|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice...
21.10.2004 11:47:03   
maya1
kje ste? kako gre z vašim počutjem in kako kilogramčki napredujejo?
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
jaz se počutim kot v 9nebesa.
nabralo se je pa 6 kilogramčkov.
:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:
lepo se imejte
maya1
Neposredna povezava do sporočila: 1
   januarčice...
21.10.2004 11:54:36   
mašinca
Jaz sem sicer med decembrčicami, ampak glede na statistiko porodov čez PDP, skor bol k vam pašem (30.12.2004). ;)Tudi meni se je nabralo 6 kg in se mi zdi prov fajn. Je pa res da svojega :angel:nosim bolj v križu, kar pomeni, da me že precej hrbet daje. Drugih problemov pa niti nimam. :bravo:

LP
Maša

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   januarčice...
21.10.2004 12:42:55   
tiha
Počutje je kar v redu, samo tale mesec mi je energija ful padla!!!
UTRUJENAAAA SEEEEM! :(:(:(
(uf, se derem)
Dost mi je službe....

Tudi jaz sem pridelala 6 kilc, mala :duda::roza: je pa prava gimnastičarka!!! Včasih me je kar strah, da bo nekaj ven iz trebuha pokukalo.

:sloncek::sloncek::sloncek:

Pa pa!
tiha 29t

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   januarčice...
21.10.2004 13:09:19   
mika
tud jaz sem med decembrkami(22.12).
ja kako samo 6 kg. jaz sem jih pa dobila 12 in sem tud tu ostala. pred nosečnostjo sem bila sicer prveč suha

Mašinca, a spiš kaj po noči? mojga :duda: nosim zadaj in me cel hrbet takooooooo:hudicek:boli da mi je kar hudo ko moram it spat. ko se zbujam in moram it na - se počutim kot da bi me kdo pošteno premlatil po hrbtu.

lp mika,32
:sloncek:

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   januarčice...
21.10.2004 13:14:52   
mašinca
Živjo mika. Ponoči spim bolj slabo in potem se mi zjutraj zdi, da sem še bolj utrujena kot zvečer. Imam pa to srečo, da je moj možiček :love: tako razumevajoč, da zdaj kr malo potrpi in veliko več gospodinjskih opravil kar sam opravi in imam potem popoldan in zvečer malo časa nadoknadit s počitkom. Mika si ti še v službi?

Kar se pa kil tiče, sem jih imela pa že prej nekaj preveč, tako da bi bilo grozno, če bi se bolj redila. :zmeden2:

LP
Maša 31 :nosecka:

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   januarčice...
21.10.2004 13:44:51   
pia1
oj!
ja tud jest 6,5 kg. drugac pa kr u redu. no ja tud jaz nasega soncka nosim zadaj tko da boli kriz in trtica, sam kr gre. moram pa povedat, da sem dons prvic zapravljala za nasega piska. kok je to fajn, tkole pa res dobis taprav filing.:bravo: :bravo: sicer nisem velik kupila, ker bom vecino stvari dobila, sam tko mal za gust... a ve tud ze tko tezko cakate kot jaz?
lepo se mejte

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   januarčice...
21.10.2004 15:13:21   
mika
mašinca, men se je študij malo zavlekel tako da še ne delam.
moj možiček pa mene veliko masira, tako da so bolečine znosnejše. čez dan še gre ponoči pa zelo težko.

kooooomaj čakam da pride najin:duda:

mika
:sloncek:

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   januarčice...
22.10.2004 7:57:58   
mašinca
Pinja ti maš pa še hujši datum kot jest. A boš rodila v Ljubljani? Mogoče se srečamo ;). Tudi meni ni za bit v porodnišnici za NL.
Mene je včeri zvečer moje dete tko zbrcalo, da je blo kr veselje. 9nebesa Sva z očkatom skupi spremljala njegove akrobacije. :love:

Jaz sem iz Grosuplja, ampak mobilna sm pa samo pogojno. Mogoče bi se pa res lahko kdaj dobile, da si še mal v živo pojamramo. ;)

lp

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   januarčice...
22.10.2004 12:30:58   
maya1
tučka!
nč hudga. tud jst nisem prvič noseča, ampak nekam sem mogla dat naslov.
jst mam tud rok 31.1.2005, bo pa spet fantek.
čao

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   januarčice...
22.10.2004 13:42:19   
tiha
:):):) Tucka!!!
Jaz pričakujem že tretjo :duda:. Prvi je fantek, druga punčka, zdaj bo tudi baje punčka 9nebesa9nebesa.

LP

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?