|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izostanek M
18.2.2008 20:45:16   
Anonimen
Punce sem se obrnila kar na vas, ker vem, da mi boste pomagale s svojimi izkušnjami. Zanima me, če je kateri user posted image  izostajala še iz kakšnega drugega razloga (razen če je/bila noseča). Meni izostaja 20 dni, test pa je Nuser posted image  Hvala, LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izostanek M
18.2.2008 20:49:48   
Anonimen
Jah, možno je več stavri. Men npr. je izostala, če sem se prehladila, sploh kakšno vnetje nožnice ali pa jajčnikov. Veliko pri izostanku pripomore tudi psiha in neskončna želja po user posted image . Lahko pride do hormonskega neravnovesja... Ne vem, morda je še kaj ampak to se je bilo pri meni večkrat dogajalo oz. lahko rečem, da se še dogaja. je pač kar ni...žal

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2008 20:53:21   
srecna_zvezda
pozdravljena!

Mogoce ne bi ravno vedela, ampak poznam pa primere ko so na M cakale vec kot mesec dni test pa so imele neg. ko so tako se malo cakala oz so obiskale G jim je ta potrdil nosecnost...nocem te strasiti, vendar ce to ni je lahko tudi ka narobe, lahko pa je tudi samo izguba teze(nagla) in se je cikel zato ''zmedel'' ce lahko temu tako recem..upam da bo zate predvsem obveljala moja prva domneva..user posted image  samo pogumno! upam da sem ti kaj pomagala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2008 21:23:27   
Athina
Pri meni je en mesec ni bilo, ko sem se vrnila s potovanja, poznam vsaj še en primer, ko so potovanja vplivala na cikel in izostanek M (več kot en mesec) ... Sicer pa tudi jaz upam na najboljše user posted image

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2008 21:25:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce sem se obrnila kar na vas, ker vem, da mi boste pomagale s svojimi izkušnjami. Zanima me, če je kateri user posted image  izostajala še iz kakšnega drugega razloga (razen če je/bila noseča). Meni izostaja 20 dni, test pa je Nuser posted image  Hvala, LP

a si mogoče predkratkim nehala jemat kt?imaš kakšne bolečine?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2008 21:28:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

a si mogoče predkratkim nehala jemat kt?imaš kakšne bolečine?
jaz sem bila med tistimi pred prvo user posted image ,ko user posted image  ni bilo test je pa bil o dooolgem času user posted image (sam informativno-takrat sem zadnjo user posted image  imela 14.11-test pa je bil pozitiven prvi teden v januarju-vmes sem pa ena dva prej naredila,ki sta bila negativna.
upam,da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2008 21:39:33   
*Mišika*
Lahko da si noseča ampak da ti test še ne pokaže. potem lahko ti zaostane če je kaj narobe, tako kot so ti že punce prej napisale, ali pa če si doživela kakšno veliko spremembo okolja ali pa na splošno, ker psiha ima zelo velik vpliv, večji kot si mislimo.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2008 12:02:37   
pike
Pozdravljena,
možno je tudi, da imaš kako cisto zaradi katere ne dobišuser posted image . Jaz imam sicer PCO a sem ravno danes bila ori G, da mi je Uz naredil ker mi je že malo izostajala test pa negativen. Na UZ mi je videl malce večjo cisto zaradi katere mi je M izostala. Dobila sem kontrac. tableteke, ki jih zdaj jemljem 10 dni in potem bom ponovno dobila M in končno lahko šla v nov boj zauser posted image z Klomifenom, ki sem ga zdaj prvič dobila.
Svetujem ti obisk pri ginekologu. Včasih so sicer lahko nejevoljni, če prehitro prideš a vseeno zaradi svojega zdrvja se splača tudi kako grenko požret. Lep pozdrav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?