|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izvidi iz bolnice
10.12.2007 14:22:26   
Anonimen
kako dolgo ste čakale na papirje iz bolnice? V petek sem imela abrazijo in me zanima kdaj bodo papirji? Moja zdravnica je rekla da naj se pri njej oglasim, ko bom imela papirje iz bolnice. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izvidi iz bolnice
11.12.2007 9:42:25   
Anonimen
Naj samo povem, da jst izvidov po dveh mesecih iz bolnice nimam in jih tudi ne bom dobila. Po 3 tednih pa sem iz bolnice šele dobila odpustnico, na kateri je pisal, kaj so mi naredili in zakaj. To je vse. Bila pa sem v trboveljski bolnici.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2007 14:54:31   
Anonimen
Abrazijo sem imela v Ljubljanskem kliničnem centru 06.09.2007 papirje oz. histopataloški izvid pa sem na dom dobila 25.09.2007. Vse skupaj sem dobila zelo hitro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2007 14:56:43   
suzugov
abrazijo sem imela ta torek, včeraj sem po pošti domov dobila odpustno pismo, kjer so napisali, kaj so mi delali, zakaj in priporočeno dobo počivanja... na posegu sem bila v SG.

Zdaj imam dva angelčka, ki pazita name...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2007 15:03:41   
MarijaPo
Jaz sem bila na abraziji konec avgusta in sem tudi tako kot vesnica dobila histopatoloski izvid domov po kaksnem slabem mesecu.
Kolikor vem, so takrat delali neko studijo in so zato vzorce tudi raziskovali, kolikor vem, tega ne pocnejo standardno, tako da sem bila presenecena, da sem dobila izvid.

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2007 17:10:37   
Muca83
Jaz sem imela abrazijo septembra in nisem dobila nič. 6 tednov po abraziji pa sem bila na pregledu pri svoji G in tudi ona ni dobila ničesar iz bolnice. Je rekla, da če bi bilo kaj pomembnega, bi že poslali. 

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2007 10:45:49   
maska
jaz sem imela abrazijo septembra in do danes nisem iz kliničnega centra v Lj dobila nič. bila sem že na ginekološkem pregledu in sem videla, da je zdravnica imela neke papirje vendar sem ob vseh drugih vprašanjih na to čisto pozabila. sama oa tudi ni komentirala.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.12.2007 11:23:51   
...Martina...
jaz sem po abraziji drugi dan zjutraj bila odpuščena... namesto da mi jo pošljejo po pošti, sem počakala do 12h in osebno prejela odpustni list....

to pa zato, ker sem bila zaradi krvavitev 14 dni pred abrazijo in so rekli da mi pošljejo izvide domov a še danes jih ni...

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2007 12:08:02   
Joob
Odpustnico sem dobila naslednji dan po UPN.
Izvide iz Inštituta za medicinsko genetiko še nisem dobila.
UPN sem imela 8.11.07.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?