Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
izpuščaji, zobje, jok ipd. 21.10.2009 19:03:52
|
|
|
|
abc123
|
Stari smo 9 mesecev. En teden smo že prehlajeni - teče iz nosu občasno malo kašlja ampak nič hujšega, normalno spi, je ipd. Izraščajo pa ji zudi zgornje enke in dvojke. Pri enkah (obe naenkrat) je že vidna š**** le predreti še mora. Zadnja dva, tri dni je bolj jokava. Danes zjutraj pa se je zbudila vsa pikasta za ušesi, po prsnem košu in trebuhu ter hrbtu. Rdeče lise ima opazne tudi na čelu in danes tudi malo bolj slabo je, vendar dovolj pije. Včeraj ni kakala, danes je enkrat spet normalno, prejle pa malo bolj tekoče, vendar ne driskasto. Kaj bi to lahko bilo? Ali je lahko vse to povezano z izraščanjem zgornjih zob? Koliko časa to lahko še traja? Vročine ni imela. Sem klicala v ZD in je sestra rekla da so opisane pike znak kake alergije, mogoče hrane ali praška, vendar zadnje dni nismo probali nič novega, ne hrane ne praška. Je pa res da smo včeraj po kopanju po dolgem času spet uporabili Ribodermin, ki je bil prej že odprt. Ali je možno da so pikice posledice tega? Po okončinah jih nima. Hvala za mnenja, izkušnje.
|
|
|
|
RE: izpuščaji, zobje, jok ipd. 21.10.2009 21:03:06
|
|
|
|
miapia
|
Težko je na pamet govoriti. Veliko simptomov je lahko do zobkov, me je pa zmotil ta Ribodermin. Moja mala je pred časom postala kar naenkrat pikasta in to od baby olja, zato ga več ne uporabljam. Je pa tudi res, da so zobki hudič - vročina, sitnoba, izpuščaji, driska, neješčnost, zaprtost...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?