Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izvid iz razvojne ambulante 23.4.2007 15:27:24
|
|
|
|
Mina1
|
Izvidi in mnenja so seveda dobordošli, se pravi, vsa zdravniška dokumentacija.
|
|
RE: izvid iz razvojne ambulante 23.4.2007 16:02:43
|
|
|
|
Barči78
|
Meni je zdravnica na nfth dr. Veličkovič napisala, da predlaga podaljšanje por. dopusta. Baje, da veliko dajo na mnenje fizioterapevta, ker komisiji se itak bolj malo sanja, kaj piše na samem izvidu.
|
|
RE: izvid iz razvojne ambulante 23.4.2007 16:10:09
|
|
|
|
kalaxy
|
Pr nas je napisala, da pridemo na kontrolo čez 3 mesece, da obiskujemo fizioterapijo in da bomo delale vaje še naprej. Na fizioterapiji pa mi je rekla,da ona ne daja mnenja razen če jo posebej za to prosijo iz razvojne ambulante. Zdej pa ne vem, če imamo možnost za podaljšanje al ne.
|
|
|
|
RE: izvid iz razvojne ambulante 23.4.2007 21:03:21
|
|
|
|
bubica9
|
Ne, ni potrebe, da v razvojni napiše, da predlaga podaljšanje. Meni ni nič napisala, pa so mi podaljšali, tako da ne skrbet.
|
|
|
|
RE: izvid iz razvojne ambulante 23.4.2007 23:02:32
|
|
|
|
simanej
|
A ti mogoče tudi podaljšajo, če ne hodiš na fizioterapijo in imaš samo izvide iz razvojne ambulante, saj midva morava delati vaje doma.
|
|
|
|
RE: izvid iz razvojne ambulante 24.4.2007 16:00:22
|
|
|
|
Mehičanka
|
Nam je napisala, da hodimo na Nft in da predlaga, da hodimo še naprej. Poleg tega je na koncu napisala še, da predlaga podaljšanje. Poleg tega izvida sem priložila še odpustnici iz porodnišnice, kopije iz materinske knjižice in izvide mojih pregledov v porodnišnici po porodu - vse samo zato, ker se je zdravnica iz RA v izvidu na vse to sklicevala. Zaenkrat še čakam na podaljšanje, ampak kakor sem slišala, jih v Lj zelo malo odobrijo oz. mora biti res nekaj hudo narobe, za druge občine pa menda ni tako hudo. Sorodnica, ki sicer živi v LJ., prijavljena pa je v Kp, je dobila podaljšanje. Rekli so ji, da je imela veliko srečo, ker je prijavljena v Kp, čeprav je na izvidu iz razvojne pisalo, da njena punčka zaostaja v razvoju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?