Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izpisek vsebine poslanih sms-ov 26.6.2008 15:24:05
|
|
|
|
rija
|
prvo sem pomislila, da vohuniš za tvojim ampak s te moke v nobenem primeru ne bo žemelj
|
|
RE: izpisek vsebine poslanih sms-ov 26.6.2008 15:27:20
|
|
|
|
mali007
|
MMSe s svojega telefona si lahko ogledaš na mobitelovi spletni strani, ne vem pa kako je z SMSji.
|
|
|
|
RE: izpisek vsebine poslanih sms-ov 26.6.2008 15:31:03
|
|
|
|
TejkaPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija prvo sem pomislila, da vohuniš za tvojim NOPE, on vohuni za mano Skratka, se res ne da? Izvirniki se žal niso ohranili v gsm-ju. sem pa na si.mobil vodafone naročnica.
|
|
|
|
RE: izpisek vsebine poslanih sms-ov 26.6.2008 15:33:06
|
|
|
|
TejkaPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ampak s te moke v nobenem primeru ne bo žemelj Pa se ne da niti če sama naredim zahtevek? V njihovem klicnem centru mi fant ni znal povedati. Je rekel da se mora pozanimat. LP
|
|
|
|
RE: izpisek vsebine poslanih sms-ov 26.6.2008 16:21:32
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
pri si.mobilu lahko naročiš izpisek klicev in sms-jev, ampak le številka na katero je bil sms poslan ter datum in čas, vsebine ni možno več dobiti.
|
|
|
|
RE: izpisek vsebine poslanih sms-ov 26.6.2008 16:25:22
|
|
|
|
TejkaPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* pri si.mobilu lahko naročiš izpisek klicev in sms-jev, ampak le številka na katero je bil sms poslan ter datum in čas, vsebine ni možno več dobiti. HMMMM, TA IZPISEK PA ŽE IMAM (ups črke) pa ni dovolj
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?