tinkamiška
|
No sem šla k Pušenjaku pogledat, kaj ima on za povedat o otrdevanju trebuha, pa sem se pomirila. On pravi, da ni to nič nenavadnega, da to pač spada k pojavom v nosečnosti, razen, če bi se to pojavljalo večkrat za poredoma in bi to spremljale močne bolečine. Uf, zdej sem pa mirna:) Jst mam za našega pikca eno tako luškano, kosmato kapico z ušeski:bravo::bravo::bravo: Za mene mi je pa prijateljica posodila par cotk. Mam ene take lušne kapri jenas hlače, raztegljive in v pasu se regulirajo, pa ene par majčk. Drugače mam pa tudi jst naraje rategljive oblekce in v njih s moj bauši tako luškano kaže;) Ko bi vsaj blo mal več sončka, da bi jih lahko nosila. Mene je trebuh tudi srbel. Si ga pa mažem z ognjičevim mazilom, prav tako joškice in tazadno. Zdej me pa grozno srbijo bradavičke, če se pa popraskam me pa bolijo, tako, da raje potrpim. Caffee, mislim, da pravi čaj ni najbolj fajn pit, ker ma tein, ampak ravno tako kot pri kavi, pa menda ni nič narobe, če spiješ kakšno skodelico na dan;) Aja, mene zadnje čase zelo tišči v želodcu, ne peče, ampak tišči. Pa lačna sem kr naprej. Zaenkrat imam +3kg. Tinka
|