Medeja75
|
Zivjo! No, prav veliko ne bom znala pomagati, pa vseeno komentiram. Jaz sem se zmenila za odvzem celic z Neocelico. Po pravici povem, da za tega drugega ponudnika sploh nisem vedela. Je pa tako, da ni cisto pravilno tisto, kar si ti napisala. Torej, pri Neocelici placas avansa 300 evrov. Potem dobis paket, tako, kot si navedla. V kolikor se z odvzemom kaj ponesreci in ni recimo dovolj krvi, potem Neocelica obdrzi 150 evrov in ne 300. To je za vse njihove stroske. Poleg tega se vzorec vseeno shrani in ne unici, ce bo morda kdaj prisel le prav. Menda je pa tako, da v kolikor komplet sploh ni odprt (ce te porod prehiti, ali kaj drugega), dobis ves denar nazaj. Jaz sem na Neocelico nekajkrat klicala in sitnarila z vprasanji in so mi vedno potrpezljivo odgovarjali, enkrat mi je po mejlu odgovoril tudi direktor, g. Borko. Tako, da lahko recem, da sem bila do sedaj z njimi zelo zadovoljna in nimam pripomb. No, porod pa se pride cez tri tedne :) Aja, koliko pomeni tisti certifikat, pa res ne vem. Vem samo, da je bilo receno, da ga mora imeti, koliko je pa to res pomembno, pa ne vem. Lep dan, Medeja
|