Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izračun osnove starševskega nadomestila 20.11.2008 14:39:23
|
|
|
|
sazi
|
kolikor je meni znano, lahko vlogo oddaš tude pozneje (30 - 60 dni pred PDP) in če vmes dobiš še plačo za januar 2009 (izplačano februarja), daš notri ač plače od februarja 2008-januarja2009.
|
|
|
|
RE: izračun osnove starševskega nadomestila 20.11.2008 17:20:56
|
|
|
|
zmajaz
|
Verjetno je odvisno od tega, koliko posamezen center komplicira. Jaz sem nastopila porodniško 14. 12. 2007 in sem vlogo oddala komaj kake 3 dni prej, zato da sem lahko vpisala zraven decembersko izplačilo plače, sicer bi imela nižjo porodniško, ker sem bila prijavljena samo 7 mesecev - sicer bi se mi jih pa celo samo 6 upoštevalo. Sem pa že prej šla oddat vlogo za pomoč pri rojstvu otroka in sem takrat vprašala na CSD, do kdaj moram najpozneje oddat, pa je bila ena ful prijazna in mi je rekla, da sploh ni panike - da lahko tako pozno. Če si pa zaposlena že dlje časa in ti ni pomembno zadnje izplačilo, vlogo bi pa rada oddala že tako zgodaj, pa lahko brez skrbi vpišeš plače od jan-dec 2008. To ti zagotovo ne bodo komplicirali, saj je logično, da 3.2. še nimaš plačilne liste.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 20.11.2008 17:24:41 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?