|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izpuščaji
14.7.2005 15:47:21   
tejč
pri naši deklici sem prejle opazila izpuščaje-rdeče pike na lasišču zadaj pri vratu in na vratu zadaj ima rdečo črto ob gubi. a so te pike in črta izpuščaji od vročine ali kaj bi lahko bilo?
A naj namažem s čim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izpuščaji
14.7.2005 15:49:16   
morskadeklica
Verjetno vročina, nič mazat

lp:muca:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izpuščaji
14.7.2005 16:34:02   
kaja11
Moj je imel take izpuščaje najprej na vratu, pol so se pa razširili še po hrbtu. Imel jih je takrat, ko je bilo v Ljubljani par dni ful vroči, pol smo šli pa še na morje... na 35 stopinj. Najprej jih nisem nič mazala in so kar vztrajali, pol sem jih pa vsak večer z Bepanthenom in so izginili. Ne vem če je imel Bepanthen kaj s tem:zmeden:
Ko so se mu enkrat na rokici pojavile pikice in sem klicala pediatrinjo mi je rekla, da naj jih mažem s kakšno mastno krema in če ne bo bolje po 10 dneh, naj se prideva pokazat..... zato sem ga tudi sedaj kar namazala:zmeden:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?