|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izpuščaji, osip
3.10.2005 12:17:36   
karin412
Zanima me, ali je imela katera od vas izpuščaje oz. nosečniški osip? Izgleda kot da bi bila na kaj alergična, srbi me pa ne. Izpuščaje imam povsod med pregibi (pod pazduho, prsmi, v dimljah, pod koleni), ratali pa so kar naenkrat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izpuščaji, osip
3.10.2005 15:39:57   
Minka Pobalinka

Meni so se naredili pred nekaj dnevi.. Imam jih na pregibih ( na rokah pri komolcih in pod koleni), srbijo ko hudič. Zgledajo pa kot alergija, ali koprivnica ali nekaj podobnega.. Jutri imam pregled in upam, da mi bodo dali kako "žaubo"..

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2005 8:31:14   
karin412
Napiši mi, kaj so ti dali. Mene sicer le rahlo ali nič ne srbijo. Je pa danes stanje umirjeno oz. ni slabše.

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2005 9:56:42   
Eviii
jst sm na začetku nosečnosti, ko še nisem vedla, da sm noseča, dobile izpuščaje po rokah in dekolteju. in to glih pred poroko!!!!!! mi je povedala zdravnica, da je to alergija na sonce in da mi user posted image  pravi, nej se ne sončim, ker ji-mu ne paše... nism pa dobila nobene kreme, samo sonca sm se mogla izogibat...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2005 10:30:05   
karin412
Ker zdaj ni možna alergija na sonce, je verjetno boljše, da se grem pokazat zdravniku.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2005 17:33:49   
tincci
Pomaga, da se ne kopaš, da gel za tuširanje uporabljaš samo na nujnih predelih, pa krema s čimmanj parfumi, najboljše je kar mandljevo ali olivno olje!

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2005 8:59:14   
karin412
Tudi to sem upoštevala, tincci, G mi je včeraj po telefonu rekla, naj pomislim na prašek, kreme... Mene pa zanima, če so izpuščaji morda posledica kakih spojin - konzervansov, škropiv od sadja npr. (pila sem grozdni sok, sveže stisnjen, ki bi lahko vseboval škropiva; ali pa kaki konzervansi v napolitankah - prejšnji teden sem jih kar precej pojedla vsak dan).

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?