naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* O, vem, kako je to... sem imela jaz tudi podobno foro... z bivšim možem sva šla narazen leta 2003, leta 2004 sva začela z mojim zdajšnjim partnerjem, konec leta 2005 se nama je rodil sin, postopek razveze (je bila tožba, ne sporazum, zato se je vleklo) pa še v teku... in dete se je rodilo, ko sem bila uradno še poročena... potem pa dobim rojstni list, na katerem je bil kot oče vpisan bivši mož... na vseh možnih inštitucijah sem naredila galamo, če so slučajno preskočili 7. razred OŠ, kjer so nam pri biologiji povedali, kako nastane otrok... na daljavo ne bo šlo, razen, če je kura* daljši od te razdalje, a ne? ... no, pa je bilo treba iti na tožbo še za to... bivši mož je podpisal, da ni oče, zdajšnji partner, da je, jaz pa, da se strinjam z obema... nakar so ugotovili, da je otrok mladoleten (ma nemoooj?! ) in da potrebuje zastopnika v postopku, da pa to ne morem biti jaz, ker sem vpletena v postopek... zato sem morala na sodišče pripeljati nekoga, ki je zagovarjal otrokove interese (svašta) in nekoga, ki bi potrdil, da je moj partner otrokov oče.... zvlekla sem taščo iz službe, ko je bila glavna obravnava in tašča, Hrvatica brez dlake na jeziku, je na obravnavi lepo rekla sodnici:"Pa šta vi mislite, da sam ja pored sina sviječu držala, kad je on je*o?" ... sodnico je skoraj pobralo... pravi rojstni list smo pa potem brez DNK-ja dobili. ... si me nasmejala... sem šla brat iz firbca, pa tole tvoje preberem.... tašča carica-marica....
|