nejca1
|
..tudi jaz vas aktivno spremljam vsak dan, a napišem bolj malo. Sem bolj lene sorte glede tega. Drugače pa bom v sredo noseča 12 tednov, nuhalno pa imam 12. pri Strahovi v Šiški.Še vedno jem dabroston, zaradi krvavitev 7. tednu. Punce, ker sem bolj imunsko slaba že ves čas, bi rada to popravila. Nabavila sem si kalcijeve šumeče tablete, pojem veliko zelenjave in sadja. Kaj lahko še naredim? Sem danes bila pri šlogarci, ker ima moj dragi v sredo izpit, pa ga je firbec matral, kako bo. Ta gospa je neverjetna _ govorila je tako, kot da bi jaz že prej vse povedala o sebi, otroštvu, možu in njegovi družini. POvem vam, da je tudi drugim povedala vse pravilno. res je dobra in mi je rekla, da sem bolj rahlega zdravja in se moram paziti, če hočem imeti oz. obdržati otroka. Malo me je ustrašila, ker sem imela že en ss februarja v 11. tednu in sem istočasno prebolela virozo. Tudi včeraj sem bila spet prehlajena, zdaj je že boljš. Malo me je ustrašila, a bom to vzela kot nasvet, da se še bolj pazim. A je res, da se med nosečnostjo ne sme šlogati? To mi je povedala kolegica, ko sem ji omenila, da sem se vrnila od tiste gospe. A je katera že slišala za kaj takega? Ja, pa še nekaj. Punce čim manj se sekirat, ker to zelo škoduje našim :duda: in nam seveda. Tudi to mi je povedala in ker sem res takšna, da se sekiram za vsako stvar in za vse,ki jih imam rada, mi to škodi. Zato od danes pa res načrtno z optimizmom naprej. Nič, uživajte, imejte se rade ...:metulj:
|