Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 10.1.2008 10:15:14
|
|
|
|
cmokec
|
Ja, se vidi, samo ni v maternici, ampak v jajcevodu.
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 10.1.2008 10:25:01
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ŠPELICA1 ali se pri imn. vidi na ultrazvoku vrečka za plod????hvala za odgovor.špelica2 Če gre za enoplodno nosečnost, potem je v maternici ni, ker je nekje drugje, najverjetneje v jajcevodu. Tam pa ne morejo videt ničesar, dokler ne grejo v sam jajcevod, da grejo vanj, pa je to operativni poseg... V glavnem pri meni je ni bilo v maternici, bila pa je neka prosta tekočina in je G. na urgenci to zamenjal za gestacijsko vrečko in me naročil čez 1 teden, pa sem bila zaradi bolečin že čez en dan operirana, ker je šlo zgolj za IMN.
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 10.1.2008 11:23:13
|
|
|
|
ŠPELICA1
|
kakšni pa so znaki imn?
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 10.1.2008 11:50:45
|
|
|
|
zp
|
zelo hude bolečine, ki tudi po protibolečinskih zdravilih intravenozno ne popustijo, lahko tudi krvavitev...
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 10.1.2008 12:10:40
|
|
|
|
pilar28
|
Šprlica 1, jaz sem ena tistih, ko bolečin ni imela in sem nosila dva, enega v jajcevodu in enega v mat., opazili so šele, ko sem zautekla v enem dnevu.Sledila je bolnišnica in dve operciji, napačna delitev pač.In....nimaš kaj-----tako pravijo
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 10.1.2008 12:53:35
|
|
|
|
ŠPELICA1
|
a drugih znakov pa nisi imela? meni se sicer vidi na ultrazvoku vrečka, ploda pa v pon. še ni blo videt. mam rjav izcedek in včasih bolečine v spodnjem delu trebuha. brala sem da so to lahko znaki imn. pa me je mal strah
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 10.1.2008 15:18:48
|
|
|
|
Taula
|
meni se sicer vidi na ultrazvoku vrečka, ploda pa v pon. še ni blo videt. mam rjav izcedek in včasih bolečine v spodnjem delu trebuha. Kateri teden pa si? Mogoče še prezgodaj. Rjav izdecek in bolečine sem tudi jaz imela, pa je vse ok bilo.
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 11.1.2008 22:47:21
|
|
|
|
ŠPELICA1
|
SEM V ČETRTEM, PETEM TEDNU, ŠE GINEKOLOGINJA NE VE TOČNO, KER SE NI NA ULTRAZVOKU NIČ VIDELO, RAZEN VREČKE. JST TUD MOČNO UPAM, DA BO VSE UREDU. KOLK ČASA PA SI TI IMELA RJAV IZCEDEK? LP
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 12.1.2008 14:59:53
|
|
|
|
lolita700
|
jst sem bila na prvem pregledu v 5tednu..pa se je videla samo prazna gestacijska vrečka! v osmem tednu pa je že bila polna in tudi utrip srčka se je že slišal..tako da brez panike..kdaj imaš pa nasledni uz!
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 12.1.2008 15:25:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mislim,da bo vse v redu, ker se tako zgodaj ploda ne vidi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?