Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izpadanje las v nosečnosti 4.11.2008 20:57:55
|
|
|
|
frutolina
|
Ma jaz bom počasi plešasta pa mi vsi govorijo kak lepi so lasje v nosečnosti
|
|
|
|
RE: izpadanje las v nosečnosti 4.11.2008 21:11:05
|
|
|
|
mayci
|
Moji tudi niso bili nič čudoviti vnosečnosti, čist običajno mastni... So mi pa začeli precej izpadati po porodu, stanje pa sem malo izboljšala z ampulami Fitoval.
|
|
RE: izpadanje las v nosečnosti 4.11.2008 21:14:33
|
|
|
|
dido
|
Joj, ne govori. Jaz sem mislila, da bom izgubila vse lase, dobila sem grozne mozolje, moji drugače trdi nohti, so bili kot papir, koža mastna, lasje mastni. Groza ! No, po porodu se je stanj normaliziralo, tam nekje 3.mesece po porodu so mi znova začeli izpadati lasje, vendar so hitro nehali. Sedaj je znova vse po starem, tako da brez skrbi
|
|
|
|
RE: izpadanje las v nosečnosti 4.11.2008 21:18:04
|
|
|
|
daisyb
|
hvala.. meni se tud mastijo...drugače pa nimam še kakih drugih težav s kožo (upam, da me ne še čaka:-) lp, daisyb
|
|
|
|
RE: izpadanje las v nosečnosti 4.11.2008 21:43:11
|
|
|
|
Čebel@
|
men so šli prve 3 mesece šopi las dol-še čudno da jih je kej na glavi ostalo zdej imam pa take lase kot pred nosečnostjo-sem pa v 25t
|
|
|
|
RE: izpadanje las v nosečnosti 4.11.2008 21:55:21
|
|
|
|
bina30
|
Po navadi prve 3 mesece telo malo ponori, ker se brani proti "zajedalcu", zato nam je slabo, koža je mastna in mozoljasta, lasje izpadajo. Pri meni je bilo obakrat tako. Sedaj sem drugič noseča (23t) in se za razliko od prvih 3 mesecev počutim odlično, koža se mi je malo pomirila, ni mi nič slabo, polna sem energije, frizerka je opazila polno malih laskov, ki rastejo ob lasišču in me je vprašala, če so mi kaj izpadali (seveda so mi!!!). Tako, da brez panike, ne boste plešaste!!!!
|
|
|
|
RE: izpadanje las v nosečnosti 4.11.2008 23:44:37
|
|
|
|
bjondi
|
Meni vsako jesen ful izpadajo ,neglede na nosečnost... No sedaj ko sem N pa itak da spet...
|
|
|
|
RE: izpadanje las v nosečnosti 5.11.2008 10:18:44
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Ma jaz bom počasi plešasta pa mi vsi govorijo kak lepi so lasje v nosečnosti Jaz tudi. Ko si perem lase, jih toliko iz banje poberem da čusno, da imam sploh še kakega na glavi. Mislim, da z raznimi preparati in šamponi tega ne moreš odpravit, ker je to hormonsko dogajanje in tako mora biti. Po prvi nos. se je stanje pri meni uredilo šele nekaj mesecev po porodu.
|
|
|
|
RE: izpadanje las v nosečnosti 5.11.2008 10:48:42
|
|
|
|
loveforever
|
pri prvi so mi lasje začeli izpadati po porodu. sedaj pa sem v 8 tednu in se vsako jutro zbudim z pojštrom polnih las, tudi ko si glavo operem in se obrišem so sami lasje, ... tako da upam da mi jih še kaj ostane:)
|
|
|
|
RE: izpadanje las v nosečnosti 5.11.2008 11:47:21
|
|
|
|
*blu*
|
Jaz sem imela v prvi nosečnosti krasne, goste lase, nič niso izpadali. Sedaj sem v desetem tednu in je groza že kakšen mesec. Las vsepovsod polno. Imam pa tudi drugače bolj poudarjeno sezonsko izpadanje. Upam, da se stanje čimprej normalizira.
|
|
RE: izpadanje las v nosečnosti 5.11.2008 12:04:36
|
|
|
|
acitak
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Meni vsako jesen ful izpadajo ,neglede na nosečnost... No sedaj ko sem N pa itak da spet... enako k pri bjondi, ampak spomladi mi tud bolj izpadajo
|
|
RE: izpadanje las v nosečnosti 5.11.2008 12:31:42
|
|
|
|
Pacota
|
Meni so izpadali le prvo polovico nosecnosti, zdaj v drugi pa nic vec - kot bi bili zabetonirani!
|
|
|
|
RE: izpadanje las v nosečnosti 5.11.2008 16:53:17
|
|
|
|
ajam27
|
Tudi meni precej izpadajo. Poleg tega so se mi pa tako izravnali, da mi iz glave visijo kot špageti. Prej sem imela namreč naravno rahlo skodrane.
|
|
|
|
RE: izpadanje las v nosečnosti 5.11.2008 20:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Probajte od Ilirije koprivin šampon. Ima isti vonj, isto embalažo kot 50 let nazaj, pomaga pa. Vsaj meni je. Ampak mi je naredil pa grozno suhe lase, tako da sem ga kombinirala z Nivejinim regeneratorjem za lase, ki pospešuje rast las.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?