Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izpolnjevanje dohodnine 13.2.2006 10:53:32
|
|
|
|
asso
|
Lokalna skupnost = občina. Najbrž gre za darilo, ki ga nekatere prejmejo od Občine.
|
|
RE: izpolnjevanje dohodnine 13.2.2006 11:15:28
|
|
|
|
CIPRESA
|
Vančo imaš na ZS
|
|
RE: izpolnjevanje dohodnine 13.2.2006 11:26:05
|
|
|
|
KRISS
|
CIPRESA LAHKO ŠE MENI POŠLJEŠ ODGOVOR ME TUDI ZANIMA
|
|
|
|
RE: izpolnjevanje dohodnine 13.2.2006 11:39:55
|
|
|
|
KIRA
|
TO VELJA ZA NAGRADO OD OBČINE. POMOČ OB ROJSTVU OTROKA, KI JO PREJMEŠ NA csd JE BAJE NEOBDAVČENA. TAKO SEM JAZ SLIŠALA 100% PA NE VEM.
|
|
|
|
RE: izpolnjevanje dohodnine 13.2.2006 11:40:43
|
|
|
|
KRISS
|
Hvala!!!!
|
|
|
|
RE: izpolnjevanje dohodnine 13.2.2006 11:41:20
|
|
|
|
*pepelka*
|
Pod to rubriko se vpiše znesek, ki ste ga prejeli od svoje občine in ne znesek, ki je bil namenjen ob rojstvu otroka namesto paketa.
|
|
|
|
RE: izpolnjevanje dohodnine 13.2.2006 11:52:05
|
|
|
|
KRISS
|
Jaz mislim da se kljub temu upiše ker pod točko 9004 gre za pomoč ki jo prejmemo na podlagi lokaln skupnosti... od kje pa jo drugače prejmemo??? Jaz jo bom vpisala ker v navodilih piše da od točke 9001 pa do 9014 gre le za vpisane dohodke ki se ne vštevajo v osnovo za dohodnino ...se pravi so le formalnost oz. je ravnotako potrebno vpisati ta prejemek kljub temu da ni obdavčeno. Tudi v zakonu piše da so oproščeni plačila dohodnine prihodki med njimi je tudi tole: 12. starševskega dodatka in pomoči ob rojstvu otroka, ki jih upravičenci prejmejo na podlagi zakona, ki ureja starševsko varstvo in družinske prejemke ali na podlagi predpisa samoupravne lokalne skupnosti; se pravi da pomoč ob rojstvu otroka se prejme iz predpisa lokalne skupnosti kar pa zahteva vpis pod točko 9004. EVO TOLE MI JE ODGOVORILA CIPRESA za vse ki vas zanima
|
|
|
|
RE: izpolnjevanje dohodnine 15.2.2006 11:52:20
|
|
|
|
Urša
|
Jst sm na dom dobila izpisek obcine glede pomoci (denarnega prispevka) in navodilo, da naj to vpišem k dohodnini. Paketa ne bom vpisovala-ga pri prvorojenki tud nisem.
|
|
RE: izpolnjevanje dohodnine 15.2.2006 15:15:39
|
|
|
|
nanka
|
Znesek, ki smo ga prejele namesto paketa v letu 2005 (57.190,00), NE GRE V NAPOVED DOHODNINE, sem preverila na davčni upravi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?