|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izpodbijanje ocetovstva
8.10.2008 14:39:06   
gigia19
A mi lahko kdo prosim pove kako se izpodbija ocetovstvo? Ce se otrok rodi v zakonski zvezi avtomatsko vpisejo kot oceta zakonskega partnerja tudi ce je oce drugi. In sedaj imam cas dokler ni otrok star eno lato da izpodbijam ocetovstvo. Pa ne vem ne kako ne kam...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izpodbijanje ocetovstva
8.10.2008 15:48:46   
Kerensa*
S tožbo na sodišču. Vložiš jo proti možu (ježešna, kako sta pa to rešila, madonca? user posted image ). Od sodišča zahtevaš, da "ugotovi", da tvoj mož ni oče in pa, da je oče kaj-pa-jaz-vem-kdo, katerega podatke napišeš v tožbi. Brez skrbi - vsi boste vabljeni (upam, da ne naenkrat, če se vsaj moški del ne razume med sabo user posted image ) in boste pojasnili, kako in kaj. Če bo zadeva sporazumna (torej da tvoj mož izjavi, da ni oče in tvoj kaj-pa-jaz-vem-kdo, da je), potem ne bo krize. Če se bosta pa dedca med sabo spričkala in oba trdila, da sta očeta, potem vas bodo na DNK teste poslali. To pa stane in še na sodišču boste čakali. Vraga, res me zanima, kaj pravi mož na tole? user posted image

(odgovor članu gigia19)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2008 12:43:40   
gigia19
user posted image  a ni problema se vsi strinajmo - z mozem ne ziviva skupaj ze od 2003 - on ima hcerkico ki je stara tri leta... in je ze ponovno porocen - stvar je samo v tem da se je moj sin rodil 10.04.08 - razveza pa je bila uradna 26.05.08... to pomeni da po zakonu vpisejo kot oceta bivsega moza in ne tapravega oceta user posted image

(odgovor članu gigia19)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2008 13:36:04   
Kerensa*
O, vem, kako je to... sem imela jaz tudi podobno foro... z bivšim možem sva šla narazen leta 2003, leta 2004 sva začela z mojim zdajšnjim partnerjem, konec leta 2005 se nama je rodil sin, postopek razveze (je bila tožba, ne sporazum, zato se je vleklo) pa še v teku... in dete se je rodilo, ko sem bila uradno še poročena... potem pa dobim rojstni list, na katerem je bil kot oče vpisan bivši mož... na vseh možnih inštitucijah sem naredila galamo, če so slučajno preskočili 7. razred OŠ, kjer so nam pri biologiji povedali, kako nastane otrok... na daljavo ne bo šlo, razen, če je kura* daljši od te razdalje, a ne? user posted image ... no, pa je bilo treba iti na tožbo še za to... bivši mož je podpisal, da ni oče, zdajšnji partner, da je, jaz pa, da se strinjam z obema... nakar so ugotovili, da je otrok mladoleten (ma nemoooj?! user posted image ) in da potrebuje zastopnika v postopku, da pa to ne morem biti jaz, ker sem vpletena v postopek... zato sem morala na sodišče pripeljati nekoga, ki je zagovarjal otrokove interese (svašta) in nekoga, ki bi potrdil, da je moj partner otrokov oče.... zvlekla sem taščo iz službe, ko je bila glavna obravnava in tašča, Hrvatica brez dlake na jeziku, je na obravnavi lepo rekla sodnici:"Pa šta vi mislite, da sam ja pored sina sviječu držala, kad je on je*o?" user posted image ... sodnico je skoraj pobralo... pravi rojstni list smo pa potem brez DNK-ja dobili.

(odgovor članu gigia19)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2008 13:42:09   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

O, vem, kako je to... sem imela jaz tudi podobno foro... z bivšim možem sva šla narazen leta 2003, leta 2004 sva začela z mojim zdajšnjim partnerjem, konec leta 2005 se nama je rodil sin, postopek razveze (je bila tožba, ne sporazum, zato se je vleklo) pa še v teku... in dete se je rodilo, ko sem bila uradno še poročena... potem pa dobim rojstni list, na katerem je bil kot oče vpisan bivši mož... na vseh možnih inštitucijah sem naredila galamo, če so slučajno preskočili 7. razred OŠ, kjer so nam pri biologiji povedali, kako nastane otrok... na daljavo ne bo šlo, razen, če je kura* daljši od te razdalje, a ne? user posted image ... no, pa je bilo treba iti na tožbo še za to... bivši mož je podpisal, da ni oče, zdajšnji partner, da je, jaz pa, da se strinjam z obema... nakar so ugotovili, da je otrok mladoleten (ma nemoooj?! user posted image ) in da potrebuje zastopnika v postopku, da pa to ne morem biti jaz, ker sem vpletena v postopek... zato sem morala na sodišče pripeljati nekoga, ki je zagovarjal otrokove interese (svašta) in nekoga, ki bi potrdil, da je moj partner otrokov oče.... zvlekla sem taščo iz službe, ko je bila glavna obravnava in tašča, Hrvatica brez dlake na jeziku, je na obravnavi lepo rekla sodnici:"Pa šta vi mislite, da sam ja pored sina sviječu držala, kad je on je*o?" user posted image ... sodnico je skoraj pobralo... pravi rojstni list smo pa potem brez DNK-ja dobili.

user posted image user posted image user posted image user posted image ... si me nasmejala... sem šla brat iz firbca, pa tole tvoje preberem.... tašča carica-marica....

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 13:48:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2008 13:50:30   
Kerensa*
Verjamem... tastara je zakon, ko je dobre volje, na sodišču pa še v življenju ni bila prej... kaj pa ona ve, kako naj bi se na sodišču obnašalo in kako ne... pove, kar misli... pa še rekli so ji, da mora govoriti po resnici... ja od kod naj pa ona ve, da je Robi res njen vnuk?... na koncu je še sodnica pritrdila, da je zakon res bedast, ampak kaj naj zdaj?... važno, da je Kamikaza tudi uradno od Robija fotr, vse ostalo naj si pa nekam zataknejo. user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2008 14:36:36   
gigia19
Ma ne mi rect da bomo morali vsi na sodisce!!!??? A brez ne gre? Zivimo namrec vsi v Udinah - o boze moj! Mi ze kar slabo dela - pa baje moram oddat vlogo predno ima tamali eno leto. A so kaksni obrazki za vlogo ali kako to izgleda

(odgovor članu gigia19)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2008 14:40:18   
Kerensa*
Ja, vse vas bodo povabili na sodišče... tebe, moža in partnerja... ampak saj moj (zdaj že bivši) mož tudi ni prišel... predtem je podpisal izjavo, ki sem jo prej omenila, potem so ga pa 2x vabili na obravnavo... in ko še tretjič ni prišel, so odločili brez njega... verjetno bo šlo tudi pri vas tako skozi, ampak Udine spet niso tako daleč, da bi bilo zato vredno čakati dodatno skoraj leto, da gre tožba skozi... naj le 1x pride, pa bo hitro rešeno... tožbo napišeš prosto po Prešernu, koleki niso ravno dragi, mene je vsaka obravnava stala cca. 60€, odvetnika nisem jemala, ker sem sama dovolj velik gobec in ker nimam namena plačevati nekomu, da namesto mene govori tisto, kar sama najbolje vem.

(odgovor članu gigia19)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?