BIS30
|
Dobro jutro! Mene pa zanimajo vaša mnenja kaj bi to bilo: Našemu malemu so se kak teden nazaj na čelu nardili mozoljčki in malo tudi po obrazu (ni ga srbelo). Ker se mi je zdelo, da se mu malo širi, sva šla v torek k zdravniku...rekel je, da se mu ne zdi alergija, ampak če bi bilo poleti, bi mi rekel, da so vročinski mozoljčki. Dobila sva kremo Elidel. Zvečer po kopanju, sem ga namazala in v roku 1 ure, je postal zabuhel, temno rdeč in obrazek bi si skoraj sčohal... Nisem vedela kaj narediti, prebrala sem, da je ta krema šele za otroke po 2 letih - KAP!!!, pa sem klicala dežurno lekarno, je rekla, da naj kremo dol sperem in ga namažem s hladilnim, če ne bo bolje, pa k dežurnemu...in res ni bilo. Pri dežurnem sicer nismo dobili nič, ker pa je bila ura že 23, je potem mali zaspal z rokavičkami, jaz pa sem ga ves čas mazala s hladilnim. V sredo in četrtek je spet imel kožo kot prej - nekaj srednjega. Iz četrtka na petek pa sem že ponoči (med dojenjem) opazila, da je ves rdeč in da se ful čoha. Sem mislila iti včeraj zdravniku, samo zjutraj je bilo bolje. Ampak potem popoldan, ko je bil zaspan, se je spet sčohal...zvečer, da ne govorim...ponoči pa smo se itak zbujali na eno uro...sem ga mazala s hladilnim, ampak zgleda kot da mu je še slabše, tako da sem ga ob 5 sprala z mlačno vodo in potem smo spali vsaj 2 uri skupaj... Naj povem, da sicer še dojim, ampak čez dan pa že jemo, ker je star 7 mesecev. Meni se zdi, da ima sedaj pa res alergijo, ampak ne vem na kaj... Pa tudi ne vem, kaj storiti, ali ga naj peljem k dežurnemu (ker je vikend), ki pa itak ti ne more bogvekaj pomagat...razen da naju še kje v bolnico pošlje... Mali se mi pa tako smili, ker se bo čisto sčohal... Hvala za vaše mnenje in lep pozdrav!
|