica:

Tinkatonka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   januarčice kje ste?
22.6.2005 13:12:44   
A & T
Pozdravljene januarčice po dooooolgem času,

trenutno se vam javljam iz mozeve sluzbe, kjer sem se ustavila, saj doma nimam računalnika, sem pa ze tretji teden na bolniski zaradi - 3 krat lahko ugibate - česa; krvavega izcedka seveda, zaradi katerega sem bila skoraj teden dni v bolnisnici. Ne morem verjeti, da ga imamo skoraj vse. Jaz krvavim iz maternicnega vrata in baje zaradi vnetja.

Vceraj sem imela prvi pregled in moja pikica je velika ze 2 cm. Rok imam 27. januarja.

Rija, jaz drugace kave sploh ne pijem, zdaj pa mi je zelo okusna - bela brezkofeinska.

Pazite nase in se beremo.

Cao...:kuza:

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   januarčice kje ste?
22.6.2005 14:52:52   
rija
Tinkatonka, meni so zdravniki svetovali ROKE STRAN OD TREBUHA! Baje se ne smeš dotikati, božati ker povzroča neke krče! Pa sem tudi jaz prej mislila, da moji pikici paše, da jo božam....

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   januarčice kje ste?
22.6.2005 14:52:52   
rija
Tinkatonka, meni so zdravniki svetovali ROKE STRAN OD TREBUHA! Baje se ne smeš dotikati, božati ker povzroča neke krče! Pa sem tudi jaz prej mislila, da moji pikici paše, da jo božam....

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   januarčice kje ste?
22.6.2005 15:10:59   
tinkatonka
A res ne sme masirat? O madonca, ja nič, pol pa ne bom, pa bom pri G., ko imam 1 pregled kr vprasala kako naj resujem tovsrtne tezave.

Zadnjic sem sla z :love: na sprehod in sva sla ravno mimo farovža, ko je župnik tm na vrtu flancal solato, pa mene krč prime. In jaz se tm na pločniku skor zvijem, pa stokam, ker tud koraka nisem mogla narest, pa še tko me je bolelo, da sem se čist zvila. In je :love: rekel, da je župnik čist prestrašeno gledal, češ a bom rodila tm na pločniku al kaj? Dobr da ga nisem vidla, ker sem kr mižala od bolečin. Me je pa kr sram it spet mimo, da ga ne srečam, ker me bo zihr čudno gledal :)

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   januarčice kje ste?
22.6.2005 21:08:49   
LE&TA
No, da es še jst mal oglasim!

Moje počutje je OK, sam popoldne sem že ful zmatrana in zaspana. pa še glava me je dans bolela, od vročine al ne vem od česa!!Slabost!? Kaj je to' Na srečo me je minila! Upam da je ne bo nazaj!! Tiste, ki vam je še slabo pa vam tudi želim da vas čimprej zapusti!!

Ćez dober teden mam 2. pregled, sem se za razliko od drugih poredila za 1kg! Sploh se ne upam vagat, se pa pazim , kolko pojem. To delam že odkar živim.!:((

čuvajte se!:rozica:

Nočko!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   januarčice kje ste?
22.6.2005 23:38:26   
Ali1
Ja... Jaz tudi- na srečo- do sedaj nisem imela nobenega izcedka razen belega toka... in tudi jaz hodim večkrat na noč lulat- nenormalno!!!!

Meni je predvsem slabo, ko se zbudim- počutim se za en drek... ma dobro... se ne pritožujem, ker v bistvu v primerjavi z nekaterimi... se dobro počutim... sem v osmem tednu...

Pozdravčič in srečno!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   januarčice kje ste?
23.6.2005 12:12:23   
natja_
Hojla :bravo:

Tudi jaz na srečo nimam nobenega izcedka, slabost pa se je kar malo umirila. Saj ne, da je bila stalno prisotna, me je pa občasno doletela in to presneto neprijazno :ups:.
Drugače pa me že tretji dan tako glava boli :grrr:, da komaj gledam, podnevi in zvečer bi samo :zaspan:, ponoči pa tavam okrog in se premetavam. Imam občutek non-stop lakote, hehe, še dobro, da mi sladkarije ne dišijo - pa sem bila odvisnik od njih...

Hja, ravnokar sem gledala, da imam pregled komaj 12. julija, takrat bom glih 11t:nosecka:, pa mislim, da se moram kar v kratkem naročiti za NS.

čuvajte svoje bušije.... čauč... natja

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   januarčice kje ste?
23.6.2005 14:33:13   
LE&TA
Natja, da te potolažim , tud mene že dva dni boli glava cel dan, pa boljše da nič ne vzameš! pa še tko je vroče. dans smo meli v šoli športni dan in sem bla celo dopoldne na soncu, v dolgih hlačah, s kapco in sončnimi očali, ker sem alergična na sonce, pa me je po rokah tko užgalo in me ful srbi!!

nekaj štrajkate januarčice!! Kaj ste že vse na dopustu!? :)

Uživajte!:sloncek:

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?