|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izpolnjevanje dohodnine
13.2.2006 10:04:54   
Vanček*
pozdravljene...
imam eno vprašanje pri izpolnjevanju napovedi za dohodnino..in sicer...

na strani 6 je pod rubriko 9004 napisano "pomoč ob rojstvu otroka, ki jo upravičenci prejmejo na podlagi predpisa lokalne skupnosti"

A tukaj vpišemo ta znesek ki smo ga lani vzeli namesto paketa????
A prav razmišljam???

LP Vančo

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izpolnjevanje dohodnine
13.2.2006 10:53:32   
asso
Lokalna skupnost = občina.

Najbrž gre za darilo, ki ga nekatere prejmejo od Občine.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2006 11:15:28   
CIPRESA
Vančo imaš na ZS

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2006 11:26:05   
KRISS
CIPRESA LAHKO ŠE MENI POŠLJEŠ ODGOVOR ME TUDI ZANIMA

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2006 11:39:55   
KIRA
TO VELJA ZA NAGRADO OD OBČINE. POMOČ OB ROJSTVU OTROKA, KI JO PREJMEŠ NA csd JE BAJE NEOBDAVČENA. TAKO SEM JAZ SLIŠALA 100% PA NE VEM.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2006 11:40:43   
KRISS
Hvala!!!!

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2006 11:41:20   
*pepelka*
Pod to rubriko se vpiše znesek, ki ste ga prejeli od svoje občine in ne znesek, ki je bil namenjen ob rojstvu otroka namesto paketa.

(odgovor članu KRISS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2006 11:52:05   
KRISS
Jaz mislim da se kljub temu upiše ker pod točko 9004 gre za pomoč ki jo prejmemo  na podlagi lokaln skupnosti... od kje pa jo drugače prejmemo???
Jaz jo bom vpisala ker v navodilih piše da od točke 9001 pa do 9014 gre le za vpisane dohodke ki se ne vštevajo v osnovo za dohodnino ...se pravi so le formalnost oz. je ravnotako potrebno vpisati ta prejemek kljub temu da ni obdavčeno.
Tudi v zakonu piše da so oproščeni plačila dohodnine prihodki med njimi je tudi tole:
  12. starševskega dodatka in pomoči ob rojstvu otroka, ki jih upravičenci prejmejo na podlagi zakona, ki ureja starševsko varstvo in družinske prejemke ali na podlagi predpisa samoupravne lokalne skupnosti;

se pravi da pomoč ob rojstvu otroka se prejme iz predpisa lokalne skupnosti kar pa zahteva vpis pod točko 9004.

EVO TOLE MI JE ODGOVORILA CIPRESA za vse ki vas zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2006 11:52:20   
Urša
Jst sm na dom dobila izpisek obcine glede pomoci (denarnega prispevka) in navodilo, da naj to vpišem k dohodnini. Paketa ne bom vpisovala-ga pri prvorojenki tud nisem.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu KRISS)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2006 15:15:39   
nanka
Znesek, ki smo ga prejele namesto paketa v letu 2005 (57.190,00), NE GRE V NAPOVED DOHODNINE, sem preverila na davčni upravi.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.2.2006 19:53:58   
CIPRESA
nanka meni so pa na davčni povedali drugače da naj bi znesek šel v dohodnino le da ni obdavčen. In sicer samo če smo pomoč prejeli v denarju, če pa gre za paket pa nič.
Tudi med sabo se zdej že ne znajo zmenituser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?