|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izvorne celice -kje hraniti?
19.8.2008 18:31:02   
3smo
zdravo,

s fantom sva se odločila, da bova dala shraniti izvorne celice ob porodu najinega otroka.videla sem, da sta glavna ponudnika v SLO Cellavie in Neocelica.Razlika v ceni je kar precejšnja. Če vzameš Cellavie in daš 100% avans je 1590 evrov, pri Neocelici 1780 (ni avansa).Pri CEllavie ti vrnejo denar, če odvzem ni ok, pri Neocelici pa zgubiš cca 300 evrov,ki jih daš za škatlo, če odvzem ni ok.

na forumu sem prebrala, da je dobro, da ima laboratorij,ki se s tem ukvarja certifikar EN 17025..Neocelica ga ima, Cellavie nima.

Zanima me ali je ta cerfitikat res nujen in edini ali je kakšna druga zadeva pomembnejša, ki jo je treba gledati pri odločanju o tem, kam daš shraniti izvorne celice otroke.

Kam ste dale ve in zakaj?

hvala

nosečka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izvorne celice -kje hraniti?
19.8.2008 21:26:20   
Medeja75
Zivjo!

No, prav veliko ne bom znala pomagati, pa vseeno komentiram. Jaz sem se zmenila za odvzem celic z Neocelico. Po pravici povem, da za tega drugega ponudnika sploh nisem vedela. Je pa tako, da ni cisto pravilno tisto, kar si ti napisala. Torej, pri Neocelici placas avansa 300 evrov. Potem dobis paket, tako, kot si navedla. V kolikor se z odvzemom kaj ponesreci in ni recimo dovolj krvi, potem Neocelica obdrzi 150 evrov in ne 300. To je za vse njihove stroske. Poleg tega se vzorec vseeno shrani in ne unici, ce bo morda kdaj prisel le prav. Menda je pa tako, da v kolikor komplet sploh ni odprt (ce te porod prehiti, ali kaj drugega), dobis ves denar nazaj.
Jaz sem na Neocelico nekajkrat klicala in sitnarila z vprasanji in so mi vedno potrpezljivo odgovarjali, enkrat mi je po mejlu odgovoril tudi direktor, g. Borko. Tako, da lahko recem, da sem bila do sedaj z njimi zelo zadovoljna in nimam pripomb. No, porod pa se pride cez tri tedne :)
Aja, koliko pomeni tisti certifikat, pa res ne vem. Vem samo, da je bilo receno, da ga mora imeti, koliko je pa to res pomembno, pa ne vem.
Lep dan,

Medeja

(odgovor članu 3smo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?