|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ja ali ne?
12.4.2007 7:44:06   
renatar
Spet jaz...Še zmeraj ostaja le pri željah za drugega otroka. Rekla sem si, do tridesetega leta želim imeti dva, pa najbrž ne bo tako. Drugo leto imam namen še diplomirat, z otrokom pa to najbrž ne bo šlo.Kaj pa vem...Ne bi se smela spraševati, ampak preprosto se prepustiti. Tako kot so spontani otroci, bi morali biti mi. Ampak kaj ko pa razum pravi drugače...Srček pa si močno želi še eno malo pikico. Je katera, ki je kljub vsemu diplomirala ob dojenčku?

Še enkrat vam želim vse dobro in upam, da boste čimprej zagledale črtico:)

reny
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ja ali ne?
12.4.2007 8:49:50   
Demy
Prvega user posted image  sem rodila na začetku zadnjega letnika fakultete, in sem študij končala z odliko user posted image .
Vse se da, le pogumno in poslušaj user posted image !

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2007 9:17:09   
monja79
Pozdravljena!

Šola in diploma nista ovira za dojenčka, saj se vse da, če se le hoče. Je pa res, da se je potrebno malo bolj zorganizirat in da včasih res ni najbolj enostavno, ampak gre.

Pa da ne boš mislila, da samo solim pamet z modrimi nasveti. Sama sem še v nekoliko bolj zapletenem položaju. Lani (ko sem bila še v porodniški) sem se vpisala na podiplomski študij in vmes ponovno (nenačrtovano) zanosila. Sedaj pričakujemo drugega user posted image  (razlika bo zelo majhna 17 mesecev), jaz pa ob malčku in vsem kar sodi zraven njegauser posted image hodim na predavanja, pišem seminarske, opravljam izpite in pridno študiram. Naslednje leto, ko bom še vedno v porodniški, pa me ob dveh malih nadebudnežih čaka magistrska naloga. Res je, da trenutno ne hodim v službo, ker sem zaradi user posted image  v bolniški; ker vse to v kombinaciji s službo bi pa res bilo noro. Pa naš prvorojenec je zahteven otročiček in rabi veliko pozornosti, sedaj bo še drugi mlajši spet potreboval in zahteval svoje, ampak nam vse to še kar nekako "laufa". Pa ko nam res zagusti priskočijo na pomoč babice za kakšno varstvo, pa moj user posted image  mi res pomaga, tako da ni panike in gre. Ni malo dela, imamo zelo zapolnjen delovnik, včasih se komaj dohajamo, mi ni niti sekunde dolgčas. Bi bilo res veliko bolj enostavno imeti samo user posted image , biti v porodniški in ne zraven še študirati. A potrebno je pogledati z drugega zornega kota. Ko bom prišla iz porodniške, bom imela pa že dva otroka in magisterij. To je pa tudi nekaj in imaš potem mir user posted image .
Tako da kar pogumno na delo user posted image  za še enega user posted image  , tisto diplomo boš pa že tudi napisala. To je še najmanj, eno diplomo skupi spravit. Kar pogumno skoči v vodo, potem je pa potrebno nekako plavat, pa boš videla, da bo šlo!

Gremo ... v akcijo user posted image user posted image user posted image ! Pa da se ti čimprej uresniči želja in da zagledaš user posted image .

Kar pogumno in srečno!

Monja

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2007 12:30:36   
BaByGiRl
tukaj ko čvekam, je kar nekaj bodočih mamic, ki ZELO pridno delajo fakse. Tako da mislim,...V akcijo user posted image

(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2007 13:20:31   
daga11
Draga renatar !

Jaz pa mislim tako - sama najbolj veš koliko si potrebovala dela in časa za prvega otoka toliko lahko tudi pričakuješ oz. rezerviraš čas za drugega + čas za prvega!
Tud sama najbolj veš v kakšnem času si sposobna narediti diplomo??
Odvisno kaj študiraš !
Ne rečem če si ga želiš go for it ampak prej premisli in oceni sebe in svojega partnerja če bosta zmogla skupaj!!!
Če je želja zelo močna pa nič čakat in se spraševat ampak se vržita na delo- sej bo vse ok bosta pač vse ostalo podredila otrokam in tvoji diplomi!

Kjer je volja se da vse!
LP

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2007 14:12:43   
renatar
hvala vsem za zelo izčrpne odgovore.Res je, kjer je volja, se da vse, tako da...
Bom poslušala svoje srce...Še enkrat vam hvala iz srca in vsem želim veliko sončka z našimi sončki in sončki, ki jih nosite eli pa še boste nosile v trebuščkih:)

reny

(odgovor članu daga11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?