|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izpadanje las v nosečnosti
4.11.2008 20:56:06   
daisyb
Pozdravljene,

se še katera srečuje s problemom izpadanja las v nosečnosti? povsod sem prebirala, da ti lasje postanejo lepši in močnejši v nosečnosti..da začnejo izpadati po porodu. meni izpadajo že sedaj..sem šele v začetku nosečnosti. že prej so mi izpadali, vendar so se mi po uporabi kozmetike rougj zelo izboljšali..sedaj pa, kljub uporabi teh kapljic mi zelo izpadajo.

kaj naj naredim? ali je to bolj povezano z letnim časom, kot z nosečnostjo:-)?

lp,

daisyb
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izpadanje las v nosečnosti
4.11.2008 20:57:55   
frutolina
Ma jaz bom počasi plešasta user posted image  pa mi vsi govorijo kak lepi so lasje v nosečnosti user posted image  

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2008 21:11:05   
mayci
Moji tudi niso bili nič čudoviti vnosečnosti, čist običajno mastni...user posted image
So mi pa začeli precej izpadati po porodu, stanje pa sem malo izboljšala z ampulami Fitoval.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2008 21:14:33   
dido
Joj, ne govori. Jaz sem mislila, da bom izgubila vse lase, dobila sem grozne mozolje, moji drugače trdi nohti, so bili kot papir, koža mastna, lasje mastni. Groza ! No, po porodu se je stanj normaliziralo, tam nekje 3.mesece po porodu so mi znova začeli izpadati lasje, vendar so hitro nehali. Sedaj je znova vse po starem, tako da brez skrbi user posted image

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2008 21:18:04   
daisyb
hvala..

meni se tud mastijo...drugače pa nimam še kakih drugih težav s kožo (upam, da me ne še čaka:-)

lp,

daisyb

(odgovor članu dido)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2008 21:43:11   
Čebel@
men so šli prve 3 mesece šopi las dol-še čudno da jih je kej na glavi ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image zdej imam pa take lase kot pred nosečnostjo-sem pa v 25tuser posted image user posted image

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2008 21:55:21   
bina30
Po navadi prve 3 mesece telo malo ponori, ker se brani proti "zajedalcu", zato nam je slabo, koža je mastna in mozoljasta, lasje izpadajo. Pri meni je bilo obakrat tako. Sedaj sem drugič noseča (23t) in se za razliko od prvih 3 mesecev počutim odlično, koža se mi je malo pomirila, ni mi nič slabo, polna sem energije, frizerka je opazila polno malih laskov, ki rastejo ob lasišču in me je vprašala, če so mi kaj izpadali (seveda so mi!!!).

Tako, da brez panike, ne boste plešaste!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2008 23:44:37   
bjondi
Meni vsako jesen ful izpadajo ,neglede na nosečnost...
No sedaj ko sem N pa itak da spet...

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2008 10:18:44   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Ma jaz bom počasi plešasta user posted image  pa mi vsi govorijo kak lepi so lasje v nosečnosti user posted image  

Jaz tudi. user posted image  Ko si perem lase, jih toliko iz banje poberem da čusno, da imam sploh še kakega na glavi. user posted image

Mislim, da z raznimi preparati in šamponi tega ne moreš odpravit, ker je to hormonsko dogajanje in tako mora biti. Po prvi nos. se je stanje pri meni uredilo šele nekaj mesecev po porodu.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2008 10:48:42   
loveforever
pri prvi user posted image  so mi lasje začeli izpadati po porodu. sedaj pa sem v 8 tednu in se vsako jutro zbudim z pojštrom polnih las, tudi ko si glavo operem in se obrišem so sami lasje, ... tako da upam da mi jih še kaj ostane:)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.11.2008 11:47:21   
*blu*
Jaz sem imela v prvi nosečnosti krasne, goste lase, nič niso izpadali.
Sedaj sem v desetem tednu in je groza že kakšen mesec. Las vsepovsod polno. Imam pa tudi drugače bolj poudarjeno sezonsko izpadanje. Upam, da se stanje čimprej normalizira.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.11.2008 12:04:36   
acitak
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Meni vsako jesen ful izpadajo ,neglede na nosečnost...
No sedaj ko sem N pa itak da spet...

enako k pri bjondi, ampak spomladi mi tud bolj izpadajo

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.11.2008 12:31:42   
Pacota
Meni so izpadali le prvo polovico nosecnosti, zdaj v drugi pa nic vec - kot bi bili zabetonirani!

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.11.2008 16:53:17   
ajam27
Tudi meni precej izpadajo. Poleg tega so se mi pa tako izravnali, da mi iz glave visijo kot špageti.user posted image  Prej sem imela namreč naravno rahlo skodrane.

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.11.2008 20:46:09   
Anonimen
Probajte od Ilirije koprivin šampon. Ima isti vonj, isto embalažo kot 50 let nazaj, pomaga pa. Vsaj meni je. Ampak mi je naredil pa grozno suhe lase, tako da sem ga kombinirala z Nivejinim regeneratorjem za lase, ki pospešuje rast las.

(odgovor članu ajam27)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
6.11.2008 8:14:32   
nežka
Vsaka ženska po svoje odreagira na nosečnost. Tudi meni so izpadali na veliko. Nimaš kaj, več kot toliko si s šamponom tudi ne moreš pomagati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?