|
RE: ja, hudiča no! 6.3.2010 21:26:02
|
|
|
|
TomTaylor
|
veš kaj miška, glede na to, da si FUL želiš zrihtat bajto in da imaš časa dovolj, financ pa premalo, si; - preglej podarimo.si - preglej bolho, - razprodaje, - akcije/staro-novo... ... dokler ne pridete na zeleno vejo, se ti res ne splača nevemkakšnih finančnih podvigov glede opremljanja delat. Nehaj kaditi, denar dajaj na stran. Ne boš verjela, jz sem si pri 20-ih svoje najemniško stanovanje zrihtala za cca 100.000 sit, pa sem menjala tla v kuhinji, spalnici, hodniku in dnevni sobi (akcija -70%), omaro za dnevno sobo mi je pustila moja mami, kuhinjo sem kupila rabljeno marlesovo - tutto completo z delujočim pomivalnim strojem za takratnih 30.000 sit, miza in stoli so bili podarjeni, prav tako sedežna v dnevni,..... je bilo treba kkšne malenkosti malo doterat, kaj tudi popravit, prebelit, les prelakirat....3 mesece sem "garala", no, priznam, da sem prav uživala. Pa sem bila čist broke - tolk, da sem cincala al naj dam rajš 500 sit za kruh in pašteto ali naj si plačam bencin, da bom sploh lahko šla delat. (ok, samo otrok res še nisem imela)...ej, stanovanje je bilo prav luštno! Bom ob poiskala - se mi ziher kkšna slika valja na disku. Res se da poceni in ful luštno zrihtat, če le nimaš dveh levih rok in če se znaš malo znajti. ...brezveze začet kadit...
|