|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
29.7.2005 7:09:59   
Natasa-6
Dobro jutro vsem!

Včeraj sem bila pri moji šivilji in sva ugotovile, da se mi je trebuh povečal za 16 cm! Noseča sem pa 16 tednov. Prav vesela sem te moje žogice:).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   januarčice
29.7.2005 7:41:00   
srki
A ni lepo, ko veš da pod tvojim srčkom še nekdno živi. Jaz sicer nisem :nosecka:, sem že 14 mesecev nenosečka. Upam pa, da bom tudi to še postala...ne vem kdaj, saj moramo najprej še malo našparat za kakšno "štalco", da bomo potem bolj komot, sedaj živimo pri mojih starših.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   januarčice
29.7.2005 7:47:11   
radovednica_
dobro jutro
očitno je bil včeraj dan za šivilje, ker sem tudi jst bla pr šivilji.jst bom mela novo oblekco, kaj pa ti Nataša kaj bo novega?

uživaj te v :nosecka:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   januarčice
29.7.2005 8:03:01   
Natasa-6
Jaz pa bom imela novo krilo, takšno za zavezat v pasu, eno sem dobila in se mi zdi zelo uporabno, tudi za potem, ko ne bo več trebuščka.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   januarčice
29.7.2005 8:38:30   
štručka
Dobro jutro :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:!

Tudi moj trebuh ima vsaj ene 16 cm "viška". Pa sem šele 14 tednov :nosecka: . Še vedno se nisem v nič zredila (se šparam za kasneje;))

Danes sem zadnji dan v službi potem pa:kuza:na dopust:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   januarčice
29.7.2005 8:47:35   
pikica*
Mene pa zanima kako si ve merite trebuh (saj vem, da je hecno vprašanje:ups:)...a čez popek?

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   januarčice
29.7.2005 8:52:30   
Natasa-6
Ja, jaz si ga čez popek, ne vem pa, kako je prav.Merim tam, kjer je največji!

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   januarčice
29.7.2005 9:21:41   
Nannn
Jutro,

Uf kok sem danes zaspana da tud delat ne morem...

Danes bom tud jest merila moj trebuscek...

Me je klicala sestra uz porodnisnice da danes odpade THT test in ga imam v ponedeljek dopoldan :zmeden:

LP Nannn :muca:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   januarčice
29.7.2005 9:26:02   
štručka
Jaz ga merim malo pod popkom, ker je tam za kak cm večji obseg;).(pa se mi potem fino zdi)

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   januarčice
29.7.2005 13:11:01   
MatMaj
Lep pozdrav.

Koliko pa merijo vaši trebuščki, če ni skrivnost?
Moj meri natanko 90 cm.:zmeden2:
A ni to malo dosti???:zmeden::zmeden:

Kako se pa danes počutite? Jaz se cel dan skrivam v hiši, ker je zunaj pravi pekel...:grrr:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   januarčice
29.7.2005 13:17:36   
Nannn
MatMaj dober da si doma...jest pa tle v sluzbi vegetiram :( in se malo pa grem v vroc avto(se dober da je klima) in direkt domov na hladno malo pocivat...

Bom pa danes zmerila moj trebuscek in potem povem...

Ko tole pisem me moja beba ful zgecka v trebuscku :bravo::bravo: kaksen feeling uauuuu noro res :bravo::bravo:9nebesa9nebesa

LP Nannn :muca:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   januarčice
29.7.2005 13:41:51   
LE&TA
Ojla, Nannn! Kako se čuti :duda:? Tud jst sm zvečer ful pozorna in čakam če bo kaj! Pa ne vem, morda je pa blo mal al pa sam prebava dela! V bistvu sva po tednih zelo blizu tko da bi pol tud jst lahko kej čutla! Upam da bom čimprej!

Moj buši veselo raste in počasi ugotavljam da nimam več kej oblečt! Bo treba kako kiklo al pa hlače na vrvico kupit!?

Dans bo pa res vroče tko da bo najboljš mal zaspat popoldne!:muca:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   januarčice
29.7.2005 13:46:46   
MatMaj
Zdravo

Saj če odkrito povem bi jaz po eni strani še hodla v službo, ker bi čas prej minil. Po drugi strani pa je moj pritisk prenizek, da bi tvegala. Danes ob 10h sem si ga merila in je znašal 95/48. Mi je že zjutraj tak hudo kaj je šele čez dan. Nenehno se mi vrti in me duši. Pa kaj morem, za svojo pikico:duda: vse, samo da bo zdrava. Tudi če moram do konca ostat doma, kar verjetno tudi bom (sodeč po besedah moje G).
Pa še avto kupujema drug, ker je ta brez klime pa premajhen je. Ne za naju ampak za nas.
Ja, za trebušček pa me res zanima saj se mi zdi, da je moj kar ogromen. Pa vsi mi to pravijo, čeprav me vidijo najman 4 krat na teden.
Saj moja :duda: tud neprestano kobaca in miglja, odkar jo čutim...:metulj::metulj:

Krasno...:sloncek::sloncek::sloncek:

Se bereva...

LP MatMaj :nosecka:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   januarčice
29.7.2005 13:48:25   
Nannn
LE&TA skoz me neki zgecka 9nebesa in kot da bi neka mala ribica plavala v trebuscku iiii kak lepo mi je ko me tako poboza...nic ne skrrbi enkrat do 22 tedna bo zacel tud tvoj :duda: brcat...

Jest imam pa ze ziher en mesec samo na vrvico hlace in kikle :ups: tak trebuscek ze imam...

Uf ze odstevam minute do konca sluzbe :bravo::bravo: pa tako bi se sla mal namocit v Laguno al pa v Atlantis ampak se ne upam...

