|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izvidi nuhalne
7.1.2009 15:27:50   
ribica.
zanima me če je katera imela primer, da se je pri pregledu nuhalne videlo, da je otrok obdan z vodo. Pri nas je stanje slabo, skoraj brezupno, napovedi najslabše. Zanima me če je katera imela podoben izvid in kako se je izšlo. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izvidi nuhalne
9.1.2009 13:09:19   
MTFP
Ojoj, mi je žal zate... Kakšno so ti pa tveganje izračunali? Boš šla tudi na tisto drugo priskavo?

Jaz sem vedno govorila, da če bo izvid slab da bom šla splaviti, ampak bolj se je približeval dan D, bolj sem bila v dvomih, kakšna odločitev je pravilna. Imam eno znanko ki je imela slab izvid, rodila pa zdravega dojenčka (razmerja žal ne vem več).

Pri nas je bil izvid sicer OK, me pa vseeno stisne ko kaj takega preberem...

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2009 13:46:01   
pokec3609
Ojoj....katastrofa uboga.
Pejt še na ostale preiskave, mogoče bodo tiste pokazale boljš.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2009 13:58:52   
ronja1a
IZVIRNO SPOROČILO: ribica.

zanima me če je katera imela primer, da se je pri pregledu nuhalne videlo, da je otrok obdan z vodo.

hm, ne vem, kaj točno misliš - hidrops ploda ?

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2009 21:28:47   
dodi
Ojla!
Moja NS je bila zelo slaba 3,8mm-4,2mm...pri 3,8mm je bilo razmerje 1:13...za 4,2 mi sploh ni povedal...odločila sem se da donosim in rodila zdravo punčko oz. dve...več si preberi tu... http://www.ringaraja.net/forum/m_2214399/mpage_3/key_/tm.htm

Pa srečno!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2009 22:27:07   
poli*
Dodi, a bote meli enajstega? user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2009 8:41:25   
dodi
Ja...junija ga čakamo...vsi po vrsti že prav težko.
Že zdaj je dobil nesteto poljubčkov in objemčkov....kaj šele bo... user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2009 20:45:58   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Ja...junija ga čakamo...vsi po vrsti že prav težko.
Že zdaj je dobil nesteto poljubčkov in objemčkov....kaj šele bo... user posted image user posted image

iskrene čestitke dodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2009 22:24:49   
ribica.
šele zdaj sem vidla da je sploh kdo kaj odgovorim na mje vprašanje, ker dolgo ni bilo nobenega odziva. Ja, pri nas je nuhalna 4,4mm, kar je 1:8

Tako sem zmedena. Tu in tam slišim kakšno zgodbo, da se je vse dobro izteklo, ampak meni zdravniki govorijo, da tako velika količina te nuhalne ki ga obdaja ne more biti ok. Sploh ne vem kaj naj naredim. Tudi Pušenjak mi je reku da to pomeni da je tak otrok zelo bolan in da ni smiselno pričakovati da se bo stanje izboljšalo. Se pravi tudi če opravim AC in mi rečejo da so tisti trije kromosomi ok, a potem bo tud s tisto vodo kr vse ok??????? Ne vem kaj naj naredim.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.1.2009 22:53:50   
Anonimen
ribica. - Hudo mi je, ker se moraš soočati s takšnimi težavami. Kaj narediti je to le vajina odločitev - koliko sta pripravljena tvegati in če bi sprejela tudi otročka, ki je malo drugače od drugih.

Sama priznam, da ne bi imela tolikšnega poguma kot Dodi. In obenem ji čestitam še za eno malo bitje pod njenim srčkom! 

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.1.2009 15:28:29   
TomTaylor
ribica. Žal mi je za slab rezultat nuhalne.

Sama bi v taki sitaciji verjetno razmišljala: Splaviti ali upati, da je oz. bo s plodom vse ok. Lahko upaš in moliš, ampak ali boš/si pripravljena ter sposobna skrbeti za revčka, v tem življenju, ki postaja vse zahtevnejše in stresno.
Splaviti? Ne, nikakor ni lahka odločitev. Nikoli ne boš vedela, ali bi se  otrok rodil zdrav ali ne. Vedno boš ostala v dvomih. Nikoli ne boš popolnoma pozabila, a že pri naslednjem zdravem otroku boš vedela, da si se odločila prav.

Očitati pa nihče nima pravice.

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 11.1.2009 15:29:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.1.2009 8:53:16   
sabina84
Hej ribica. Jz mam tud slabe rezultate ns in dht pa grem na amnio. Si se mogoče naročila,ker ti gin.da kr napotnico in se lahk naročiš. Jz mam jutri. Me je tud ful strah pa bla sm tak šokirana ko me je klicala da sm kr v jok padla ker nism vedla o čem mi govori. Javi se

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?