Hope2
|
Zakaj so hudiča ravno ti psi odpeti . Danes je naš pes že 6 ali 7 bil v gobcu takih psov . S tem, da sme zdaj imela še v eni roki voziček in sploh nočem pomislit, kaj bi bilo, da bi mi med zaganjanjem na našega psa podrl še voziček ali pa napadel voziček. In lastnika se hladnokrvno počasi sprehajata do kraja dogodka, le ženska je kričala, a pes je valjda ni ubogal oz poslušal. Vse kar sem lahko naredila je da sem našega psa, ki je itak vedno na povodcu 3 krat po luftu vrgla z vrvico in g atako rešla masakra. 4 mi več ni usplo in je končal v gobcu, k sreči se je takrat končno primajala ženska in zagrabla svojega in ta je pol spustil našega. Ko bi vsaj rekla, se opravičujem, ali kar koli, ne, nič . Banda hudičeva in taki lastniki, ki ne obladajo psov in ki jih puščajo nepripete. In jaz mojo revico vedno dam na povodec, ki je že itak taka dobra duša, da še ni na nobenga psa zarenčal (razen, če je bil napaden) in kaj ima od tega- kar nekaj ugrizov . En dan ga bom jaz zadavila s povodcem, ko ga branim tako, da ga s silom vržem po zraku , ampak tak sem mu vsaj že 3x rešla življenje. Kaj naj drugega naredim v takih primerih? Še zdaj vse z mano leti? A se solzilcev psi bojijo, ker mam poln kufer in mi je malo mar, kar takemu agresivnemu psu naredim. Strah me je samo, da ne bi bil še bolj napadalen. Saj vem, da pes ni nič kriv, ampak lastniki, to sem tudi rekla, danes tema kretenoma, sam kar je preveč pa je preveč. Na človeka se ne morem spravt, ker je kreten kreten . Nazaj grede sem šla po drugi poti in nesla voziček po štengah in hvala bogu, ker je že spet bil tam in sam čakal .
|