Lepo se imejte Nannn :muca:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   januarčice
29.7.2005 14:02:07   
bevetko
Moj trebušček je že tudi kar vzkipel. Hlače sem si že kupila nove, drugače pa sem še doma na bolniški zaradi krvavitev in tako ali tako ne rabim veliko oblačil.
Sem še med tistimi januarkami, ki še ne čutimo svoje oročičke, upam pa, da ga-jo bom kmalu. Komaj čakam. Kaj ste čutile prve gibe v 15 tednu ali šele, ko ste dopolnile 15 tednov in nekaj dni? Jaz sem danes namreč dopolnila 14 tednov.
lp
:nosecka:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   januarčice
29.7.2005 14:25:47   
pikica*
Bevetko, mene je moj začel čohljati ravno včeraj (15t1d). Najprej nisem bila prepričana, da je to to, ampak sem zdaj že 100%. Vsake toliko me od znotraj po trebuščku nekaj počohlja. Res je občutek kot bi šla mimo kakšna ribica:)Danes se mi je tako že 2x javil:)

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   januarčice
29.7.2005 16:25:54   
AlenkaIST
Jaz še vedno čakam :(( ! Se grem pa malo merit, ker me zanima kakšen imam obseg. Sicer pa itak ne vem koliko je bilo prej. Hlače na špagco pa nosim že nekaj časa. Sem si pa danes v Mercatorju kupila kiklco z tistim bombažnim vstavkom. Slučajno sem jo videla in dala 3.000 sit

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   januarčice
29.7.2005 16:31:55   
lev76
Še jaz se malo javim,...

Sem bila pri G in smo srček poslušal.Juhu se je slišal:bravo::bravo:!
Blagor vam jaz še vedno nič ne čutim pa sem danes 16t1d:((.
Upam da se vam kmalu pridružim!

Drugače mi je G rekel da je vse ok in se vidmo v 21t,ko bo spet UZ!:bravo: In bom lahko vidla mojo :duda:.
Ne vem če bom tako dolgo zdržala,bom šla verjetno v 20t, tja ko snemajo :duda: v trebuščku na VHS. Da čimprej zvem kaj smo naredili8). Joj sm firbčna:)-:)-

Lp

:nosecka:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   januarčice
29.7.2005 16:33:42   
Anonimen
Jaz sem pred kakimi dvema ali tremi dnevi nekaj čutila, pa nisem ziher, če je to to. Kot kaki mehurčki, ampak prav na hitro. Zdaj pa spet nič.:zmeden: Upam, da bo kmalu kaj, da ne bom nervozna, če je vse ok. Se sploh nosečo ne počutim, razen, da sem že kar okrogla, pa hlače moram že na elastiko nosit. Še dobr, da je poletje, pozimi bi me zeblo v takih hlačah.:)

(odgovor članu Natasa-6)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   januarčice
29.7.2005 16:38:58   
Anonimen
O, vidim, da nas je zdajle kar nekaj gor. Lev76, super za srčeka:bravo:, a ni fino to poslušat, pa ko brcne vsake toliko zraven.
Jaz mam naslednji pregled šele čez slabe 3 tedne, pa še to ne UZ. Ne vem, kdaj me bo to naročila.:((
Čez trebuh se pa nisem še nič merila, moram začet. Jaz mam ziher več kot 90, eni prej se je že to zdel ful velik, ne vem več kateri:ups:, pa jo lahk kar potolažim. Jaz sem že ko bunka.:)-

(odgovor članu Natasa-6)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   januarčice
29.7.2005 16:52:34   
Nannn
Hojla,

Uf se dober da sem zdele doma drugace bi me pobral od vrocine...ja ja zacel so se prvi znaki zgackanja nasih :duda: pocasi bomo vse zacutile in se veselile :bravo::bravo:

Jest mam naslednji pregled sele 12.9.in takrat imam morfologijo...sedaj v ponedeljek imam THT test in mislim da bom tam tudi videla mojo :duda: ooo komaj cakam...nisem se se zmerila kaksen imam obseg ampak da vam povem da imam ze kar ornk trebuscek...

LP Nannn :nosecka:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   januarčice
29.7.2005 16:55:02   
Anonimen
Maš pa pozno morfologijo Nannn, pa še za en teden me šišaš v nosečnosti. Upam, da ne bo mene tako pozno naročila. No, takrat bom itak glih na dopustu (končno!), pa upam, da me bo prej dala na UZ.
A ve prostovoljno hodite na ta THT test, mislim, kar tako, ali ste mele slabe rezultate na nuhalni? Vidim, da vas je kar nekaj, ki greste.

(odgovor članu Natasa-6)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   januarčice
29.7.2005 16:56:22   
rija
pa dajte, čist ste me okužile s tem merjenjem....80 cm..sem kar fajn pridelala...
ta moj bebek pa je prava lenoba: nič me še ne žgečka...
se greva v ponedeljek pogledat.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   januarčice
29.7.2005 16:57:57   
Nannn
Tasonka ma ja ful mam pozno morfolofijo :(( tak me je narocila...grem pa na THT cist prostovolno en % vec da bo vse ok in da bom bolj mirna...Moja NS je bila v redu..

LP Nannn :nosecka:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   januarčice
29.7.2005 17:05:54   
Anonimen
Mah, jaz sem se pa odločla, da ne grem na druge teste. Kar zaupam, da bo vse ok, ker sem tud mela ful dober rezultat na nuhalni. Je pa kar fino ja, da si potem še bolj ziher. Jaz samo čakam, da ga začnem čutit, da bom bolj mirna.:)
Končno konec službe! Upam, da boste čez vikend kaj gor, ker bom obakrat cel dan v službi, pa da mi ne bo dolgčas. Se beremo. Papa.:kuza:

(odgovor članu Natasa-6)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?