|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izpis iz vrtca
28.9.2007 17:22:48   
Snowflake
zanima me, ali vrtec avtomatsko izpiše otroka, če ga slučajno "pozabiš" izpisat?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izpis iz vrtca
28.9.2007 17:39:54   
Anonimen
Po moje mora obstajat kakšen rok, preden te sami izpišejo, če te sploh. Nimam pojma.user posted image

(odgovor članu Snowflake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2007 17:59:16   
Snowflake
a res noben nič ne veuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2007 18:20:24   
FORZA
Mislim, da moraš ti izpisati, čene boš vseeno plačala vrtec, ga otrok obiskuje al pa ne.
Nevem kako to misliš, da kar naenkrat ne gre več v vrtec in bi ga avtomatsko izpisaliuser posted image
Verjetno je treba narediti izpis.
tudi npr, če enega kosila ne odjaviš ga moraš plačati ga je otrok pojedel al pa ne.
Tko je pa z izpisom vsaj mislim, da je tko.

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2007 18:32:56   
Snowflake
stvar je taka...moj sonček je bil leta 2002 v enem vrtcu, samo 3 mesce...leta 2005 pa sem dobila izvržbo, ker takrat nisem mogla plačati vrtca, plačala sem položnico in mislila da je s tem vse urejeno...včeraj grem pa na bankomat in vidim da sem v minusu...danes grem v banko vprašat kaj je to in mi povejo, da je zopet vrtec. isti k leta 2005. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2007 18:52:00   
natasaom
moraš izpisat otroka iz vrtca in to 14dni prej.tud če ga ni v vrtcu,ti zaračunajo.lahko pa se zmeniš za zač.izpis in takrat ko otroka ni v vrtcu ne plačaš,mesto pa ga še vedno čaka.tako je bilo pri nas.ni bila v vrtcu 6m.nam so začasen izpis dovolili,ker smo imeli pos.primer.in za tisth 14dni,ko je ni bilo več v vrtcu sva mogla plačat.

Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2007 18:53:21   
FORZA
Če je bila izvršba je verjetno tole kaki stroški in obresti. Praviš da si položnico plačala pol je to to.

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2007 19:01:43   
Snowflake
vse sem plačala z zamudnimi obrestmi vred...vendar pa me moti, ko sedaj gledam izvržbo...tam ko so datumi kdaj naj bi bil v vrtcu (od decembra 2003 do junija 2004)...dejansko je pa bil leta 2002 od oktobra do decembra user posted image user posted image
dobila nisem nobene pošte (verjetno ker smo se preselili)...
a so mi sedaj računali za leto 2006user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2007 19:08:34   
FORZA
Najbolje, da pokličeš v tale vrtec in povprašaš.
No jas sem imela podoben primer, to je že enih 7 let nazaj, šlo se je za eno položnico takrat 4000 sit, vendar sem ga izpisala in jih pol poklicala takoj, ko sem prejela položnico in na ta način rešila zadevo.
Sem pa morala tole položnico poravnati, ker je bila za tisti zadnji mesec čeprav ni več hodil v vrtec.
Pokliči v vrtec in poskusi z njimi nekako rešiti tole zadevo.

Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2007 19:10:34   
Snowflake
tole (Izpis iz vrtca je avtomatičen, v kolikor je otrok več kot 2 meseca odsoten iz vrtca brez ustrezne pisne obrazložitve staršev) sem našla...sam ne vem a za vse vrtce to velja.user posted image
bom jutri zjutraj poklicala, da vidim kaj je s tem.

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2007 19:22:17   
Anonimen
Kakšna neodgovornost. In kaj boš zdaj? Prosila za odlog plačila? Logično je, da moraš izpisati otroka, če ne obiskuje več tega varstva. In dokler ne boš uradno to naredila, boš na vsake tolko dobila izvržbo, plus tega še obresti. Po par mesecev skupaj, z zamiki.

Svetujem ti, da TAKOJ v ponedeljek oddideš tja in urediš.

Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2007 19:24:37   
Anonimen
Vrtec na ta račun služi, zato je včasih bolje plačati samo rezervacijo, je vsaj manjše plačilo. Kolegica ima skoz tamalo doma, pa plačuje samo 6 tisoč manj kot če bi bila v vrtcu tamala. V času poletnih počitnic pa je imela rezervacijo, se pravi jo je izpisala in vpisala ponovno. Tisti čas pa plačevala skoraj 100€ manj položnice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.9.2007 19:29:56   
Snowflake
IZVIRNO SPOROČILO: na_go

Kakšna neodgovornost. In kaj boš zdaj? Prosila za odlog plačila? Logično je, da moraš izpisati otroka, če ne obiskuje več tega varstva. In dokler ne boš uradno to naredila, boš na vsake tolko dobila izvržbo, plus tega še obresti. Po par mesecev skupaj, z zamiki.

neodgovornostuser posted image user posted image user posted image ...pač smo bli v veliki stiski takrat in je bila to zadnja misel...sicer mi pa ni jasn kako je lahko otrok še vedno vpisan v vrtec...sej je logično po 5 letih da ga ne bo več v vrtec, če se ni ne javljaš
in pa ni doma...3 leta je že v drugem vrtcu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.9.2007 19:33:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Snowflake

neodgovornostuser posted image user posted image user posted image ...pač smo bli v veliki stiski takrat in je bila to zadnja misel...sicer mi pa ni jasn kako je lahko otrok še vedno vpisan v vrtec...sej je logično po 5 letih da ga ne bo več v vrtec, če se ni ne javljaš
in pa ni doma...3 leta je že v drugem vrtcu.

Dolg je dolg. Sej po 5 letih so ga valda avtomatično izpisali. Izvržbe so pa hm, kako naj ti rečem, zahrbtne, ker nikoli ne veš, kdaj jo bodo sprožili. In oćitno ti po malem serjejo na računu.

Neposredna povezava do sporočila: 14
28.9.2007 19:53:00   
Snowflake
že, že, sej je bla upravičena izvržba..ampak jaz sem že plačala (okoli 50.000 bivših sit)...sedaj pa hočejo še 170€user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.9.2007 20:12:07   
Anonimen
Sklepam, da hočejo povračilo sodnih stroškov. To je na koncu!

Neposredna povezava do sporočila: 16
1.10.2007 9:42:22   
Nika v službi
No, ja, razumem stisko, ne razumem pa pomanjkanje odgovornosti. Po mojem mnenju pač gre tukaj za to. Z vsakim vrtcem podpišeš pogodbo, v njej so navedene tudi dolžnosti vrtca in obveznosti staršev (kot pač pri vsaki zadevi).

Odpovedni rok je 14 dni. Meni se zdi res logično, da ga izpišeš, pa kakršen koli že je razlog.

Seveda čimprej pokliči v vrtec in se najavi na sestanek. Mogoče se da še kaj rešiti....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.10.2007 18:07:09   
bobek05
v praksi je to odvisno od vrtca - npr. če je v vrtcu večji vpis kot je prostih mest, te (vsaj mi) običajno pokličejo domov in vprašajo če bo otrok še prihajal v vrtec ali se ga izpiše... seveda pa se plačujejo položnice, če je otrok vpisan, pa ga ni - saj je isto, če je bolan, kajne?

se pa dogaja v manjših, bolj odročnih vrtcih, da se otroka ne izpiše iz vrtca tudi če ga dalj časa ni ali pa se ga izpiše le začasno

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

Neposredna povezava do sporočila: 18
2.10.2007 18:08:49   
bobek05
aja, pa še to - ne razumem kako lahko otroka "pozabiš" izpisat? user posted image  si ga imela v vrtcu, pa si si premislila in si ga pozabila izpisat ali kako???

za otroka, ki skozi obiskuje vrtec (brez prekinitve) je dokončen izpis iz vrtca, ko gre v šolo, drugače pa starši morajo izpolnit obrazec za izpis

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.10.2007 18:14:21   
bobek05
sorrY, zdaj sem prebrala vse skozi - logično je, da ti vrtec ne bo kar "oprostil" plačila, mi je pa malo čudno, da so tako dolgo čakali s plačilom...

je pa tako kot si sama ugotovila - je neko pravilo, ampak vrtci različno operirajo... v kakšnem vrtcu bi te npr. poklicali že po 1 mesecu, v drugem po 3 mesecih, v tretjem pa te sploh ne bi... vse je odvisno od tega kdo to ureja in kakšna je povezanost med osebjem (oz. kdaj vzgojiteljice sporočijo, da otroka ni itd.)...

nič drugega ti ne preostane kot da ne pokličeš v vrtec in se pozanimaš kako in kaj... še pa nisem slišala, da bi se ti kar obesili na osebni račun... nesi jim kazat plačano položnico .. si prosila za odlog plačila oz. plačilo na obroke?

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.10.2007 11:58:02   
barrbara
Pri nas je tako, da moraš otroka pisno izpisat, ravno tako kot si ga vpisal.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.10.2007 12:01:13   
Snowflake

Sklepam, da hočejo povračilo sodnih stroškov. To je na koncu!

to je to jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?