Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
jajca, mleko, paradiznik, banana, piscanec 8.9.2006 19:07:07
|
|
|
|
Anonimen
|
na pomoc! vceraj smo dobili to diagnozo in me je skoraj konec, danes gledamo korajzno naprej in se ucimo. prijateljica je rekla ne sekiraj se boste pa jedli svino saj piscanec tako ali tako nima nobenega okusa, banana samo zapira kozje mleko je pa cist fajn. sploh lahko kozje mleko? je nadomestek sojino ali tudi ne? Zdaj pa vas obupno prosim za kaksno idejo kaj naj kuham. vem da je mogoce izpustiti mleko in mlecne izdelke, jajca in ostalo samo nisem ziher da vem kako. malcek je star 10 mesecev in jedla sva prakticno vse, no kar lahko pri tej starosti. kateremu kruhu se moram izogibat? imate kaksen recept za piskote torto brez jajc, pa verjetno potem ne pride v postev tudi maslo ali? kje vse je se mleKo pa sploh ne pomislis? so rekli ce bomo resni in se malo potrudili bo zadeva izzvenela, ker se pa pac dojiva moram pazit tudi jaz. najlepsa hvala za pomoc! mi2
|
|
|
|
RE: jajca, mleko, paradiznik, banana, piscanec 8.9.2006 20:04:41
|
|
|
|
mami darka
|
Sej se boste čez čas navadili in boste videli, da ni tako hudo. Tut mi smo alergiki pa kr gre. Glede jajc... ste alergični tudi na jajčni lecitin? Ta je skoraj povsod, tudi v čokoladi, kosmičih,.. Tudi v nekatere kruhe dajo jajce, tk da js bi na tvojem mestu pekla kruh dama. Glede mleka... verjetno ste alergični na mlečne beljakovine živalskega izvora, zato kozje mleko ne pride v poštev, pač pa sojino ali riževo. Sej danes je v trgovinah že veliko nadomestkov in je izbira kr velika. Res pa je, da mora priti branje sestavin v navado. Veliko uspeha pri spopadanju z alergijo in lp.
|
|
|
|
RE: jajca, mleko, paradiznik, banana, piscanec 9.9.2006 21:37:59
|
|
|
|
polonaa
|
Javi se mi na zasebnega!
|
|
|
|
RE: jajca, mleko, paradiznik, banana, piscanec 10.9.2006 12:15:28
|
|
|
|
coco
|
Čisto na vrhu sezanama tem imaš temo ´koristne povezave´. Tam boš našla razne diete pri različnih alergijah. Tukaj in na med.over.net-u je bilo tudi že ogromno napisanega o tem (tudi recepte boš našla). Se ti splača malo pobrskat z iskalnikom. Mi smo zdaj stari 14 mesecev in smo na dieti brez mleka in mlečnih izdelkov, jajc ter banane že od 3-jega meseca. Ne se bat, po prvotnem šoku se hitro navadiš. Kar pogumno, lp, coco
|
|
|
|
RE: jajca, mleko, paradiznik, banana, piscanec 10.9.2006 13:33:28
|
|
|
|
tincci
|
Mi imamo poleg tega še alergijo na pšenico, koruzo, ajdo, rž, sezam, vse oreščke in večino sadja in zelenjave. Tko da brez panike, meni se sploh tvoja diagnoza ne zdi huda, ful bosta lahko jedla!
|
|
|
|
RE: jajca, mleko, paradiznik, banana, piscanec 11.9.2006 8:01:56
|
|
|
|
darjatimci
|
vceraj smo dobili to diagnozo in me je skoraj konec, danes gledamo korajzno naprej in se ucimo. . Tudi mene je skoraj kap in vse,ki smo bile na istem.Ko ne veš kaj sploh kupiti,mislim groza.No svinjine sigurno ne boste smeli,ampak veš sploh ni tako grozno,jaz zdaj skoraj ne znam več drugače kuhati ,pa navadili smo se kje in kaj kupovati in da moramo prečekirat vsa navodila.Ti kar pogumno in drži se diete,ker bo kmalu bolje in boste počasi lahko začeli dodajati živila,ki so zdaj prepovedana.Svetujem ti,da se pozanimaj kakšna dieta je priporočljiva,pa srečno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?