Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
izraba letnega dopusta pred nastopom porodniške 24.2.2005 22:04:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tistih 28 dni je vseh dni skupaj (s sobotami in nedeljami). Dopust 2005 pa lahko izkoristiš ves pred nastopom porodniške, moraš ga pa najmanj 10 dni, ker drugače ti ti dnevi zapadejo (ostalih 12 dni pa ga lahko koristiš v letu 2006 po prihodu s porodniške). Upam, da sem napisala dovolj razumljivo. LP
|
|
|
|
izraba letnega dopusta pred nastopom porodniške 24.2.2005 22:30:33
|
|
|
|
lol
|
Mislim da ti letošnjega dopusta v letu 2006 ne bojo pustili koristit ker ga lahko samo do konca maja.Vsaj mislim da je tako.
|
|
|
|
izraba letnega dopusta pred nastopom porodniške 24.2.2005 22:32:42
|
|
|
|
Gina
|
A ni do konca junija? No, pri nas je tako.
|
|
|
|
izraba letnega dopusta pred nastopom porodniške 24.2.2005 22:34:43
|
|
|
|
lol
|
A do konca junija?Najbolje pa je da se dogovoriš v službi kako pa kaj.
|
|
|
|
izraba letnega dopusta pred nastopom porodniške 25.2.2005 8:07:59
|
|
|
|
Žiga
|
Izkoristi vsega, seveda in uživaj!!!
|
|
|
|
izraba letnega dopusta pred nastopom porodniške 25.2.2005 9:47:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sory pupa 25, sem narobe prebrala datum PDP (7.3. - kaj sem sploh mislila, poj bi mogla bit že na porodniški)in ti narobe odgovorila - ja ves dopust 2005 moraš izkoristit pred nastopom porodniške, ker ti drugače zapade. Oprosti, LP
|
|
|
|
izraba letnega dopusta pred nastopom porodniške 25.2.2005 11:05:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, najbolje bo, da ves dopust izkoristiš letos, podjetje ti to mora omogočit. Lanski dopust lahko porabiš le do 30.6. v naslednjem letu, po tem datumu pa podjetju tega ni treba omogočit. Kar pomeni da ti zapade. Razen, če se z njimi za vnaprej dogovoriš, da ga boš lahko koristila tudi po tem datumu, svetujem, da vse pisno.
|
|
|
|
izraba letnega dopusta pred nastopom porodniške 25.2.2005 11:29:47
|
|
|
|
Grascakinja
|
OK OK, hvala hvala!!!!! Super ste, imela bom še 1 mesec dopusta, juhuhu!!!!! Nekdo mi je neki omenjal, da ti po ne vem katerem pravilniku še, nekaj dopusta odstrižejo, da ne moreš vsega izkoristit pred porodniško... pol verjetno ni res?
|
|
|
|
izraba letnega dopusta pred nastopom porodniške 25.2.2005 12:14:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, pa tudi za naslednje leto, ko boš v bistvu pol leta na porodniški ti morajo dat celoten dopust!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?