|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izpiranje nožnice
3.12.2008 18:19:45   
Anonimen
V knjigi Kaj mora bodoča mamica vedeti o nosečnosti.... je poudarjeno da je strogo prepovedano izpiranje nožnice. Jaz pa to počnem 2x dnevnouser posted image . Ali mi lahko prosim kdo razloži zakaj?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izpiranje nožnice
3.12.2008 18:31:38   
Najaa
Ker uničuješ PH nožnice in imaš lahko večkrat vnetja. Pa to ne velja samo za nosečnost. V nosečnosti je tam dol vse še bolj občutljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2008 18:34:06   
Anonimen
Baje da izpiranje z žličko jabolčnega kisa v 1,5l vode ne škodi,  ker povrne naravni Ph.

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2008 18:44:53   
kajajaka
in zakaj bi si ph najprej uničila in potem s kisom povrnila??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2008 18:49:35   
Majuska
Iz kakšnega razloga si pa izpiraš?

Meni je G pred kratkim rekla, da se izpiranje nožnice ZELO odsvetuje, sploh zaradi možnosti vnetja.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2008 18:50:51   
katra55
Izpiranje ni priporočljivo ker porušiš naravni pH in si zato bolj nagnjena k vnetjem.
Zakaj pa si izpiraš nožnico?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2008 18:56:24   
Anonimen
Ker imam spodaj velikokrat neprijeten vonj (kljub redni higieni), k ginekologu redno hodim, ampak vnetja do sedaj še nisem imela. Le neprijeten vonj. Sedaj med nosečnostjo je še bolj inenziven.

Če prav razumem je dovoljeno vse umivati (okoli sramnih ustnic), le direkten vhod v nožnico naj pustim pri miru? Ker jaz ponavadi pod tušem kar počepnem in si curek gor usmerim. Uporabljem pa mila za intimno nego.

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2008 19:07:41   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

in zakaj bi si ph najprej uničila in potem s kisom povrnila??? user posted image

Ne, da si ga najprej uničiš in potem povrneš.....ampak povrne ali obdrži naravni PH!

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 3.12.2008 19:08:07 >

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2008 22:16:43   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ker imam spodaj velikokrat neprijeten vonj (kljub redni higieni), k ginekologu redno hodim, ampak vnetja do sedaj še nisem imela. Le neprijeten vonj. Sedaj med nosečnostjo je še bolj inenziven.

Če prav razumem je dovoljeno vse umivati (okoli sramnih ustnic), le direkten vhod v nožnico naj pustim pri miru? Ker jaz ponavadi pod tušem kar počepnem in si curek gor usmerim. Uporabljem pa mila za intimno nego.

Moja izkušnja pravi, da je ta vonj prav zaradi tega, ker si porušila Ph.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.12.2008 22:22:06   
Pacota
Obicajno je neprijeten, mocan vonj posledica bakterijske okuzbe (glivicne nimajo vonja), s spiranjem pa zadevo samo poslabsujes, saj unicujes naravni pH noznice, ki je tvoja edina obramba pred okuzbami.

Povej svoji gin cimprej, da imas izcedek z neprijetnim vonjem, da te (po potrebi) pozdravi. Ko bos povedala za izpiranje, pa gin ne bo vsec.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.12.2008 7:37:43   
Anonimen
Jst imam vse od začetka nosečnosti izredno "smrdljivo" tamalo. Šla sem h G pa je reku, da je vse v redu, da nimam ne gljivic, ne bakteri, nič. Umivam se 3x na dan, ker je smrad res neznosen.....nisem blaznež na čistočo, ampak smrdim sama sebi. Predlagal mi je to prakso: zjutraj z intimnim milom, potem samo z vodo in pred spanjem z razredčenim jabolčnim kisom. Verjetmite pomaga. Seveda se je porebno tudi spodnje hlačke vsakič preoblečt.

Resnično pomaga.

(odgovor članu Pacota)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.12.2008 7:50:50   
bskrle
Ponavadi se z izcedki izpirajo iz telesa strupi, vprašaj raje za nasvet kako homeopatinjo kot pa da izpiraš.Ker odpravljaš le posledico, ne pa vzroka.
Meni je G dala vagisan svečke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.12.2008 12:18:22   
Anonimen
jaz sem bila večkrat pri g. zaradi vonja, pa ni bilo nič narobe. user posted image  Baje da imajo ene bolj močnega kot druge. No zdaj razmisljam, glede da sem se vedno nezdravo prehranjevala, kadila,...je morda lahko to tudi posledica? No od kar semuser posted image  sem prenehala s kajenjem in trudim se bolj zdravo prehranjevati.

me pa nekaj zanima, ali ta mešanica kisa in vode 1,5 l je za eno tuširanje ali za večkrat. Sem si kupila ašičev kis, in ko se polijem s tistem gre vse tako na trdo, kot bi se na suho umivalauser posted image , ne tako kot npr. pri milu ko lepo polzi. Pa tako nepraktično se mi zdi. A sem pa jaz lesena. A to si ga zlijete gor, ali tako kot npr tekoče milo na roko malo pa umijete....      

Joj se opravičujem za neumna vprašanja, ampak res mi ni šlo najbolje od rok tole umivanjeuser posted image

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.12.2008 12:27:07   
Anonimen
Jst imam 1,5l za 2 dneva (2 izpiranji).

Res ni lagoden občutek kot z milom. Milo povzi. Kis in voda pa ne. Jst si dam na roko in pol po tamali 3-4x. Potem pa počakam minutko in si z brisačko mal obrišem, a samo toliko, da ni mokra (ne drgnit). Samo da popije tekočino.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.12.2008 12:44:17   
Anonimen
Hvala.. se pravi, da ne spereš ptem tega še z vodo dol?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.12.2008 12:47:23   
Anonimen
Ne. Mešanica kisa in vode držita neutralni PH,zato ni treba izpirat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?